Güzellik & Bakım Erkek poposu sadece benim ilgimi mi çekiyor kızlar😅? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 19 Yapay Zekaya Sor Herhangi bir işimize yaramıyor ama ilgi çekici yani hahahah Güncellemeler+1 yıl Mıncıklayacak kimse yok mu haha Erkek poposu sadece benim ilgimi mi çekiyor kızlar😅? Cevapla İş Soruları Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,3b cevap paylaştı. Sapıkların ilgisini çeker 0 0 Yorumla
DeadlyPenalty Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl oldu guinness rekorlar kitabına yazalım seni ilk popo ile ilgilenen kız diye 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Olur😅 Yorumla
Spartanian Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Vay be bu kadar sevileceğini tahmin etmezdim sadece O zaman squat yapma zamanı gelmiş :D 0 0 Yorumla
hakan-salihoglu Takip Et Master Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Bir çok kız erkek poposunu beğeniyor nedense. Bazıları kaslı kol derdinde bazısı uzun boy bazısı para yani değişken herkesin isteği. 0 0 Yorumla
RüyaRüzgarı Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 89% +1 yıl Yaramaz olur mu Eklemek okşamak güzel olmaz mı 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl İnan ki ben de bilmiyorum 😂 şaplaklamak istiyorum hep özellikle büyük dolguluysa nxnxnxm 4 2 Yorumla Öylemiolmuş193 1 yıl Büyük ve dolgulu görmek istermisin Yorumla Öylemiolmuş193 11 ay ? Yorumla
Tatmınator89 Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 84% 1 yıl Bende bir sürü maharifet var ama buradan söýleyemiyorum 😁 0 0 Yorumla
Nur_canseven08 Takip Et Xper 6 Yaş: 20 , eic 93% +1 yıl Hayır garip bir şekilde istemsizce bakıyorum kimilerinki kızlarınkindende güzel oluyo 0 2 Yorumla Öylemiolmuş193 11 ay Mesela benimkide öyle Yorumla Öylemiolmuş193 11 ay Görmek istermisin ahsjahajajs Yorumla
TeLeVoLe Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 65% +1 yıl Bu konuda tek değilsindir cevremdeki çoğu kadında bunu seviyor :) 0 0 Yorumla
comodus Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 57% +1 yıl Bakıp beğendiğin olursa ilk allına ne geliyor 0 0 Yorumla
RaistlinMajere_ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 381 cevap paylaştı. Seven birçok kişi de sevmenin ötesinde işlerine yaratıp zevkleri için kullanıyorlar da. 0 0 Yorumla
blacklines Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Bu ara kadınların bu erkek poposu merakı ne acaba herkesin dilinde 0 0 Yorumla
karamelizeaşk Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 413 cevap paylaştı. Siz kızlar neden bakarsınız anlamıyorum ama bir erkeğin poposuna bakanları kaç kez gördüm değişik ya 0 0 Yorumla
UluGökKurt Takip Et Master Yaş: 31 , eic 31% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 311 cevap paylaştı. Eski sevgilimle köşe kapmaca oynardık. Çok rahatsız edici. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Nasıl yaramıyor ya ahahah manitalarimin totosuna şaplak atıyorum ben arada gidip dayıyorum kendimi ahaha çok eğlenceli 😂 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Erkek poposu en işlevsiz organ hiçbir işine yaramaz 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Evet ama ilgi çekici Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yalamayı da seviyor musun popoyu Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Tokstlanması hoşuma gidiyor. Hele bazen erkek kankam parmak atıp şakayla karışık sikini dayıyor ya orada ahhh keşke dewam etse diyorum 🔥 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Yalnız değilsin ne tarz şeyler dikkat çekiyor 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Bakmayı seviyorum sadece hahaha Yorumla Laviinyyaaaaa +1 yıl Ahaahh ellemeyi sevecek degilsin 🤣🤣 yarıldım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ahahah sen bakacaksan gel bak Yorumla Soran +1 yıl Ahahhaha gizli olmadan bakardım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gizliden çakarız işte Yorumla Soran +1 yıl Çık o zaman hahah Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çıktım Yorumla
myd1oez Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 6,8b cevap paylaştı. Genelde çekiyor knk ya spordayken biraz daha vücudu göstermeyen şeyler gitmeye çalışıyorum 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Atıp sana be ne olacak bizde biraz baksak😅 Yorumla myd1oez +1 yıl Ya zaten bacağıma bakan çok oluyordu o kadar dikkat çekmez fazla gibi bacak yeter şimdilik 😂 Yorumla Soran +1 yıl Bacak ilgimi çekmiyor neyseki hahaha Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bi eşim olsa da popomu tokatlasa sonra bende onun poposunu tokatlasam. 😄😄 0 0 Yorumla
Laviinyyaaaaa Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Sorma benimde çekmiştir hep 😂 3 3 Yorumla Soran +1 yıl Neden böyleyiz ya hahaha işimize de yaramıyor aslında Yorumla Laviinyyaaaaa +1 yıl Ahaahahah bilemiyorum cozersen bana mesaj at 🤣 Yorumla Soran +1 yıl Olur hahahah illa ki deneyimleyerek öğrenirim Yorumla
Öylemiolmuş193 Takip Et Xper 1 Yaş: 22 11 ay Böyle bir ilgin varsa benimkini kesinlikle görmelisin gayet iddialıyım 0 0 Yorumla
meraklıbilginpanda Takip Et Xper 7 Yaş: 28 +1 yıl Hayır başkalarının da çekiyor kendimden biliyorum dmsmkd 0 0 Yorumla
sjaldjaskla Takip Et Xper 6 Yaş: 29 +1 yıl Bakiyonmu caddede çarşida 😅tayt giyek istersen bide 0 0 Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 4,4b cevap paylaştı. Öyle bir soru ki az daha popomun resmini atacaktım 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Hiç fena olmazdı hahaha Aristokratımsı +1 yıl Sabah sabah cenneti yaşamak istiyorsun demek Soran +1 yıl Ahahaha baya eminsin kendinden bana rakip mi olacaksın yoksa Aristokratımsı +1 yıl Elleme olum milletin arasında gıdıklanıyorum Soran +1 yıl Mesaj atmaya çalıştım da atılmıyor hahaha Aristokratımsı +1 yıl Eee yani kendini önemli şahıs mı sandın)
bir_atsz Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 92% +1 yıl Her kızın ilgisini çeker 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yanlız değilmişim neyse ki Yorumla bir_atsz +1 yıl Evet bu gayet normal sadece erkekleri mi beğenecek iste bir kayda yok Yorumla
OnurcanANK Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 94% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 514 cevap paylaştı. İltifat aldığım doğrudur 0 0 Yorumla
Aşırı_Mantıklı Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Kızlar sapıktır, aksini iddaa eden kızdır 0 0 Yorumla
TekAşkBeşiktaş Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 729 cevap paylaştı. Yalamaz misin😅 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Oha hahahha ilginizi çekiyor mu öyle şeyler Yorumla TekAşkBeşiktaş +1 yıl Cekmez mi gel diyormusum 😅 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Çünkü sizin kasalardan daha estetik 😂 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Benimkinden değil hahaha Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Seninkinden bile 😂 Yorumla Soran +1 yıl O kadar değildir hahaha Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Geçen aynada gördüm o yüzden iddialıyım 😂 Yorumla Soran +1 yıl Keşke bende bakabilsem hahah Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Dön kendine bak iddialisinya 😂 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Bu yüzden salonda squat kasıyorum 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Böyle devam hahah Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Fmakdmmwmdmsmmdms ama yordu kızlar artık ya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İlişki yapmak yordu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 2 yıl falan takılıcam yaşım zaten 21 Yorumla Soran +1 yıl Hahahahahaha Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen kaç yaşındasın Yorumla Soran +1 yıl Burdan olmaz hahah Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nerden olur coakfmakkdmkd Yorumla
thescorpion Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2b cevap paylaştı. ne bakıyon göötüümüze 0 0 Yorumla
Eziremsem Takip Et Master Yaş: 57 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 4,1b cevap paylaştı. Senin gibi çok kizin ilgisini çeker 0 0 Yorumla
bsrtpl Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1b cevap paylaştı. evet 1 3 Yorumla meraklıbilginpanda +1 yıl Senim de mi ilgini çekiyor Yorumla bsrtpl +1 yıl hayır sadece benim mi ilgimi çektiği için evet senin ilgini çekiyor demek istedim Yorumla meraklıbilginpanda +1 yıl Yanlış anladım kusura bakma Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Dokunmak hosuna gidiyor mu? :) 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Şaplaklamak belki hahaha Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Heheheh :) deneyimlemek isterdim nasil saplatiyorsun elin agir mi :)) Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kıllı ya 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Erkeklerde normal ki kıl Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yani kıllı olması tiksindirmiyormu seni Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
40Cevap
Sapıkların ilgisini çeker
oldu guinness rekorlar kitabına yazalım seni ilk popo ile ilgilenen kız diye
Olur😅
Vay be bu kadar sevileceğini tahmin etmezdim sadece
O zaman squat yapma zamanı gelmiş :D
Bir çok kız erkek poposunu beğeniyor nedense. Bazıları kaslı kol derdinde bazısı uzun boy bazısı para yani değişken herkesin isteği.
Yaramaz olur mu Eklemek okşamak güzel olmaz mı
İnan ki ben de bilmiyorum 😂 şaplaklamak istiyorum hep özellikle büyük dolguluysa nxnxnxm
Büyük ve dolgulu görmek istermisin
?
Bende bir sürü maharifet var ama buradan söýleyemiyorum 😁
Hayır garip bir şekilde istemsizce bakıyorum kimilerinki kızlarınkindende güzel oluyo
Mesela benimkide öyle
Görmek istermisin ahsjahajajs
Bu konuda tek değilsindir cevremdeki çoğu kadında bunu seviyor :)
Bakıp beğendiğin olursa ilk allına ne geliyor
Seven birçok kişi de sevmenin ötesinde işlerine yaratıp zevkleri için kullanıyorlar da.
Bu ara kadınların bu erkek poposu merakı ne acaba herkesin dilinde
Siz kızlar neden bakarsınız anlamıyorum ama bir erkeğin poposuna bakanları kaç kez gördüm değişik ya
Eski sevgilimle köşe kapmaca oynardık. Çok rahatsız edici.
Nasıl yaramıyor ya ahahah manitalarimin totosuna şaplak atıyorum ben arada gidip dayıyorum kendimi ahaha çok eğlenceli 😂
Erkek poposu en işlevsiz organ hiçbir işine yaramaz
Evet ama ilgi çekici
Yalamayı da seviyor musun popoyu
Tokstlanması hoşuma gidiyor. Hele bazen erkek kankam parmak atıp şakayla karışık sikini dayıyor ya orada ahhh keşke dewam etse diyorum 🔥
Yalnız değilsin ne tarz şeyler dikkat çekiyor
Bakmayı seviyorum sadece hahaha
Ahaahh ellemeyi sevecek degilsin 🤣🤣 yarıldım
Ahahah sen bakacaksan gel bak
Ahahhaha gizli olmadan bakardım
Gizliden çakarız işte
Çık o zaman hahah
Çıktım
Dimi ama tam kenardan vurup kaçmalık çok kötü sinir oluyorlar😂
Yok bende seviyorum güzel görünce saplak atasım geliyor
Genelde çekiyor knk ya spordayken biraz daha vücudu göstermeyen şeyler gitmeye çalışıyorum
Atıp sana be ne olacak bizde biraz baksak😅
Ya zaten bacağıma bakan çok oluyordu o kadar dikkat çekmez fazla gibi bacak yeter şimdilik 😂
Bacak ilgimi çekmiyor neyseki hahaha
Bi eşim olsa da popomu tokatlasa sonra bende onun poposunu tokatlasam. 😄😄
Sorma benimde çekmiştir hep 😂
Neden böyleyiz ya hahaha işimize de yaramıyor aslında
Ahaahahah bilemiyorum cozersen bana mesaj at 🤣
Olur hahahah illa ki deneyimleyerek öğrenirim
ay benim en buyuk fobim erkegin poposu iyyy
Böyle bir ilgin varsa benimkini kesinlikle görmelisin gayet iddialıyım
Hayır başkalarının da çekiyor kendimden biliyorum dmsmkd
Bakiyonmu caddede çarşida 😅tayt giyek istersen bide
Öyle bir soru ki az daha popomun resmini atacaktım
Hiç fena olmazdı hahaha
Sabah sabah cenneti yaşamak istiyorsun demek
Ahahaha baya eminsin kendinden bana rakip mi olacaksın yoksa
Elleme olum milletin arasında gıdıklanıyorum
Mesaj atmaya çalıştım da atılmıyor hahaha
Eee yani kendini önemli şahıs mı sandın)
Her kızın ilgisini çeker
Yanlız değilmişim neyse ki
Evet bu gayet normal sadece erkekleri mi beğenecek iste bir kayda yok
İltifat aldığım doğrudur
Bakin diye spor yapioz abla
Kızlar sapıktır, aksini iddaa eden kızdır
Yalamaz misin😅
Oha hahahha ilginizi çekiyor mu öyle şeyler
Cekmez mi gel diyormusum 😅
Çünkü sizin kasalardan daha estetik 😂
Benimkinden değil hahaha
Seninkinden bile 😂
O kadar değildir hahaha
Geçen aynada gördüm o yüzden iddialıyım 😂
Keşke bende bakabilsem hahah
Dön kendine bak iddialisinya 😂
Bu yüzden salonda squat kasıyorum
Böyle devam hahah
Fmakdmmwmdmsmmdms ama yordu kızlar artık ya
İlişki yapmak yordu
2 yıl falan takılıcam yaşım zaten 21
Hahahahahaha
Sen kaç yaşındasın
Burdan olmaz hahah
Nerden olur coakfmakkdmkd
Iyy evet sadece senin 😄
Kız poposuda çok mükemmel
Hayir bicok kadinin ilgisini cekiyor
Çekiyor.
ne bakıyon göötüümüze
Senin gibi çok kizin ilgisini çeker
evet
Senim de mi ilgini çekiyor
hayır sadece benim mi ilgimi çektiği için evet senin ilgini çekiyor demek istedim
Yanlış anladım kusura bakma
Benimde çekiyor 🤭
Kizlarda var bu dusunce 😂
bi sen ilgileniyon
Dokunmak hosuna gidiyor mu? :)
Şaplaklamak belki hahaha
Heheheh :) deneyimlemek isterdim nasil saplatiyorsun elin agir mi :))
poposu küçük olan ben
Kıllı ya
Erkeklerde normal ki kıl
Yani kıllı olması tiksindirmiyormu seni
Hayır bende bakarım
Kıllı kıllı igrenc
Kiminki
oha sapıkkk
Estetik mi geliyor