Güzellik & Bakım Yeşil göz çok güzel değil mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Abi bu ne ya geç karşısına manzara diye izle 😍😻😻😻 aşırı güzelllll Güncellemeler+1 yıl Çok iyi Güncellemeler+1 yıl Kıskançlar beğenmez Yeşil göz çok güzel değil mi? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u SilverBlooming Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 7b cevap paylaştı. Evet çok güzel gerçekten. Benim gözlerimde hemen hemen bu renge yakın baya açık sarı gibi 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,2b cevap paylaştı. kadınlarda güzeldir evet birde saçlar sarıysa 0 0 Yorumla
c1lar1ty Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl keşke benimde gözlerim yeşil olsa🥺 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Benim mavi ama yeşil göz daha çok güzel Yorumla c1lar1ty +1 yıl ay atarmısjn bana gözlerini rica etsem ben bayağı takıntısıyım renkli gözlerin Yorumla Soran +1 yıl Takip ettim Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 4,1b cevap paylaştı. Güzel harika güzellik 0 0 Yorumla
Atesmavi99 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Benim hem gözler hemde soyadım yeşil 😀 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 7,3b cevap paylaştı. bencede güzel 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl İnstası? 0 1 Yorumla Soran +1 yıl _idareen_Sonra gel kız hakkında yorum yap hshshsh Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Evet çok güzel gerçekten. Benim gözlerimde hemen hemen bu renge yakın baya açık sarı gibi
kadınlarda güzeldir evet birde saçlar sarıysa
keşke benimde gözlerim yeşil olsa🥺
Benim mavi ama yeşil göz daha çok güzel
ay atarmısjn bana gözlerini rica etsem ben bayağı takıntısıyım renkli gözlerin
Takip ettim
Güzel harika güzellik
Ben sevmediğimden bana güzel gelmedi
Benim hem gözler hemde soyadım yeşil 😀
Tek sevmediğim göz rengi
Yeşil göz güzel #net
yesil gozlu olmak nasil bir his
bencede güzel