Güzellik & Bakım Kızlar erkeklerdeki boğazdaki adem elması çekici mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bende yok olanları kıskanıyorum daha erkeksi gözüküyorlar keşke bendede çıksa yaşım 18 Kızlar erkeklerdeki boğazdaki adem elması çekici mi? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Evet güzel duruyor eller de kollarda damarlar da güzel duruyor 0 13 Yorumla Soran +1 yıl Bende boğazdaki kemik yok ama kollarım her yerim damarlı hele ki spordan çıktıktan sonra damarlar patlicak gibi oluyo Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Güzel o yeter o zaman Yorumla Soran +1 yıl Ne işine yarıyo mesela 😀 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Güzel duruyor sadece dikkat çekiyor yakışıklılık katıyor bence Yorumla Soran +1 yıl Bahsettiğim gibi erkek görünce azıyo rmusun doğruyu söyle mesela Instagramda damarlı kollarımı paylaşsam kızların ilgisini çeker mi doğruyu söyle bak Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çeker benceee yani öyle azma falan pek sanmıyorum da dikkat çeker Yorumla Soran +1 yıl Peki damarlı vücudumu paylaşsam kızlar azar mı? Yorumla Soran +1 yıl Spordan çıktıktan sonra pump oluyorum heryerim damarlı oluyo o zaman bi foto çekip instaya atsam kızlar sulanır dimi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sulanırlar bu kızlar her şeye sulanıyor zaten Yorumla Soran +1 yıl Sende bide bizi sor amw şu an bile kalkık essek sipasi her dk dimdik Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 🤣🤣 Yorumla Soran +1 yıl Ne yapicaz ya biz böyle kendime acil bi kız bulmam lazım 😁 Yorumla Soran +1 yıl Her seferde en az 5 posta atarım Yorumla
fdt467gt4y Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl kişiden kişiye değişir bazılarına yakışır bazılarına yakışmaz ama bana göre çokta önemli değil eller ve karın kası zaafım 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Elim ve kollarım damarlı karın kası belirgin 6 tane var Yorumla fdt467gt4y +1 yıl oo maşallah yeter o zaman daha ne istiyon Yorumla Soran +1 yıl Ama 60 kiloyum Yorumla fdt467gt4y +1 yıl boyun kaç Yorumla Soran +1 yıl 1.75 Yorumla fdt467gt4y +1 yıl kilolu değilsin boyun uzunmuş Yorumla Umutttttttdttt +1 yıl Tuzlu fıstık yani Yorumla Soran +1 yıl Yok zayıfım Yorumla
Mryty Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Bir çekiciliği yok. Olsa da olur olmasa da olur. 0 0 Yorumla
Külkedisi12 Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Bayaa 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Bendede olmasını isterdim bende var ama küçük ya Yorumla Külkedisi12 +1 yıl Yaşın kaç Yorumla Soran +1 yıl 19.. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Evet güzel duruyor eller de kollarda damarlar da güzel duruyor
Bende boğazdaki kemik yok ama kollarım her yerim damarlı hele ki spordan çıktıktan sonra damarlar patlicak gibi oluyo
Güzel o yeter o zaman
Ne işine yarıyo mesela 😀
Güzel duruyor sadece dikkat çekiyor yakışıklılık katıyor bence
Bahsettiğim gibi erkek görünce azıyo rmusun doğruyu söyle mesela Instagramda damarlı kollarımı paylaşsam kızların ilgisini çeker mi doğruyu söyle bak
Çeker benceee yani öyle azma falan pek sanmıyorum da dikkat çeker
Peki damarlı vücudumu paylaşsam kızlar azar mı?
Spordan çıktıktan sonra pump oluyorum heryerim damarlı oluyo o zaman bi foto çekip instaya atsam kızlar sulanır dimi
Sulanırlar bu kızlar her şeye sulanıyor zaten
Sende bide bizi sor amw şu an bile kalkık essek sipasi her dk dimdik
🤣🤣
Ne yapicaz ya biz böyle kendime acil bi kız bulmam lazım 😁
Her seferde en az 5 posta atarım
kişiden kişiye değişir bazılarına yakışır bazılarına yakışmaz ama bana göre çokta önemli değil eller ve karın kası zaafım
Elim ve kollarım damarlı karın kası belirgin 6 tane var
oo maşallah yeter o zaman daha ne istiyon
Ama 60 kiloyum
boyun kaç
1.75
kilolu değilsin boyun uzunmuş
Tuzlu fıstık yani
Yok zayıfım
Armut daha iyi
Bir çekiciliği yok. Olsa da olur olmasa da olur.
Bayaa
Bendede olmasını isterdim bende var ama küçük ya
Yaşın kaç
19..