ben kumral saçlıyım ilk fotoğrafa kendi saçımı ekledim ( en koyu olan kolyeli) . Sarı saç kullaniyorum su ana kadar 2 sarı denedim boyatalı 2 ay oldu boyam aktı baya sizce hangisini kullanmalıyım?

ben kumral saçlıyım ilk fotoğrafa kendi saçımı ekledim ( en koyu olan kolyeli) . Sarı saç kullaniyorum su ana kadar 2 sarı denedim boyatalı 2 ay oldu boyam aktı baya sizce hangisini kullanmalıyım?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Doğal renk
Sarı saç aşığıyım doğal rengime dönsem bile boyatmadan duramam maalesef :(
Kendi doğal rengin küllü kumral sanırım. Çok sevdiğim bir renktir. Fakat sarının yanında sönük kaldığını söyleyebilirim.
Evet küllü mü bilmiyorum genelde dümdüz kumral yansıması falan yok hahsjsh bende sarı saç aşığıyım senin fikrin nedir 2 sarı için boyatıcam 3 gün sonra
Sarı adamdır. Sarıya devam et aşkom 💁🏻♀️
Boyama kendi saç rengin daha iyi diğerleri seni yaşlı gosterir
Ay ama sarı saç aşığıyım duramam boyatmadann
Ben sarışınım kahverengi yaptım ne bu tr kadınlarının sarı saç askii
Askim kimse kendinde olanı begenmezmiş sözü çok doğru insan sıkılıyor değişiklik istiyor benimde arkadaşım sarı saçlı mavi gözlü tam sarışın ama her 2 haftada bi saçını siyaha boyatıyor o benden de fena sarı oldugu icin dip sapsarı çıkıyor boyattığı renkte siyah olunca belli oluyor sürekli boyatmak zorunda kalıyor saçı elinde kalmak üzere
Bence ilk fotoğraf daha doğal güzel duruyo tenin buğday tenli ondan sarı bence olmaz yapay durur ama keyfin bilir hayat senin hayatin
Oha ortada ki baya güzel duruyor
Ay evet bende sevmiştim o yüzden kararsız kaldım ama beyaz tenli oldugum icin de o sac beni ruh gibi gösteriyordu biraz
Hayran kaldım affet defalarca baktım yüzün kapalı olduğu halde
En alttaki çok hoş duruyor
Bende ona dönerim sanırım kendi saçıma da yakın yıpratmamış olurum kararsız kaldım işte
Doğal renginiz bence çok iyi
Ya yaz geliyor ya sarıdan da asla vazgeçemiyorum koyu saç benlik değil pek :(
Bence çok güzel duruyor eminim çok yakışıyordur. Ayrıca öyle çokta koyu bir renk değil sanki
Çok teşekkür ederim kumral oldugum için inanılmaz koyu değil evet ama sarı da değil en açık kahve gibi bisey bende sarı saç bağımlısıyım 2. Görselde kullandıgım sarı resmen beyaza yakın anlarsınız zaten ne kadar sevdigimi hajsksjwkjs
İlk olan
Kendi saçım ilk olan ve sarı kullanmak istiyorum
Bence ilk olan güzel
Kızıl yapsana
Kullandım 5 sene ve asla geri dönmeyi düşünmüyorum
Tüh, bir kızıl kafalı daha kaybettik. ss
Hiçbirine. Boyama
Duramam boyatmadan
Sebep?
Kimyasal hepsi
Kına yak
Kına mı allahim igrencc sacmalama
Hahaha. Beyazların kal o zaman. Tenisine en uygunu orijinal rengin değil mi?
ya da kızıl yap gitsin 😈
Son görsel güzel
Sanırım ona döneceğim kendi saçıma da yakın oldugu icin yıpratmamak açısından
Çok çekici
Pembe yap bir de
Iy asla
Patlıcan moru?
Ne degisik bi saç zevkin var inanılmaz
Kızıllll
Kızıl kullandım 5 sene asla dönmem geri
Sarı Güzel
2 tane sarı var
2. Güzel
Son veya ilk
Ay birincisi zaten kendi saçım hahahahajshs
Daha güzel
Keske bende beğenebilsem çok sıradan geliyor bana herkesin saçı böyle zaten
3 . De aslında çok güzel duruyor
Önce yıkan ter kokma
Ne alaka? Koku konusunda çoğu kişiyle yarışırım en hassas noktam neye göre yorum yaptın anlamadım
Ya takma sen bu gebeş kaplumbagasini herkese öyle yorumlar yapiyo
@alfkskskrke ay hiç sorma soruyla cevabın alakasızlıgına bakar misin hahajshwksns
Evet kötü kokuda birincisin kezo jxjx
3 numaraa