Hiç kafa yormadığım bir konu. Estetik ve botoks ile herkes birbirine benzemeye başladı zaten. İnsanlar nasıl mutluysa, kendini nasıl iyi hissediyorsa öyle olmalı. Kimse kimsenin beğendiği şekle girmemeli. Adamlar zaten yapay zekayla yaptıkları fenomenlerle para kazanıyor. Gerçeğiyle ayırt etmek pek mümkün olmuyormuş diyorlar ama mümkün. Ha bu arada makyajımıza kimse karışamaz, biz makyaj sanatçısı değiliz, istesek de olamayız, evrim geçiremiyoruz.
Hayır asla güzel değiller aksine şahsen orasına bunasına botoks totoks yaptıran kadınları oldukça çirkin ve iğrenç buluyorum hele hele o dudağında hemoroid çıkmış kadınlardan uçarak jet hızıyla kaçmak istiyorum 😀 örneğin eğer ki profil resmi size şahsınıza aitse bence gayet doğal bir güzelliğiniz var estetik varsa bile çok fazla yoktur umarım diğerleri gibi kendinize zarar vermezsiniz deli birisinin aklına uyup cidden çok hoş bir güzelliğiniz var 🙏
Gerçekten siz türünüzün endemik örneği olabilirsiniz kanımca sizi ailen koruma altına almak lazım botoks yaptırtan kadınlara vitrinlerde örnek olabilecek bir hatunsunuz 🤭
Bence değiller efekt güzeli çoğu.. esmer olduğu hâlde öyle bir efekt yapmış ki kadın, geçen gün dışarda gördüm bir tane fenomen vardı onu, bildiğin esmermiş bembeyazdı kadın resimlerde.
Ya estetik ya filtre orjinal kadın mı kaldı ki , birde buna kendileri bile inanmaya başlıyor kendilerini gerçekte sosyal medyadaki gibi sanmaya başlıyorlar 😄 erkeklerde öyle olmaya başladı
Doğal güzellikten yanayım ve bence sende gayet doğal ve güzel birisin. Neredeyse artık herkes zaten birbirine benziyor cidden ortada bir farklılık yok o yüzden güzel bulmuyorum kendilerini çoğunlukla
Çoğu güzelliği birbirine benzemek sanıyor. Filtre ve başka işlemler yaptırıyor. Bazısı aşırı makyaj estetik gibi görünenlerden. Çirkinler diyemem ama yansıttıkları kadar güzelde değiller.