Güzellik & Bakım Çok beyaz olduğum için damarlarim belli oluyor , napayim sizce , bronzlaşayim mi sizce? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Şeyimde bile damar var ya Güncellemeler+1 yıl Kötü mü bir şey ki bu , beyaz da olunca mavi damar belli oliyor resmen orada üstelik üst tarafda da var🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️ kollarimda boynumda şaka gibi Çok beyaz olduğum için damarlarim belli oluyor , napayim sizce , bronzlaşayim mi sizce? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u SilverBlooming Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 7,1b cevap paylaştı. Elbette hayır. Bronzlaşsan bile belli olur ki damarlar. O yüzden gerek yok böyle şeylere. Kapatıcı kullanabilirsin istersen cilt rengine yakın. 0 0 Yorumla
Gezegen0000 Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 94% +1 yıl Erkek misin oyle damar olmaması lazım 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Hee erkeğim aaw Yorumla Gezegen0000 +1 yıl Guzel tenin var kıymetini bil Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Göğüslerinde de belli oluyodur damarların 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Öyle ztn Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bana çok çekici geliyor doğrusu Yorumla
Carmena Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 387 cevap paylaştı. Beyaz olmak daha güzel bence 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Aynen Yorumla
Mühendis0109 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 377 cevap paylaştı. Çok normal 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Benimki de damarlı. Normal.. 0 37 Yorumla Soran +1 yıl Ama sizinkin de normal Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Senin memelerde damar gözükür ama vajinada mümkün değil, yaşın kaç? Kilo ne? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Beyaz ten sevilir ayrıca Yorumla Soran +1 yıl Vajina da nasil mümkün değil ya mavili yeşilli damarim belli oluyor beyaz olunca orasi daha da belli oluyor , kötü mü düşünmeliyim yoksa Yorumla Soran +1 yıl 20 yaş , 43 kiloyum boyumda 1.55 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Zayıfsin da anlaşılan yaşın kilon kaç? Yorumla Soran +1 yıl Zayif değilim o kadar boyuma göre iyiyimmm Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne güzel işte, eşin çok şanslı... Doğal güzellik sevilir seksidir Yorumla Soran +1 yıl Söyledim boyumu yaşımı kilomu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gayet iyisin eşin kıymetini bilsin ciddiyim göğüslerin de mandalina kadardır senin eminim Yorumla Soran +1 yıl Göğüslerim normal boyutta büyüklüğü ortalama Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Küçüktür bence vücuduna göre normal tabi, aynı zamanda istekli de birisin... Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yanlış mı söylediklerim Yorumla Soran +1 yıl Doğruuu ama kilom iyi mi sence boyuma göre doktor iyisin demişti ama 3 4 kilo daha almak istiyorum minyonum ztn Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Minyon ilişkide de avantaj sağlar hem Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Daha önce tanıştık seninle Yorumla Soran +1 yıl Ne saçmaliyon hammina ya Yorumla Soran +1 yıl Yazmicam ayrica kimsin de bilmiyorum defol adam akıllı yardimci olmiycaksan Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yardımcı olacak bir şey yok gayet iyisin Yorumla Soran +1 yıl Sen nerden taniyon kimsin ki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tanıyorum işte... Libidon baya yüksekti hani.. Yorumla Soran +1 yıl ismini söylesene olmmm ne bilim ben Yorumla Soran +1 yıl Boyumdan kilomdan mi şey yaptin tanidin🙄 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Her halinden tanırım ben seni:) Can ismim... Yorumla Soran +1 yıl yo ben can diye biriyle konuşmadım burada atiyorsun yalançiii😺😺😺 Yorumla Soran +1 yıl Sırf konusmak için😏😏 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok valla, ananas desem? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Taniman lazım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tesettürlü değil misin Yorumla Soran +1 yıl Yoookkk değilim sen başkasıyla kariştirdin😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tamam o zaman kanka, iyi geceler kKsjsjsgF Yorumla Soran +1 yıl Aöskspslsksoz teallam ya sabir Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İyi geceler dedim uzatma assssssaaaa Yorumla Soran +1 yıl Kes sesini hammina m Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bu ne biçim küfür 😂😂 doğru düzgün et şunu Yorumla Soran +1 yıl Hammina senin varya Yorumla Soran +1 yıl 🙄🙄 Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,2b cevap paylaştı. Kal böyle 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Vajinada mı harbi mi 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Evet garip mi ki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bilmiyorum hiç rastlamadımm Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Elbette hayır. Bronzlaşsan bile belli olur ki damarlar. O yüzden gerek yok böyle şeylere. Kapatıcı kullanabilirsin istersen cilt rengine yakın.
Erkek misin oyle damar olmaması lazım
Hee erkeğim aaw
Guzel tenin var kıymetini bil
Göğüslerinde de belli oluyodur damarların
Öyle ztn
Bana çok çekici geliyor doğrusu
Beyaz olmak daha güzel bence
Aynen
Bişey diyemedim
Çok normal
Nasıl olıyor o 😂
Benimki de damarlı. Normal..
Ama sizinkin de normal
Senin memelerde damar gözükür ama vajinada mümkün değil, yaşın kaç? Kilo ne?
Beyaz ten sevilir ayrıca
Vajina da nasil mümkün değil ya mavili yeşilli damarim belli oluyor beyaz olunca orasi daha da belli oluyor , kötü mü düşünmeliyim yoksa
20 yaş , 43 kiloyum boyumda 1.55
Zayıfsin da anlaşılan yaşın kilon kaç?
Zayif değilim o kadar boyuma göre iyiyimmm
Ne güzel işte, eşin çok şanslı... Doğal güzellik sevilir seksidir
Söyledim boyumu yaşımı kilomu
Gayet iyisin eşin kıymetini bilsin ciddiyim göğüslerin de mandalina kadardır senin eminim
Göğüslerim normal boyutta büyüklüğü ortalama
Küçüktür bence vücuduna göre normal tabi, aynı zamanda istekli de birisin...
Yanlış mı söylediklerim
Doğruuu ama kilom iyi mi sence boyuma göre doktor iyisin demişti ama 3 4 kilo daha almak istiyorum minyonum ztn
Minyon ilişkide de avantaj sağlar hem
Daha önce tanıştık seninle
Ne saçmaliyon hammina ya
Yazmicam ayrica kimsin de bilmiyorum defol adam akıllı yardimci olmiycaksan
Yardımcı olacak bir şey yok gayet iyisin
Sen nerden taniyon kimsin ki
Tanıyorum işte... Libidon baya yüksekti hani..
ismini söylesene olmmm ne bilim ben
Boyumdan kilomdan mi şey yaptin tanidin🙄
Her halinden tanırım ben seni:) Can ismim...
yo ben can diye biriyle konuşmadım burada atiyorsun yalançiii😺😺😺
Sırf konusmak için😏😏
Yok valla, ananas desem?
Taniman lazım
Tesettürlü değil misin
Yoookkk değilim sen başkasıyla kariştirdin😂😂
Tamam o zaman kanka, iyi geceler kKsjsjsgF
Aöskspslsksoz teallam ya sabir
İyi geceler dedim uzatma assssssaaaa
Kes sesini hammina m
Bu ne biçim küfür 😂😂 doğru düzgün et şunu
Hammina senin varya