Güzellik & Bakım Erkek arkadaşınıza makyaj yapıyor musunuz 💄😃 ? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor İlla sevgiliniz olmak zorunda değil yakın arkadaşınız da olabilir 😃 Erkek arkadaşınıza makyaj yapıyor musunuz 💄😃 ? Cevapla Makyaj Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
beyazorkidem Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 4,2b cevap paylaştı. Gay kankalarım vardı onlara genelde makyajlarını hep ben yapardım. 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Onlar yapmayı bilmiyor mu 😃 Yorumla beyazorkidem +1 yıl Hayır bilmiyorlardı Yorumla Soran +1 yıl Nasıl oluyor gay kankanin olması 😃 Yorumla
İyiinsanlarhalavar Takip Et Master Yaş: 29 , eic 77% +1 yıl Yapmadım yapmak istemem 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Neden 😃 Yorumla İyiinsanlarhalavar +1 yıl Komik gelmiyor bana Yorumla Soran +1 yıl Bazı kızlar çok eğleniyor 😂 Yorumla İyiinsanlarhalavar +1 yıl Evet Yorumla
To_Be_Honestt Takip Et Master Yaş: 20 , eic 97% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 459 cevap paylaştı. Olsa yaparım hemen.💄💅🏻 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Neden 😃 Yorumla To_Be_Honestt +1 yıl Makyaj güzeldir bence ondan Yorumla Soran +1 yıl Erkekte oluncada mı güzeldir 😃 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Gay kankalarım vardı onlara genelde makyajlarını hep ben yapardım.
Onlar yapmayı bilmiyor mu 😃
Hayır bilmiyorlardı
Nasıl oluyor gay kankanin olması 😃
Yapmadım yapmak istemem
Neden 😃
Komik gelmiyor bana
Bazı kızlar çok eğleniyor 😂
Evet
Olsa yaparım hemen.💄💅🏻
Neden 😃
Makyaj güzeldir bence ondan
Erkekte oluncada mı güzeldir 😃