Güzellik & Bakım Parfüm almayı seviyor musunuz? Sanane_keko Takip Et Xper 2 Yaş: 126 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Aşırı derecede parfüm alma hastalığım var biri beni kurtarsın 😮💨 Parfüm almayı seviyor musunuz? Cevapla Parfüm Soruları Sevgi Soruları Hasta Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u SilverBlooming Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 7b cevap paylaştı. Evet bende çok severim parfüm kullanmayı. Elimden gelse odamı tıka basa parfüm doldururdum. Çok seviyorum böyle şeyleri stok yapmayı ya. 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,2b cevap paylaştı. Pek sevmem.. nadir alırım zaten 0 0 Yorumla
Zz___eeyuyy Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 95% +1 yıl Almayı seviyorum evt ama hep aynı parfümü kullanırım 1 0 Yorumla
Çağhan2734 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Asla almam kullanmam 0 1 Yorumla Sanane_keko +1 yıl Ne kullanıyorsun o zaman Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,9b cevap paylaştı. Bazen 0 0 Yorumla
Esmergenc41 Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 889 cevap paylaştı. Evet seviyorum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Evet bende çok severim parfüm kullanmayı. Elimden gelse odamı tıka basa parfüm doldururdum. Çok seviyorum böyle şeyleri stok yapmayı ya.
Pek sevmem.. nadir alırım zaten
Almayı seviyorum evt ama hep aynı parfümü kullanırım
Bayram şekeri sandım heyecanlandım
Evet
fiyatlari uctugu icin azalttim
Asla almam kullanmam
Ne kullanıyorsun o zaman
Hayır
Bazen
Evet seviyorum