Güzellik & Bakım YARDIM EDİNN arkadaşlar perşembe günü kuzenimin doğum günü var yüzümde kocaman sivilce çıktı yanak bölgemde kapatıcı sürünce çok? buse123buse Takip Et Xper 2 Yaş: 20 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor kötü görünüyor ne yapmalıyım? Güncellemeler+1 yıl ? Yardımmmmmm YARDIM EDİNN arkadaşlar perşembe günü kuzenimin doğum günü var yüzümde kocaman sivilce çıktı yanak bölgemde kapatıcı sürünce çok? Cevapla Doğum Soruları Sivilce Soruları Doğum Günü Soruları Beğen Paylaş Takip Et
OtakuBilge Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 80% +1 yıl patlat öyle üstüne sür zaten o zaman yeniden çıkar o zaman düşünürsün napacagını 0 1 Yorumla buse123buse +1 yıl ya böyle yanak ağız kısmına çok yakın çok kötü görünüyor içine doluyor kapatıcı Yorumla
edagns5860 Takip Et Xper 3 Yaş: 20 +1 yıl abla bant oluyodu boyle yuvarlak seffaf sivilcenin ustune koyuyomussun kapatici suruyomussun belli olmuyomus incecikmis bant onlardan bul 0 5 Yorumla buse123buse +1 yıl çarşıya çıkacak bi yerde değilim maaleseff:(((( Yorumla edagns5860 +1 yıl int den siparis ver Yorumla edagns5860 +1 yıl abla hadi ordan et ya sivilceyi herkesde cikiyo boş ver yap makyajini belli bile olmaz kucuk bi sivilce boş ver Yorumla buse123buse +1 yıl hahahahxlslsldlwlslld koydeyimnm Yorumla buse123buse +1 yıl fotoğrafta kotu cikiyo Yorumla
Monaninkalbi Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl biz de derdimiz var sanıyoz iste 0 1 Yorumla buse123buse +1 yıl kasma kanka Yorumla
agresifpanda69626 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 784 cevap paylaştı. Sodayla yıka 0 2 Yorumla buse123buse +1 yıl geçer mi Yorumla agresifpanda69626 +1 yıl Geçmez, soda şirketim var, reklam olsun diye yazdım Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
patlat öyle üstüne sür zaten o zaman yeniden çıkar o zaman düşünürsün napacagını
ya böyle yanak ağız kısmına çok yakın çok kötü görünüyor içine doluyor kapatıcı
abla bant oluyodu boyle yuvarlak seffaf sivilcenin ustune koyuyomussun kapatici suruyomussun belli olmuyomus incecikmis bant onlardan bul
çarşıya çıkacak bi yerde değilim maaleseff:((((
int den siparis ver
abla hadi ordan et ya sivilceyi herkesde cikiyo boş ver yap makyajini belli bile olmaz kucuk bi sivilce boş ver
hahahahxlslsldlwlslld koydeyimnm
fotoğrafta kotu cikiyo
biz de derdimiz var sanıyoz iste
kasma kanka
Sodayla yıka
geçer mi
Geçmez, soda şirketim var, reklam olsun diye yazdım