Güzellik & Bakım Ten beyazlatmak için napıyorsunuz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Esmerim ve tenimi beyazlatmak için uğraştım beyazlatıcı kremler aldım işe yaramıyor Güncellemeler1 yıl Birini görmüştüm o da esmerdi daha önceden ne kullandiysa kız çok güzel beyaz tenli oldu yüzü koluna falan hep uygulamış her tarafı beyaz Ten beyazlatmak için napıyorsunuz? Cevapla İş Soruları Krem Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
s SilverBlooming Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 5,8b cevap paylaştı. Pirinç maskesi yapabilirsin. Bir su bardağı pirinci ve suyu bir tencereye koy ve kaynat. Ardından soğut ve yüzüne pamuk yardımı ile sür. 0 0 Yorumla
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 108 , eic 99% 1 yıl İşe yaramaz bence ama vajina kısmını soruyorsan bi kaç krem önerebilirim 0 0 Yorumla
lockerow35 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% 1 yıl esmer olmak kadar güzel bişi var mı ya ne gerek var 0 0 Yorumla
Arifde38 Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 50% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 497 cevap paylaştı. İle yaramaz teni bile barışık ol 0 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 6b cevap paylaştı. Filliboya'nın beyaz renk boyasını kullanıyorum. 0 0 Yorumla
Asknedencanyakar_ Takip Et Master Yaş: 33 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,3b cevap paylaştı. Yaramaz 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Pirinç maskesi yapabilirsin. Bir su bardağı pirinci ve suyu bir tencereye koy ve kaynat. Ardından soğut ve yüzüne pamuk yardımı ile sür.
İşe yaramaz bence ama vajina kısmını soruyorsan bi kaç krem önerebilirim
esmer olmak kadar güzel bişi var mı ya ne gerek var
beyaz zaten bisi yapmiyorum
İle yaramaz teni bile barışık ol
Filliboya'nın beyaz renk boyasını kullanıyorum.
Nereni beyazlatmış gibi
Herkesin kendi doğal rengi guzel
neresı
Yaramaz