Ayağında nasıl batık var ki? Batık için at kılı fırçası alıp fırçalıyacaksın sonra salisilik asitli ya duş jeli ya da tonik kullanıcaksın sonrasında da üreli krem kullnıcaksın
0
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bu konuda bilgisini sanırım bana yardımcı ol tonik mi ne ondan al nemlendirici kullanıyorum ama yok işe yaramıyor at kılı saçma geliyor ama Alcam
At kılı saçma geliyorsa sert lifler var ama tahriş etmeden kullan , üreli kremi internetten bakabilirsin %10 luk işine yarar %40 lığıda var oda ayakların ayak altın çok kıruysa onuda kullanabilirsin. Tonik markasını kendin araştır bütçeni bilmiyorum. Duştan önce 5-10 dakika at kılı fırçası ile batık olan yere kullan. Duşta duş jeli kullandıktan sonra çıkıyorsun hemen üstüne üreli krem sürüyorsun. Salisilik asitli toniğide hafta iki kere sürüyorsun. Böylw biliyorum ben
Benim ayaklarımı ağda ya da jiletle alıyorum başka erkek arkadaşlarımın ayaklarını da aynı şekilde yapıyorum tırnaklarını da düzeltiyorum çok seviyorum erkek ayaklarını
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Ayağında nasıl batık var ki? Batık için at kılı fırçası alıp fırçalıyacaksın sonra salisilik asitli ya duş jeli ya da tonik kullanıcaksın sonrasında da üreli krem kullnıcaksın
Bu konuda bilgisini sanırım bana yardımcı ol tonik mi ne ondan al nemlendirici kullanıyorum ama yok işe yaramıyor at kılı saçma geliyor ama Alcam
Üre krem ne?
Jilet kullanımından dolayı
At kılı saçma geliyorsa sert lifler var ama tahriş etmeden kullan , üreli kremi internetten bakabilirsin %10 luk işine yarar %40 lığıda var oda ayakların ayak altın çok kıruysa onuda kullanabilirsin. Tonik markasını kendin araştır bütçeni bilmiyorum. Duştan önce 5-10 dakika at kılı fırçası ile batık olan yere kullan. Duşta duş jeli kullandıktan sonra çıkıyorsun hemen üstüne üreli krem sürüyorsun. Salisilik asitli toniğide hafta iki kere sürüyorsun. Böylw biliyorum ben
www.instagram.com/.../?igsh=Z2gwMTNjZ3d5dXFl
Kadınsı duruyor baya bu. Erkek olduğunu soylemesen bakıp mastürbasyon yapan çok olur buna
İnstagram da tanınan biri ve gym dış görünüş ile ilgileniyor emin ol seninde instada karşının çıkmıştır
Benim ayaklarımı ağda ya da jiletle alıyorum başka erkek arkadaşlarımın ayaklarını da aynı şekilde yapıyorum tırnaklarını da düzeltiyorum çok seviyorum erkek ayaklarını
Lazer yavrum. Hic guzel durmuyor
Neden güzel durmuyor
Veya agda yazmayi unuttum pof.
Erkegin kolu bacagi killi olur
Artık kıllı erkek yok farkındaysan hiç sahile gittin mi?
Senin cevrende yok diye benim cevremde de mi olmiyacak?
Tanıdık cevresinde demedim genç nesilden bahsediyorum sizin çevreniz 45+ olabilir
Makine ile azalt tuy dokucu kullan
Saçma. Erkekte olmaz o işler, feminen misin?
Saçma dediğin bir erkeğin bakım yapması mı? Yoksa sen gibi olması mı? Fotoğrafına baktım da bakımdan çok uzaksın
Ağdayla alınmalı da alınmasın
Kiz bacagi sandim
Değil yaklaşık 240k takipçisi var
Böyle erkeği karı yaparlar
İnstagram da yüklü takipçisi var ve baya tanınan biri
dövme ((..
Sanki benim
bilmem
Cımbızla
Bir ömür sürer kdks
Tuy dokucu krem
Hangi marka veet men yerine pembe veet alsam olur mu