Güzellik & Bakım Abartı mı yoksa hoş mu? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 06 Yapay Zekaya Sor Böyle bir vücut özellikle kalça hoş mu yoksa abartılı mı? Güzel/hoş Fena değil Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Abartı mı yoksa hoş mu? Cevapla Vücut Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,2b cevap paylaştı. Normal bence iyi. 1 0 Yorumla
DarkBluee0 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Abartı değil ama emek var burada, düzenli egzersiz, sağlıklı beslenme gerekiyor fit vücut için 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Kesinlikle Yorumla
angarali_ Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Abartı değil efso bişey bence. Beğenmeyen çekemiyodur 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Haklısın Yorumla
1by_efendi Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 632 cevap paylaştı. Onu yapabilmek için 5 yıl squat çalışanlar var 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Evet haklısın ama alt yapıda çok önemli herkesin böyle olmuyor Yorumla 1by_efendi +1 yıl İşte diyorum ya sıkılaşma için uğraşmış ol ak gerekiyor ki reklamdaki bunu başarmış Yorumla
Carlita Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Buna kötü diyenin zevki yoktur herhalde 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Katılıyorum Yorumla
Arifde38 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 52% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 541 cevap paylaştı. Hoş ama herkeste de yok işte 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Maalesef 😒 Yorumla Arifde38 +1 yıl Üzülecek ne var yani seninkide güzeldir herkesinki öyle olmak zorunda değil Yorumla Soran +1 yıl Yok be benim ki tahta gibi duruyor böyle olmak isterdim Yorumla Arifde38 +1 yıl Zayıfmısın yaş kaç zamanla dolgunlaşır Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl basen zordur giyimde çok zorluyor insanı he ayrı bir estetiği var ama sosyal yaşantıda çok zor 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Basenden kastın popo mu? Fotoğraftaki gibiyse eğer çok güzel ve herşeyle gider ama daha büyük olursa çok çirkin oluyor bence Yorumla Cevap sahibi +1 yıl bu hemen hemen ya bence çok belirgin duruyor rahataız oluyorum Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Normal vücut bence sokağa çıksan 10 kadından 5i böyledir 0 8 Yorumla angarali_ +1 yıl Abartma kanka 10 da 1 çıkmaz bu kalça Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @angarali_ Çıkar çıkar :D Yorumla angarali_ +1 yıl Çıkmaz kanka Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ayrıca bu kız düz durmuyor ki Yorumla angarali_ +1 yıl Valla düz değilde naparsa yapsın kadının kalça iyi kanka kabul et bunu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @angarali_ Uzatmamak için kabul edelim madem :D Yorumla Soran +1 yıl Yuh abartsaydın daha🤣 bizim kızlarda böyle fizik yok valla Yorumla angarali_ +1 yıl İstersen uzatırız kanka sen bilirsin Yorumla
MartyRaney Takip Et Xper 5 Yaş: 36 +1 yıl Yuvarlak popiș kadına yakışmıyo, Biraz geniş ve kare olmalı 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Erkeklere mi yakışıyor yuvarlak popo kadınlara yakışmadığına göre MartyRaney +1 yıl Evet, Erkeksi duruyo kadında, Kadın poposu dediğim gibi geniş ve kare olmalı Soran +1 yıl Hayatımda ilk defa duydum kadın poposunun kare olmasını MartyRaney +1 yıl Dur bekle atacam sana MartyRaney +1 yıl Bak böyle olacak işte kadın poposu dediğin, Şifre dört tane sıfırhttps://hizliresim.com/aflvwqd
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 7,3b cevap paylaştı. güzel bence 1 0 Yorumla
betuladybug Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Estetik duruyor 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Yaptırmış mı yani? Yorumla
__YaLan__DüNYa__ Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Normal 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Aşkım sende sanki herkeste böyle bir fizik var normal diyorsun Yorumla
dloohsouse Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Az bile dedin 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Hahah güzel yani? Yorumla
myd1oez Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 6,8b cevap paylaştı. İdeal knk 1 0 Yorumla
dertoloog Takip Et Xper 6 Yaş: 26 +1 yıl Güzel ama çok zayıf 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Zayıf değil normal bence Yorumla dertoloog +1 yıl Bence biraz daha büyük olmalı kalçası Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Normal bence iyi.
Abartı değil ama emek var burada, düzenli egzersiz, sağlıklı beslenme gerekiyor fit vücut için
Kesinlikle
Abartı değil efso bişey bence. Beğenmeyen çekemiyodur
Haklısın
Onu yapabilmek için 5 yıl squat çalışanlar var
Evet haklısın ama alt yapıda çok önemli herkesin böyle olmuyor
İşte diyorum ya sıkılaşma için uğraşmış ol ak gerekiyor ki reklamdaki bunu başarmış
Buna kötü diyenin zevki yoktur herhalde
Katılıyorum
Hoş ama herkeste de yok işte
Maalesef 😒
Üzülecek ne var yani seninkide güzeldir herkesinki öyle olmak zorunda değil
Yok be benim ki tahta gibi duruyor böyle olmak isterdim
Zayıfmısın yaş kaç zamanla dolgunlaşır
basen zordur giyimde çok zorluyor insanı he ayrı bir estetiği var ama sosyal yaşantıda çok zor
Basenden kastın popo mu? Fotoğraftaki gibiyse eğer çok güzel ve herşeyle gider ama daha büyük olursa çok çirkin oluyor bence
bu hemen hemen ya bence çok belirgin duruyor rahataız oluyorum
Normal vücut bence sokağa çıksan 10 kadından 5i böyledir
Abartma kanka 10 da 1 çıkmaz bu kalça
@angarali_ Çıkar çıkar :D
Çıkmaz kanka
Ayrıca bu kız düz durmuyor ki
Valla düz değilde naparsa yapsın kadının kalça iyi kanka kabul et bunu
@angarali_ Uzatmamak için kabul edelim madem :D
Yuh abartsaydın daha🤣 bizim kızlarda böyle fizik yok valla
İstersen uzatırız kanka sen bilirsin
Yuvarlak popiș kadına yakışmıyo, Biraz geniş ve kare olmalı
Erkeklere mi yakışıyor yuvarlak popo kadınlara yakışmadığına göre