Güzellik & Bakım Rosmanin kendi markalarını begeniyormsunuz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ben şahsen İsana duş Jellerini ve Rival me ojelerini beğeniyorum ya siz... Güncellemeler+1 yıl Evet Rossman markalarını kullananlar var mı Rosmanin kendi markalarını begeniyormsunuz? Cevapla Marka Soruları Oje Soruları Jel Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Domatezlitantuni Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Prokudent diş ipi aldım beğenmedim pek hemen ayrılıyor colgate diş ipinde böyle bise yoktu ama arayüz fırçasıni beğendim 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Valla Giresun’da yaşıyorum Google den baktım bi rosa market var oda çakması herhalde djdmxkxölxlx 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Rosman ne 0 6 Yorumla nedenyasıyoruzaq +1 yıl Bu ben valla yarım saattir o ne diyorum. Hdmxkxöxlxş Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @nedenyasıyoruzaq kfkfkf hadi sen erkeksin Yorumla nedenyasıyoruzaq +1 yıl Doru ağa sen nasıl elendin konu dan nasıl bağımsızsın shnsxkmxkxöx Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @nedenyasıyoruzaq rosmanı ben Gratis gibi bi şey sanıyordum bizim şehirde olmayınca Yorumla nedenyasıyoruzaq +1 yıl Valla Giresun’da yaşıyorum Google den baktım bi rosa market var oda çakması herhalde djdmxkxölxlx Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @nedenyasıyoruzaq haahahah rosa man. d Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Prokudent diş ipi aldım beğenmedim pek hemen ayrılıyor colgate diş ipinde böyle bise yoktu ama arayüz fırçasıni beğendim
Valla Giresun’da yaşıyorum Google den baktım bi rosa market var oda çakması herhalde djdmxkxölxlx
Rosman ne
Bu ben valla yarım saattir o ne diyorum. Hdmxkxöxlxş
@nedenyasıyoruzaq kfkfkf hadi sen erkeksin
Doru ağa sen nasıl elendin konu dan nasıl bağımsızsın shnsxkmxkxöx
@nedenyasıyoruzaq rosmanı ben Gratis gibi bi şey sanıyordum bizim şehirde olmayınca
Valla Giresun’da yaşıyorum Google den baktım bi rosa market var oda çakması herhalde djdmxkxölxlx
@nedenyasıyoruzaq haahahah rosa man. d