Güzellik & Bakım Yanlış anlaşılmasın ama kürtlerin niue güzeli yakışıklısı yok? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Kavga etmeyin Ama beni de yanlış anlamayın kötü niyetle demiyorum ama hiç karşılaşmadım Güncellemeler+1 yıl Ben doğu şehirlerine gittim gördüm cokkez de bulundum ama karşılaşmadım Yanlış anlaşılmasın ama kürtlerin niue güzeli yakışıklısı yok? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Zatı_dehb Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Kurtların genetik profili senin ilgini çekmiyor sadece kürt kadınları gayet güzeller ortalığın üstünde olan bir sürü kürt kadını var. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Biz erkekler öyleyiz cidden :) çirkinliğimizle bile yakışıklıyız gibi 0 0 Yorumla
izmitliMmM Takip Et Xper 4 Yaş: 36 +1 yıl Katılmıyorum buna ben kürt değilim ama kürt kadınları çok beğeniyorum çok güzeller bence 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Sana denk gelmemiş kürt kızlarının arasında gayet güzel olanlarda var bence 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Kurtların genetik profili senin ilgini çekmiyor sadece kürt kadınları gayet güzeller ortalığın üstünde olan bir sürü kürt kadını var.
Biz erkekler öyleyiz cidden :) çirkinliğimizle bile yakışıklıyız gibi
Katılmıyorum buna ben kürt değilim ama kürt kadınları çok beğeniyorum çok güzeller bence
Aşırı güzel kürt kızları gördüm
Sana denk gelmemiş kürt kızlarının arasında gayet güzel olanlarda var bence
Çoğunlukla oyleler, evet
Yaniliyorsun denk gelmedin demekki
cok var yaaa ben cok gördüm burada
Derdini ızdırapini gondikleyeyim
Güzel kadınları çok sen denk gelmemissin