Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Güncellemeler
+1 yıl
Hey cevaplamak istiyen yok mu bu soruyu!
Doğma büyüme İzmirliyim ama bazıları cidden burnu kaf dağında oluyor. Guzellikte rekabet yarışı 14 15 gibi falan başlıyor. Yok beni daha çok kişi beğeniyor seni daha az kişi falan. Burada tavladigin erkek kadar değerlisin. Guzel olmazsan iş bile bulamazsın diyorlardı.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Ne alakası var 3 sene kaldım. İzmir kızları kadar doğal içten bölge görmedim
Yurada yazılanları okumadın galiba ben doğma büyüme İzmirliyim bazı kızlarda var bu dışarı karşı iyidirler ama kızlar aralarındaki çok yaparlar birbirlerine çok hava atarlar sen doğup büyüdüğüm yeri bana mı anlatıyorsun
Valla ben hiç denk gelmedim. kız kıza olan muhabbetinizi bilmem. Ama birebir iletişimde oldukca naturller
Ben geneleme yapmadım zaten bazıları yapıyor dedim evet bunlar kız kıza olan muhabbetler çoğu
Aranızdaki şiiiiyeee bizi karistirmayin. Burak'ın bildiğimiz gibi datli ve güzel kalsınlar
Zaten sıcaklıklarına sözüm yok ama her şey dışarıdan göründüğü gibi değil sence bunu neden yapıyorlar bunu senelerdir cozebilmis değilim
Bizlik sıkıntı yok bacı dağlar denize paralel
çünkü onlar sadece güzellikle elde edilebilen işleri öğrenmişler ve kalıcığın güzelllikle alakalı olduğunu düşünüyorlar,
zeka ile çözse zaten çözecekler ama zor yolu tercih etmiyorlar
Bende İzmirli kızlarla anlasamam çok egolular pek diyalog kurma taraftarı değilim onlarla
Tüm İzmir kızları güzel mıdır
Hayati oyle saniyorlar iste yazik
İzmirli olduğuna Eminmisin
Ben varım izmirliyim çünkü
Bu soru İzmirlileri karalamak için sorulmadı hayır sallanmiyrum gerçekten İzmirliyim bunlar benim geçmişte bizzat yaşadığım olaylar
Yeni nesil zaten havalı bunun da etkisi var yaş olarak büyük olduğunu düşünüyorum
Evet büyük olduğumu nerden anladın
Düşünce tarzın olgun kendini bilen gibi geldi bana doğrumu
Evet ama konu ile ilgisi ne ben bunları eskiden yasyodum güzellikte rekabet 14 15 yaşlarında başlar dedim ya
Ben dönem farkı olduğunu düşünüyorum senin dönem de böyle hava atmak yaygın değildi şimdi çoğu kişide ego oluşmuş
Hayır vardı şimdiki kadar olmasada hem olmasa yazmam zaten bu arada 31 yaşındayım
Doğru tatmin etmişim peki güzel olduğunu düşünüyormusun çevreden tepki aldın mı ne kadar güzelsin gibi sende. haklisin ben sadece böyle düşündüğüm gibi yazdım yanlış anlamanı istemem zaten söylediğin şeyde haklısın
Hayır tipimle ilgili çok eleştiri almadım ama arkadaşlarimin çoğu benden güzeli yok havasindalar eski yaşadığım olaylarda biri birinden teklif alsınlar afedersin ama popolari tavan yapıyor işe girebilmek için güzel olmak tarzı şeyler söylerler
Sende mutavazilik de olabilir bu güzel bir şey böyle kız bence az var burcun ne
Akrep
İyice şaşırttın beni ya
Neden
Bi erkeğin peki seni övmesinden rahatsız olurmusun
Hayır
Böyle düşünen bir kadın bence hayatta da gösterisi sevmeyen küçük şeylerden mutlu olan birisidir
Kesinlikle ama çevremdeki kızlar böyle değildim bende onları eledim bu arada sen nerede yaşıyorsun
Ben İzmir Denizli arası git gel yapıyorum abim İzmir'de yaşıyor zaten aile İzmirli bizim ondan şaşırdım çok dikkatimi çektin
Neden dikkatinizi çektim
Senin gibi düşünen Cidden az ya artık sosyal medya yaygınlaştı insanlar gösteriş afedersin delisi oldu yediğini içtiğini herşeyini paylaşıp hava atıyorlar bende bunu sevmiyorum
Siz İzmir'in neresinde yaşadınız Karşıyaka mi konusmanz oranın insanlarına benziyorda
Karşı yaka Bornova menemen siz peki
Nasıl üç farklı yer oluyor anlamadım neyse bende Şirinyer
3 farklı yer olmasının sebebi birazcık kira fiyatları ile alakalı açıkçası malum karşı yaka Bornova pahalı biraz daha
Bu arada sohbetin sarıyor Normal de uyucaktim seninle konuşuyorum diye bekliyorum
İsterseniz uyabilirsnz ben sizi meşgul etmiyim
Yok öyle demek istemedim aslında sohbetini sevdiğim için belirtmek istedim
Ben yazarak rahatsız etmiyor isem
O zaman gizlilikten çıkın özelden yazıyım ben size
Tabiki de
Sorun değil yazabilirsiniz
Ben çıktım gizliden
Size mesaj gönderemiyorum
Kapalıydı unutmuşum şimdi atın
Bazıları öyle.
edirne kızlrı daha çekici
İzmirdeyim şu an güzel misin