yüze fazla krem uygulamak kılları arttırır mı arkadaşım arttırdığını söylemişti doğru mu acaba
kuru ciltli olduğum için bolca kullanıyorum
yüze fazla krem uygulamak kılları arttırır mı arkadaşım arttırdığını söylemişti doğru mu acaba
kuru ciltli olduğum için bolca kullanıyorum
Yüze bol krem sürmek kılları arttırmaz. Kıl büyümesi, androjenler gibi hormonlar, genetik ve ırksal köken gibi birçok faktörden etkilenir. Kremler, cildinize nemlendirme ve koruma sağlayabilir, ancak kıl büyümesini etkileyecek kadar derinlemesine nüfuz edemezler.
anladım teşekkür ederim bir zararı var mı peki bol sürmenin
Cevap
2Cevap
Tabiki de ben bi ara çok kullandım. Kıl yaptı baya. Maymunlardan akrabam filan çıktı. Baktım böyle olacak gibi değil. Aldım elime baltaya kestim. Şimdi rahatım. Bakalım ilerde lazer olmayı düşünüyorum.
yüzünüzde mı kılları çoğalttı yani
Evet
Bence cilt tipine göre değişiklik gösteriyor ya arkadaşım yüzünü jiletle alıyor mesela hiç sert veya fazla çıkmıyor ben aldım erkek gibi sık ve kalın çıktı
çözümü var mı acaba az çıkması için ben hiç yüzüme dokunmadım bıyıklarımı da almadım sarı oldukları için siyah çıkmaya başlar diye korkuyorum
Çok yağlı bir krem sürersen kıl kökünü besler demişti lazere gittiğim yer
Sanmıyorum
Senin kıllarını yerim lan
Ne kremi?
bioderma yüz nemlendiricisi kullanıyorum ben fazla sürüyorum kuru ciltli olduğum için
Bende kullanıyorum onu çok iyi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?