Güzellik & Bakım Bikini bölgenize lazer oldunuz mu? Acıyor mu? Yagmurrozel03 Takip Et Xper 5 Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Agda mi daha hafif lazer mi? Bikini bölgenize lazer oldunuz mu? Acıyor mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,3b cevap paylaştı. Biraz acıyabilir. 0 0 Yorumla
Bez_BheBek Takip Et FenomenYoda Yaş: 28 +1 yıl Çok acıyor. Bacak ve koltuk altı o kadar acımıyor. Ama bikini bölgesi eyvah eyvah. 0 0 Yorumla
UzmFztMasörOğuz Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Sağlık açısından tavsiye etmem. Çünkü sinirlerim ölmesini sağlıyor lazer 0 0 Yorumla
CananCN06 Takip Et Xper 6 Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl lazer oldum evet ılk baslarda acıyor sonra alısyorsun 0 0 Yorumla
pufferfish028 Takip Et Bilge Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl bi kere yaptırdım acıtıyor hassas kukuş 0 3 Yorumla Tumisimlerialmisiniz +1 yıl Cidden mi Yorumla Yagmurrozel03 +1 yıl Devam etmediniz mi Yorumla pufferfish028 +1 yıl hayır sevmedim sağlıklı hissettirmedi Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 7,3b cevap paylaştı. lazer yaptirmadim hiç 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 4,1b cevap paylaştı. Acır heralde kolay değil lazer eniyisi 0 0 Yorumla
watafakyani Takip Et Xper 4 Yaş: 21 +1 yıl Buz lazer ilk 3 seans acıtıyor sonrası acımıyor 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Biraz acıyabilir.
Çok acıyor. Bacak ve koltuk altı o kadar acımıyor. Ama bikini bölgesi eyvah eyvah.
Sağlık açısından tavsiye etmem. Çünkü sinirlerim ölmesini sağlıyor lazer
lazer oldum evet ılk baslarda acıyor sonra alısyorsun
bi kere yaptırdım acıtıyor hassas kukuş
Cidden mi
Devam etmediniz mi
hayır sevmedim sağlıklı hissettirmedi
lazer yaptirmadim hiç
Acır heralde kolay değil lazer eniyisi
Buz lazer ilk 3 seans acıtıyor sonrası acımıyor
Her yer gibi