kaşlarım yüzüme göre kısa mı sizce kötü mü duruyor kaşlarım yanlardan ne kadar sürede uzar sizce biraz uzamasını istiyorum kaç ayda uzar tahminen? sapıklar yazmasın.

kaşlarım yüzüme göre kısa mı sizce kötü mü duruyor kaşlarım yanlardan ne kadar sürede uzar sizce biraz uzamasını istiyorum kaç ayda uzar tahminen? sapıklar yazmasın.

Kaşlarınızın uzunluğu ve nasıl durduğu kişisel tercihlere göre değişebilir. Herkesin yüz yapısı farklı olduğu için kaşlarının uzunluğu da farklı algılanabilir. Eğer kaşlarınızın biraz daha uzun olmasını istiyorsanız, düzenli olarak kaşlarınızı kesmek yerine uzatmaya odaklanabilirsiniz. Kaşlarınızın uzaması kişiden kişiye değişir ancak genellikle birkaç hafta ile birkaç ay arasında uzar. Sağlıklı bir şekilde uzaması için beslenmenize ve cilt bakımınıza dikkat etmek önemlidir. Herhangi bir sapkınlık içeren mesajlar kabul edilemez ve ihlal olarak rapor edilmelidir.
Aynen canım, kuyruk kısmının biraz daha uzun olması gerekiyor. Bu şekilde yüzünün fazla dar ve uzun görünmesine sebep olur. Kaş en az burun kadar önemli bir bölgedir. İfademizi bile değiştiriyor.
kaşım nasıl uzar
Bir ay boyunca hiç alma ve badem yağı kullan canım.
tamam sağol kaşım kötü mü duruyor sence badem yağı nerden bulabilirim
Çok kötü durmuyor ama uzarsa daha güzel durur. Aktarlarda bulabilirsin.
Cevap
14Cevap
Gayet iyi takılma öyle küçük şeylere. Moralini bozmak isteyen zırtolara da aldanma.
kaşımın biri kısa gibi diğerinden ama göze batıyor mu yoksa kaşlarım cidden kısa mı recep İvedik gibi uzun olmasındansa kısa olması daha iyi gerci
sağol o zaman yukarıda bi kız burnun neden yamuk yazmış fesatt
teşekkürler :))
Evet kısa ayrıca burnun neden yamuk dikkatimi çekti
töve yarabbim anandan yamuk
burnum ameliyat geçirdi yamuk olmadı var mı sorun?
Niye bu kadar sinirlendin
insanların kusurlarını yüzüne vurmak iyi bişey değil bizde biliyoruz herhalde burnumda sağlık sorunu olduğunu demen gerekmiyordu
kaşımı sordum burnuma laf ediyorsun
Bildiğini nerden bileyim basbayağı yamuk ve gördüğümü söyledim
Kaşına da yorum yaptım sadece kaşını atsaydın madem bu kadar sorunlusun
bak kardeşim burnum ameliyat oldu ve düzelmedi oldu mu kaşımı sordum burnuma yamuk demene gerek yoktu sanin burnun çok mu düz
alla alla
Evet dümdüz estetik olmaya gerek de duymadım
O zaman kaşını soracaksın 15 yaşındaki ergenler gibi eleştiri kabul etmiyorsan sorma
burnun kırılır inş seninde
Ağla kudur
yamuk burun nasıl olur sende görmüş olursun
Sende gördük işte saol sorduğun için 😂😂😂
Bence yine sana çok yakışmış ama evet yüzüne göre kısa, kaş hızlı uzar birkac ay icinde uzamıs olur
sağol yakıştığını düşünüyorsan bişey kullanmasam 1 aya biraz uzar dimi çok uzasın istemiyorum
tamam canım
deve de de boy var naapacan uzun kaşı recep ivedik gibi böyle daha güzel duruyor...
valla haklı yorum sonunda dimi uzun aşşa doğru sarkmış kaş recep İvedik gibi duruyor
aynen gayet güzel duruyor kaşların bence bozma...
sağolasın
Martı kaş yakışır sana
ya bi git
Hitlerin kaş versiyonu
la o ne
Çok olmamakla birlikte evet
öyle. burnununda işlemli olduğunu söylüyolardır
Kisa evet
nasım uzar
Evet biraz kısa gibi
nasıl uzar bu sence çok mu kötü duruyor
Kötü durmuyor aslında ama nasıl uzar bilmiyorum araştırmak lazım
tamam sağol
Sende sağol
Yüzunbbuyük oldugu için evet kısa geliyor
kaşım nasıl uzar
nerden bulucam onu
tamam bakayım sağol knk
Efektle burnunu basmış
konu burnum değil kaşım şu an
fake foto
ne fakesi olum kaşımı göstermek için şimdi çektim
o zaman cok fazla photosop var
knk filtre ile çektim direk instada
bellı oluyor kankam
fitresiz çekmem :d
bence gerek yok fıltreye
knk filtresiz kendimi kötü hissediyorum
yasın kac bu arada ne burcusun
Biraz daha uzun olabil
nasıl uzar bu
Bilmem
Baya kısa
Kısa
Güzel 👍🏻
kötü durmuyor mu sence kaşımın biri bi tık daha kısa bide orartısızlık var ama çok kısa değil dimi
kısa biraz
Yoo iyi bence
bence fena değiller
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?