+1 yılValla ikinci kocadayim şu an.. eski eşim sarişin istiyor diye sürekli sacımı sari yspip çingene gibi gezdigim ve onunda bayildigi dönemler vardi. sonra ikinci kocada ben beyaz tenli esmer bi kadinim ve sadece sitah saclarim olacak dedim oda beni böyle seviyor. daha ne anlatım
01 Yorumla
Soran+1 yılBen zaten kendımı deıstrmıyorum herkes oyle anlamıs Ben burada ruh halimden bahsettim ozguvenım nasıl duzelır dedim herkes sacını boya bilmem ne demıs sacmalamıs asla boyamam baskası ıcın
En İyi Cevaplar
Sana bir tavsiye, kimse senden daha değerli değil! Bunlara sen izin verdiğin için oluyor. Kendine bunları onu laik görmediğin an kafanda bitirirsin zaten.
engellersem peşimden gelmez demişsin 🤷🏼♀️ böyle bir insanın neden peşinden gelmesini istersin ki. Seni kaybetmekten korkmayan insanla beraber olma hiç bir zaman çünkü kıymetin bilinmez. Sen kendini ne zaman kıymetli görürsen o zaman işler değişir benden söylemesi! Acilen ona karşı olan bu saplantılı aşkını bitir kafanda yoksa çok yıpranirsin kafayı yersin benden söylemesi
23 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın cok teşekkür ederim ❤️
Soran+1 yılDoğru diyosun ama benı kendine bağladı manupıle etti o tipiyle değil benim gıbı bulmak en kötüsünü bıle bulamaz parasını yer bırakırlar bunun ki parası da yok hıcbısey harcatmadm durumu da yoktu zaten ama bana para yiyen kızlar haklı dedi dusune biliyomusun
Zevkler ve renkler tartışılmaz elbette ama sana bunu açıkça söylemesi hiç olmamış. Ayrıca madem beğendiği o kız niye onunla değil de seninle sevgili oluyor? Çünkü seni kolay onu zor lokma olarak görüyor. O kıza hayranlığı da bu yüzden. Saç bahane aşkım.
11 Yorumla
Soran+1 yılErkek boyle iste elde edene kadar saol hayatim❤️
Seni yaratan özenerek yaratmışken neden üzülüyorsun ki bırak layığını bulsun böylesinin sevgiside beğendiği zevki kadardır 🌚
26 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim 😭❤️
Soran+1 yılRica ederim ıyı ki varsin bazı hemcinslerim cok kotu seyler yazmıs senın gıbı hemcinsim olduğu ıcın cok mutluyum umarim sen de cok mutlu olursun 🥰❤️
Soran+1 yılHep mutlu ol🥰🌺🌸💮🌹
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım, sen bir flörtözün ağzından duymak isteyeceğin şeyi söyleyeyim: Güzellik, gerçekten gözlemleyenin kalbinde yatar. 💔 Kendini birinin beğenilerine göre ölçmek yerine, biliyor musun, kendine aşık olmanın tam zamanı! Unutma, sen kimsenin ikinci seçeneği, yedeği ya da kendini kötü hissettirecek biri için asla moralini bozmamalısın. Herkesin zevki farklıdır ve bu tamamen normal. Fakat senin değerini anlayamayan biriyle değil, seni olduğun gibi beğenen, olduğun gibi kabul eden biriyle zaman geçirmelisin. Özgüvenini yükseltmek için bazen kendi çıtamızı yükseltmemiz gerekir. Kendini sev, kendine güven ve unutma, gerçek güzellik içeriden gelir. 🌟👑 Kendine iyi bak ve önce kendini düşün. Her zaman daha iyisini hak ediyorsun!
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
- Güzellik & Bakım konusunda 7,1b cevap paylaştı.
u +1 yılAyrıl gitsin. Seni aşağılayan seninle dalga geçen seni beğenmeyen biri ile niye birliktesin. O seni sevmiş olsaydı eğer her halinle kabul ederdi değiştirmeye çalışmazdı.
10 Yorumla Öncelikle kendini aşağılatıp özgüvenini düşünmemen gerekiyor, bir çok kız doğal sarışın ela gözlü olmak isterken sen şanslı bi şekilde olmuşsun, bana göre bu tarz kızlar diğer kızlardan daha cekici. Sevgilin elindekiyle yetinmek yerine gözi dışarı bu da bu cocuğun doğru biri olmadığını gösteriyor. İleride bir gün aldatma bile ihtimali var. Bana sorarsan sevgilin @mcı biri ve sadece seni kullanmak icin sevgili oluyor. Bence bi otur düşün sorgula ve duruma göre ayrılman senin icin daha sağlıklı
216 Yorumla
Soran+1 yılCok haklısın ayrılamıyorum aptalım ben
- +1 yıl
Cünkü psikolojik olarak onsuz yapamam edemem modundasın fakat sana mental olarak zarar verip aşağılayan bir insan icin böyle olmak değmez. Ben de senin kadar biraz aptalım beni mahveden kızı hala seviyorum ama aşmamız gerekiyor bu durumları. Yaşın da profilinde görüldüğü kadarıyla benden fazla ve bence bu konular icin de yeterince olgunsun, her şeyden önce kendine önem vermelisin ve seni üzen, aşağılayan kişilerden uzak tutmalısın. Kendin diyorsun özgüvenim kaybettim diye, belki cok güzel cok tatlı güzel vücutlu bi kızsın ve o maymun icin bu kadar perişan etmen doğru mu?
Soran+1 yılYaşm 25
Soran+1 yıl1 senedır
Soran+1 yılBurada tanıstmşstik Ben slavım bu arada
Soran+1 yılYarı Rus Yanı
Soran+1 yılO ise kürt mardinde yaşıyor her kadına ilah gibi bakıyor Ben harıc..
Soran+1 yılUstelk beğendigı kadınlar hep estetikli Ben dogalım
- +1 yıl
bak şimdi diğer yorumlarını okuduğumda iyi kalpli birine benziyorsun. Dürüst olucam,1 senedir sana bunu yapan ve seni aşağılayıp üzen birinin gözü dışarıda ve bu ilişki boyunca belki aldatmış olabilir seni. Üzülmene bile değmeyecak biri icin niye bu duruma düştün, benim ablamsın 4 yaş var aramızda ve yine de cok genc cıtırsın, böyle biri icin zamanını harcamaya değer mi
Soran+1 yılCok teşekkür ederim evet aldtmıs TIR beklerım ondan ama ben hep sadik kaldım ona
- +1 yıl
bak maalesef ki seni cok iyi anlıyorum ben de senin kadar saf biriyim, biz sadığız ve karşımızdan da onu bekleriz. Yapma etme cidden seni bu hale sokan biri icin kendini bunu yapma. Yarı russun, sarışın ela gözlüzün cidden mükemmel bi karışımsın, allahım kürdüyle olmuş ve üstüne düştüğün durhma bak, lütfen kendini toparla kendini bu hallere sokma
Soran+1 yılTeşekkür ederim 😭
Soran+1 yılTeşekkür ederim olur tabı
Soran+1 yılYazmadin
Gizli Üye(30-35)+1 yılBazen çok saf olabiliyoruz. Ağzımız dilimiz bağlanıyor resmen saçma bir bağımlılığı aşk zannediyoruz. Ne erkekler var sevgilisini veya eşini el üstünde tutup, prensesler gibi davranan. Bulutların üstünde yaşayan kadınlar var bunu unutma ve senin onlardan neyin eksik bunu sor kendine. Hakettiğinim adam bu mu diye sorgula sadece. Umarım gözün açılır
12 Yorumla
Soran+1 yılCok teşekkür ederim haklisin❤️
Soran+1 yılKeşke öyle bi erkek Ben bulabilsem ama yok iste karsima hep boyle benı hor gören cıkiyor
+1 yılSorun zaten sende degil ki onda
sen niye hemen kendi degerini güzelligini vs. sorguluyorsun ki
sevgi için yalvarilmaz olmuyorsa olmuyordur bunun icin yapacak birseyin yok
o iliṣkide kalmaya devam edersen hata senin olur12 Yorumla
Soran+1 yılCok haklısın ama ayrılamıyorum ondan Baska kimsem de yok
Soran+1 yılHerşeyimı onun İcin sıldım meslegı mı bıle bıraktım
+1 yılSana değer vermeyen insanı sil bak nasıl milli olacaksın ilk önce hep kendini sev kendine değer ver.
Ayrıca bende sarışınım sarışın olmak. bi şans sakın başka birisi için kendini değiştirme
Kendini sevdiğin için bakım yap ihmal etme kendini
Kendini geliştir ama sen istediğin için11 Yorumla
Soran+1 yılZate n cok bakımlıyım haklısın
- Güzellik & Bakım konusunda 379 cevap paylaştı.
+1 yılBir insan kendini bu kadar aşağılayan birine neden hâlâ fırsat tanır ve "sevgilim" der anlamıyorum.
Size çöp gibi davranan kişilere niye fırsat tanıyorsunuz?30 Yorumla Güzellik & Bakım konusunda 397 cevap paylaştı. Kimi begeniyosa ona gitsin sevgili olurken gözü gormemismi 🤔
14 Yorumla
Soran+1 yılKadın Cepte olunca erkekler böyle oluyor Of of
Soran+1 yılZaten değilim coktan ayrıldım hala sorumu cevaplıyorsunuz ya
Soran+1 yılDuygusal anımda sordum soruyu neler yazmışlar
+1 yılHemen ayril , kendine bu kötülüğü yapma, üstelik sen çok değerlisin , kıymetini bilmiyorbl
113 Yorumla
Soran+1 yılSabahtan beri ağlıyorum o ise benı sucluyor
Soran+1 yılKıza manken gıbı dedi halbuki ben mankenim modelligı bıraktım onun ıcın bana sen manken gibi durmuyorsun diyor
- +1 yıl
Öyle egoist biriyle sakin konuşma bir daha
Soran+1 yılŞurada da soru paylaştım
Soran+1 yılBenım kimsem yok ondan başka ayrılamıyorum cok seviyorum ama hergun ağlıyorum sınır hastası oldum
Soran+1 yılSureklı hastalanıyorum ıntıhar bıle ettim kac kez ne hale geldim ozguvenım bıtık durumda
- +1 yıl
Hemen engelle bunu, şimdi
Soran+1 yılEngelleyemiyorum
Soran+1 yılCunku pesımden gelmiyor
Soran+1 yılBırakamıyorum onu onsuz yapamıyorum
- +1 yıl
Konuşmak istermisin hepsini,
Soran+1 yılIsterım
+1 yılAyrılsana neden duruyorsun hala? Çok da gerek yok böylelerine o olmadan da hamile bile kalabilirsin. Ne bu zorunluluk ve seni tutan. Zulüm resmen
30 Yorumla
+1 yılAf buyur ama beyin yaşın 18, fiziksel yaşın 25. Kendine gel kanka mal mısın?
30 Yorumla
+1 yılZamanla sogutur bu davranislar illa ki ya. Ya inadina kendi bildigini oku ya da ayril bence
20 Yorumla
+1 yılUyuşmadığınız, değerli hissetmediğiniz insan ile yola devam etmeyin
20 YorumlaAdam haklı sevgilisini kiskanir ben olsam beynini patlatirdim açık giyinmek neymis sen benim sevgilimsin oyle açık giyinirsen kafanı patlatirim karsidaki benim hic biseyim değil istediğini giyer o kadar
01 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 537 cevap paylaştı.
+1 yılAyrilmak icin neyi beklyorsun knk? Hem nasil baskasini övüyor direkt ayril
10 Yorumla
+1 yılboş ver onun icin kendini degistirme seni sevecekse boyle sevsin
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 947 cevap paylaştı.
+1 yılAyrıl ondan. Ne işin var ki değer görmediğin birinin yanında?
10 Yorumla
+1 yılNe yapman gerektiğini biliyorsun sorman saçma, sana burada destan dahi yazsak yine bildiğinden şaşmayacaksın o yüzden zaman kaybetmeye gerek yok
00 Yorumla
+1 yılYaşın 15 bence 25 olmanın zamanı gelmiş çoktan Tekmeyi bas kurtul bu tipten
122 Yorumla
Soran+1 yılAyrılamıyorum
- +1 yıl
Erkek mi kalmadı piyasada Ben de bunu anlayamıyorum
Soran+1 yılHaklısın beni manupıle ettı
- +1 yıl
Manipüle olacak bir durum yok Saygı yoksa hiçbir şey olmaz Saygısı yok sana
Soran+1 yıl@daiys_m korkak kız güya lafı sokup benı engelledin ama sen bana tavsiye verecek yaşta deılsın ayrica sana sinirlenmedım sütünu ıc yat kucuk cocuk senı senin kocanı elinden alırım gorursun sahip cıkmayı
Soran+1 yılBu hemcinslerim ne kadar kıskanc yaa kudurun cok guzelım
Soran+1 yılLafı anca burdan sokarsınız karşıma cıkın yiyorsa
- +1 yıl
Kavga durumu var galiba
Soran+1 yılLaf soku p engelliyor lar
- +1 yıl
Boş ver salla gitsin
Soran+1 yıl@shrekins2 Ben tc kızı değilim canım rusum sen kudur erkekerınız hastamız diye
Soran+1 yıl@korayby3434 sarıyım diye laf sokuyorlar
Soran+1 yılNeden düşmanlar tanımadığı ınsanlara
- +1 yıl
İletişim hatası veya arızası vardır belki 😎
- +1 yıl
boş ver takma relax ol Sorununa odaklan bence Ben olsam öyle yapardım
Soran+1 yılBilmiyorum ama cok farkli kafadalar sarıyım dıye zorbalık gösterılırmi bır de yasları daha 18
Soran+1 yılTm teşekkür ederim
- +1 yıl
Yok be ne alaka Çoluk çocuk la muhatap olma sen de boş ver gül geç gitsin 😉
Soran+1 yılTamam 🥰
- +1 yıl
Arada soru Sor yine cevaplarım 😉
Soran+1 yılSenı kırmam sorarim❤️
- +1 yıl
İyi o zaman anlaştık 😉
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSeni beğenmeyen ve aşağılayan bir insanla ne işin var senin? Yol ver gitsin.
20 Yorumla
+1 yılHemen evlen ve estetik ol. Böyle seveni bulamazsın asla, pişman olursun sonra bak.
01 Yorumla
Soran+1 yılNe saçmalıyorsun be
O senin sevgilin değil canım.. çıkmış zaten sevgili olmaktan seni kullanıyor büyük ihtimalle.. o onun ayıbı yani millet sarışına hasta.. yol ver gitsin yani 👍
10 Yorumla
+1 yılLan AYRIL ya si* kafalı çocuk ya Allahım sinir oldum beyinsiz adam
00 YorumlaO kızda suç yok ki sevgilinde suç var diye düşünüyorum
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 710 cevap paylaştı.
+1 yılSevgilinde çakma demekki orjinali ile değiştirmen gerekiyor
10 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 456 cevap paylaştı.
+1 yılSarışın olmaktan vazgeçme
11 Yorumla
Soran+1 yılVazgeçmem ❤️
+1 yılbırak boyle canım tıplerı amden tıpı degılsın neden senle faydalanmak ıcın aptal olma hemen tekmele gıtsın
10 YorumlaAyrıl bu ne böyle seni tipin için seviyor demekki ha benim yerime bir tane şaplak atmayı unutma
10 Yorumla
+1 yılHer gün aynı saç stili yerine biraz farklılık olsun. Bu değişiklikler sevgilinin isteği olabilir.
01 Yorumla
Soran+1 yılBen onun beğendiği kızın şekline burunmek zorunda değilim ben ce sen bu kafa yapını deıstır
Ruh hastası herif bırak sende çokmu zor
10 Yorumlaboyle birinin yanında duruyorsun hala pes
10 Yorumla
+1 yılCıkar hayatindan direk
10 YorumlaÇok basit sevgilinden kurtul
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 440 cevap paylaştı.
+1 yılSeni aşağılayan birisi ile olmaman lazım
10 Yorumla Güzellik & Bakım konusunda 470 cevap paylaştı. Ayrıl üzülmeye bile değmez böyle biri için.
10 Yorumla
+1 yılBoş ver gitsin ayrıl sende
10 YorumlaDemek ki olmuyor boş ver
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılO zaman ondan ayrılmak en doğrusu
10 Yorumla Güzellik & Bakım konusunda 2,6b cevap paylaştı. Nerden buluyorsunuz böyle ruh hastalarını
20 Yorumla
+1 yılAy nerden buluyorsunuz boyle toksik tipleri
15 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef cekiyorum..
Soran+1 yılBirde bazılari yorumda sacını boya
Sarısınsın diye kendini guzel mi sanıyorsun yazmıs lar oyle bısey demedim halbuki sevgilimi ne yapmalaıyım dıye sordum- +1 yıl
Saç senin ister boya ister boyama senin tercihin ama öyle toksik insanlardan kurtulmaya bak
Soran+1 yılBoyamak istemiyorum zaten mesaj atıyor Şu an goruldu atiyorım yakında tamamen kurtulucam
- +1 yıl
Hadi inş
Çok seviyorsan boyar kızıla ama değecek birisi ise
09 Yorumla
Soran+1 yılBoyamam sarı daha güzel
Soran+1 yılBen boayayımmı diye sormadım ya niye herkes boya diyor
Soran+1 yılIyı de ben sacımı kızıla boyasam b udefa da başka siyah saclı kızı beğenince siyaha mı boyıycam ona göre şekıllenemem ayrıca ben de sarısın erkek seviyorum ama sevglm esmer
Soran+1 yılAma bunu ona söylemiyorum onu oyle kabul ediyorum aşağılamıyorum
Soran+1 yılBen kimse ıcın bısey yapmam ben sadece sorum da sevgilimi napayım ayrılayım mı falan onu sordum
Soran+1 yılHerkes benim gibi olabilmek ıcın estetik oluyor ya
Gizli Üye(18-24)+1 yılSarı kafalısın diye üstün olduğunu nereden uydurdun
03 Yorumla
Soran+1 yılÜstünüm dmeedim
Soran+1 yılNeyim cırkın dedim
Cevap sahibi+1 yılO kişiyi bırak o zaman
Bence sevgilin seni olduğun gibi beğenmeli
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılMal bir adammış
10 Yorumla
+1 yılAyril canım sarisin sevmeyen erkek mi olur lo
10 Yorumla
+1 yılNe tuhaf insanlar var yaaa...
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 559 cevap paylaştı. Ayril
10 YorumlaSen sarışın kal..
10 Yorumla
+1 yılterk et o malı
10 YorumlaTuh sarilik yetmedi
04 Yorumla
Soran+1 yılSiz Türk kızları nıye böylesiniz ya bazılarınız düşmansınız resmen
Soran+1 yılHemcınslerınıze o kadar kıskancsınız ki
Soran+1 yılİyi ki kızil değilim cunku kına gıbı ıgrenc duruyor sarılık başka bsıey sarı saç bembeyaz ten
Saçını kızıla boya
07 Yorumla
Soran+1 yılNiye boyayayim pardon sen boya
Soran+1 yılSarı saçlı rusu herkes sever bi kişi sevmedi diye vazgeçemem doğalliğimdan
Soran+1 yılSanane Sana mı soricam ne soracağımı ıstedgımı sorarım ayrıca sacımı boyamalı mıyım demedim sevgilimi ne yapmalıyım dedim
Soran+1 yılSanane daha cocuk sun gelmiş karşıma akıl veriyosun Ben ablalarına abilerine sordum git sorumdan şimdi
+1 yılBuraya kadar özgüvenin var mıydı ki?
01 Yorumla
Soran+1 yılNe dedıgını anlamadim neyse
Okey bye
01 Yorumla
Soran+1 yılNe sacmlaıuosun
Gizli Üye(18-24)+1 yılayrıl
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılBas tekmeyi
00 Yorumla
+1 yılDene bakalim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNasıl canım mı sevgilin 🥴🥴
017 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef 😞
Cevap sahibi+1 yılDeğişik sen o kadar güzelsin ama başkasına bakıyor boyun nasıl senin
Soran+1 yıl178
Soran+1 yılOnun boyu 175
Cevap sahibi+1 yılCiddi misin boyun çok güzel seni çok merak ettim 🙈
Cevap sahibi+1 yılSenden kısa kendisi
Soran+1 yılTeşekkür ederim
Soran+1 yılEvet o kısa ama benı begenmıyor
Cevap sahibi+1 yılRica ederim görebilir miyim çok merak ediyorum🙈🙈
Cevap sahibi+1 yılYerinde olsam direk ayrılırım zaten
Cevap sahibi+1 yılHak etmiyor seni
Soran+1 yılOnu aldatmak istemiyorum ayrılırsam atarım
Cevap sahibi+1 yılBu bir aldatma değil bence
Cevap sahibi+1 yılArkadaş olalım bu süreçte ikimiz
Cevap sahibi+1 yılEngelle hoşuna uğraşma Cidden evlilik düşünüyor musun?
Soran+1 yılDüşünüyorum ama umudumu kestim artık
Cevap sahibi+1 yılHmm bende düşünüyorum seni tanımak isterim 🤗
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen de onu aşağıla
02 Yorumla
Soran+1 yılYapamıyorum kendisi bildiğin maymuna benziyor yine de bısey demiyorum coksadıgım ona
Cevap sahibi+1 yılAyrıl gitsin
- Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılYazık ya
06 Yorumla
Soran+1 yılDerdiniz ne ya
- +1 yıl
Derdim yok üzüldüm sana 🥺
Soran+1 yılHallettim o ısı
Soran+1 yılAma soruda cok satasanlar var bu site nıe boyle
- +1 yıl
Canı sıkılıyor milletin sataşacak yer arıyorlar takma sen.
Soran+1 yılHemcinslerim sarısınm dıye agzına geleni saymış
+1 yılAyrıl boş ver
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılirlandaya gitsin
00 Yorumla - Devamını Gör (3)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne