Alerjik olsaydı giderdi banyodan sonra geçmesi normal çünkü banyo zaten tenimizi nemlendiriyor bir süre geçip yine çıkması alerjik bir durum değildir mantardır muhtemelen ama
Ben adada yaşıyorum burada hastane bile yok sadece sağlık ocağı var ama oranında doğru dürüst bir doktoru yok sadece 1 tane doktoru var ama oda çoğunlukla başka bir yerde oluyo
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Hilal şeklinde çıkıyorsa zona olabilir görmeden bir şey diyemem sen yinede cildiye ye veya göğüs hastalıklarına git
Hilal şeklinde çıkmıyor yuvarlak gibi ama tam yuvarlak değil küçük ama çok küçük değil orta büyüklükte ama bazıları daha küçük
Göğsünden sırtına doğru sırasının üzerine hilal demek istedim
Hee anladım ama orasına bakmadım
Googleye zona hastalığı yaz görsellerden bak bakalım sendeki ile aynı mı
Yok aga benim ki daha farklı ama benim ki daha çok mantar a benziyo görsellerdekinin tıpatıp aynısı ama hiç kaşınmıyor
Sen yinede bir uzmana görün umarım ciddi bir şey değildir geçmiş olsun
Geçmiş olsun
hpv kapmış olabilirsin cinsellik yasadın mı?
Hayır, bakireyim ben
korona aşısı oldun mu?
Sedef olabilir, mantar olabilir başka bir şey de olabilir karaciğerle alakalıdır muhtemelen
Bilmiyorum alerjik bir durum mu acaba
Alerjik olsaydı giderdi banyodan sonra geçmesi normal çünkü banyo zaten tenimizi nemlendiriyor bir süre geçip yine çıkması alerjik bir durum değildir mantardır muhtemelen ama
Anladım
Kestir kurtul 😂 şaka bir yana doktora git yayilabilen bir şey olabilir.
Bizim burada doktor bile yok. 1 tane var oda çoğunlukla başka yerlerde oluyor.
Geçmiş olsun
İnternetten mantar sedef vs gibi cilt hastaliklarinin fotoğrafına bak karsilastir aynı mı benziyor mu
Sağol
Benim ki daha çok mantar a benziyor. Görsellerdekiyle benim ki aynı. Ama mantar hastalığı kaşındırıyormuş. Benim ki kaşınmıyor sadece lekeleri çıkıyor
Mantar benim bildiğim tatlı kaşınır kasimazsan da kasinmaz yani
Anladım
ya da belki yeni olduğu içindir
Mantar canım onlar eczaneden mantar kremi al kullan bir kaç gün uzun süreli geçiriyor
Görsel at tıpta utanma olmaz bakalım
Öylemi diyorsun
çil gibi mi görünüşü?
Yuvarlağımsı gibi ve küçük ama çok küçük değil orta büyüklükte bazıları da biraz daha küçük
aynı şekilde bende de var enteresan
Dimi ya çok garip duşa girince kese yapıyorum oralara lekeler geçiyor ama aradan bir kaç gün geçtiğinde tekrardan o lekeler ortaya çıkıyor
Doktor yolunu tutabilirsin mesela
Ben adada yaşıyorum burada hastane bile yok sadece sağlık ocağı var ama oranında doğru dürüst bir doktoru yok sadece 1 tane doktoru var ama oda çoğunlukla başka bir yerde oluyo
Yakın başka bir yerde varsa oraya gidebilirsin imkansız değildir sonucta
Yok maalesef tek o yer var
O zaman orası ile idare edeceksin
Cildiyeye git
Bizim burada öyle bir yer yok adada yaşıyorum minicik bir yer burası
İlla doktora gitmen lazım
Bizde oda yok a
Ee nasıl olacak peki
rahatsiz mi ediyorlar seni
Doktora görün kabuk kabuk yara gibimi
Bakim