Bı arkadaşım çok güzel ama konuşurken ağız yağmukluğu var gibi yeni yeni tanışıyoruz bazı insanlarda bunu fark ediyorum bazı şeylere takıntım var ağız yağmukluğu neden olur sorsam ayıp mı sizce ona
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Hayır ya sorma her güzelin bir kusuru varidr emin ol kimse dört dörtlük değil hem sorulmaz da bu
Hayır aşk kötü bı niyetimiz yok yemin ederim hata hemsinclermi iltifat falan da ederim ama yüzde bazı şeyleri takıntı yapıyorum biraz da meraklıyım ayıp olur diye sormadım zaten
Sen mi düzeltecen kaşşmer
Ay ne boş yaptın kaşmer annedir
Anne karıştıran köylü faresi
Ay hayatımda senin gibi ucuz erkek müstteceni çok gördüm bel altı konuşmalarını kendine sakla konuşma yapımdan ne kadar varoş ve bilgisiz olduğun belli oluyor
Annen var demek ki ben yok sanıyordum hahshsgsf
Dağarcığımın zekâtını versem pilot olursun *
Sen beni karistiyorsan ben de anneni karıştırırm merak etme vizyonsuz Keles
Annenin ölüsüne küfür edeyim o zaman alınmayacakmısın yok diye
Fakir 1.55 tarla faresi
Occ
1.77olmam ve sporla ilgilenmem dışında sorun yok tek kaş burdaki sorumla kaşmeri pek anlayamadım herhalde sevgisiz bi aile yapısında büyüdün benim bu soruyu sorarken bı art niyetim yoktu ama sevgisiz bı ailede büyümenle Birlikte annen babana çok hakaret etmiş herhalde bunun acısını Başkalarından çıkarmana çok tuhaf bakmıyorum aile önemli tabi senin adına üzüldüm
Sana terbiye veren ailen olmamış ne acı
Boklu g.. tünle element uydurmaya devam et yıkık sefil yaprak bağımlısı ilgi kaşmeri boq böceği
İlgi derken?
Gerçekten sorunların var tedavi ol
Gerçekten biri canını fena yakmış gibi bu kadar üzülme
Annen babanı başkalarıyla aldatmış sorunlu yıkık ergen o yüzden hemen annelere hakaret ediyosun yazık sana tek başına yaşamaya devam et
Canını yakmayla ne alakası var aq önce bi profilini aç bakalım özgüvensiz ezik anadolu faresi
Neyse vizyonsuz serseri ailenden alamadığın sevgi ve ilginin acısını böyle insanlara hakaret ederek çıkartmazsın en kısa zamanda tedavi ol senin için dua edicem rabbim seni. Gibi insanların sayısını azaltsin bana hakaret ediyorsun ama ben senin dengin değilim nice erkekler gördüm saygılı efendi ailesi düzgün yetişirdirmiş nice kaşmerler gördüm senin gibi ailesi sokağa atmış sokak serseriyle vasıfsız it olmuş aradaki fark çok belli neyse iyi günler seviyesiz
Bende anne adayım aq bana nasıl kaşmer diyorsun nasıl bı zihniyetin var neyse mala laf anlatilmaz mal aynı mal
Doğuracağın çirkin veletlerin kimsenin umrunda değil
Belli çok erkek görmüş yemişsin hahahh kaşmer
bacım
Tamam gizliye de aldın korkak
Yok ben genelde üzen tarafim ama sen eve çok kız atiyorsun herhalde annene üzüldüm
Of kaş yaşındasın aq eşek kadar adamsın az olgunluk aptal aptal konuşuyorsun sadece okurken gülüyorum
Evlensen benim yaşımda kızın olucak sal beni andaval
Hakiki şizofren aq hadi git yol verdim sana
Benim kim olduğumu biliyosun gizlensem bile ama sen ürkek farenin tekisin
Sayfamdan çık
Tamam git sevgi ve ilgi dilenmeye devam et süt bebesi hahahahah
İlgiden hoşlanmıyorum ki
Rabbine domal o zaman nasıl olsa en çağdaş senin aileni yaratmış 🚀
Domal derken ne kadar terbiyesizsin bir de Allah'a hakaret ediyorsun rabbim ıslah etsin seni yuh sana be münafık
hadi ordan ol git pic seni saygısız herşeye tamam da çocuksun diye bir şey demiyordum ama yaratana da hakaret etmesin embesil dostum pislik tAşlanmN lazım senin
Orsb b
Çocuğu
pislik
Döl
İsrafı seni
Anneni ve allahını nokta nokta
Ay hasta tedavi ol
Ailemi o köylü ağzına alırsan bende allahının mınakoyarım
Sakın karşıma çıkma harbi bölecem seni
Bekle sen
Senden hiçbir skm olmaz görgüsüz anadolu çomarı
Sen hala ne konuşuyorsuz dinsiz imansız