Ben istiyorum. Çok uzun olmasına gerek yok 1.75 olması yeterli. Şu an 1.60'ım ve nasıl uzayabileceğimi bilmiyorum (ameliyat dışında). Nasıl uzayabilirim bu yaştan sonra ve siz boyunuzun daha uzun olmasını ister miydiniz?

Ben istiyorum. Çok uzun olmasına gerek yok 1.75 olması yeterli. Şu an 1.60'ım ve nasıl uzayabileceğimi bilmiyorum (ameliyat dışında). Nasıl uzayabilirim bu yaştan sonra ve siz boyunuzun daha uzun olmasını ister miydiniz?

1.75 boyundayım ve erkekler benden kısa ya da aynı boyda olunca özgüvenim eksiliyor. Erkeklerin yanında kısa olmak daha hoş bir görüntü. Duruşum bozuldu. Dik durmamaya çalışıyorum yanımda kısa biri olunca bende küçük durayayım diye. Kuzenlerimin yanında ya da sevgilinin yanında da topuklu giyemiyorum.
Niye ya kısa boylu ekeklerin nesi var
bence uzun olmak aşırı iyi bir şey ben bunu erkekler için istemiyorum sadece kıyafetleri daha iyi taşıyabilmek için kısa boylu olduğum için palazzo pantolon ve kovboy çizmesi giyemiyorum
Uzun boylu olunca pantolonlar kısa duruyor. Elbise giyiyorum uzunluğu olduğundan kısa duruyor. Topuklu giyiyorum arkadaşlarım hepsi kücük kalıyor resimlerde falan hoş durmuyor ya boy farkı çok belli oluyor ya da duruşum tuhaf oluyor eğiliyorum diye. Ha çizmeye bir şey diyemem. Tesettürlü değilim ama ailem muhafazakar o yüzden uzun giymeye dikkat ediyorum ama uzun şeylerde bende uzun durmuyor
@Spiderlord kısa boylu erkeklerle hiç bir sorunum yok ama benimle ya aynı boy ya da bir tıkım uzun olsun isterim. Mesela boyum 1.58 olsaydı 1.60 erkeğe de razı olurdum. Kadınlar daha uzun olunca bence hoş durmuyor. Yani kendi düşüncem böyle çocukluğumdan beri böyle kalmış kafam da. Yinede sevgiye belli olmaz benden kısa biri olursa ve seversem sorun etmem dış görünüşe o kadar da takıntılı da değilim. Ben sevgilimin benden uzun ve daha kilolu olmasını isterim kendimi güvende hissederim. Özgüven eksikliĝim var ve çoğu seyden korkuyorum öyle biri olunca daha rahat ederim. Benim düşüncelerim böyle seni üzdüysem özür dilerim yanlış ifade etmişim
@cevapsahibi senin yüzünden bende özgüvensiz olucam
@Spiderlord üzdün🥲
Cevap
16Cevap
Evet isterdim. 174 üm. ama 178 güzel olurdu
istemezdim, bunu çok düşündüm aslında eğer olsaydı boyum uzun vücudum orantisiz olurdu, suanki boyumdan memnunum
Eskiden çok isterdim artık hiç aklıma bile gelmiyor
Uzamana lüzum yok ki, boyun kâfi. Bu yüzden lütfen ameliyat olma, canına yazık
Basket ve barfiks sporla tabi genetik ve yas da önemli
Evet 198 felan olsun isterdim ya da 2.05 şu an 188im
15 -20 santim daha uzun olsun isterdim
184 daha ne istiycem belamimi
166 boyum yaa daha ne kadar uzun olsun
Evet bir 10 cm olabilirdi
Yok, şu hali bile bir tık fazla gibi.
İsterdim,1,75 metreyim.
Yeterince uzunum
darısı başıma