Güzellik & Bakım Esmer mi sarışın mı kızlarda? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Çok beyaz ten kötü değil mi ya Güncellemeler+1 yıl Erkekler full sarışın demiş ama bence çoğumuz için nefes alması yeter gjfjsjdj Esmer mi sarışın mı kızlarda? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
asuasuasuman Takip Et FenomenMaster Yaş: 43 +1 yıl Hepsi beyaz hayali kurar. ama çok azına nasip olur. 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Doğru valla nasip kısmet bugün bir tane esmer instami istedi fhdh Yorumla asuasuasuman +1 yıl ☺️ sen de az değilsin.. Yorumla Soran +1 yıl Naptım yaa Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Evet damarlar belli oluyor benim öyle sevmiyorum o yüzden buğday ten en iyisi 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Buğday da bir tık çingene gibi fhshs Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Alakası yok Yorumla Soran +1 yıl Var ya beyaz ten iyi ama abartı beyaz olmayanı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok iyi değil esmer bile daha iyi Yorumla Soran +1 yıl Sus be esmerler kara kuru Yorumla
BirPeriKızıı Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Erkekte kumral kızlarda da kumral ya da esmer 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Bence her iki cinstede kumral makbuldür Yorumla
Lesyeuxdelly Takip Et Bilge Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Her türlü esmer 😂 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Erkekte mi kızda mi Yorumla Lesyeuxdelly +1 yıl ikisinde de Yorumla Soran +1 yıl Yok be Yorumla
SparklingBeautiful Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl İki saç rengide bence çok güzel 1 0 Yorumla
Bir_Beyefendii Takip Et Xper 1 Yaş: 26 +1 yıl Selam, bana göre sarışın kızlar bir tık öndedir. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Hepsi beyaz hayali kurar. ama çok azına nasip olur.
Doğru valla nasip kısmet bugün bir tane esmer instami istedi fhdh
☺️ sen de az değilsin..
Naptım yaa
Evet damarlar belli oluyor benim öyle sevmiyorum o yüzden buğday ten en iyisi
Buğday da bir tık çingene gibi fhshs
Alakası yok
Var ya beyaz ten iyi ama abartı beyaz olmayanı
Yok iyi değil esmer bile daha iyi
Sus be esmerler kara kuru
Erkekte kumral kızlarda da kumral ya da esmer
Bence her iki cinstede kumral makbuldür
Her türlü esmer 😂
Erkekte mi kızda mi
ikisinde de
Yok be
İki saç rengide bence çok güzel
Sarışın ve beyaz tenli uff sjdjsj
Sarı sarı kimin yarı
Selam, bana göre sarışın kızlar bir tık öndedir.
Sarışınn