BU ERKEKLER NEDEN BANA DALIP BAKIYOR? NEDEN HEPSİ BANA BAKIYOR? ÇÇOK ÇİRKİNİM ULANNNN NEYİ ANLAMIYONUZZZ?

Arkadaşlar ben gerçekten artık bu konuyu düşünmekten de araştırmaktan da mantık kurmaya çalışmaktan da bıktım, ama meraklı olduğum için de çok kafaya takıyom, ama bunun meraklı olmakla bence alakası yok çünkü normal olsaydı bu kadar insan kafayı yemezdi yani neyse, benim fiziğime insanlar annem falan iyi der fiziğim benim iyi mi dediğimde de evet iyi derler, ama ben gerçekten fizik güzelliği ne şu yaşıma geldim daha yeni öğreniyorum o derece, kimse bana demese bilmeyecem yani fiziğimin güzel olduğunu o derece neyse, ama bak yüzümde sivilceler dolu çok çirkinim tamam mı bak gülüşümü de sevmiyorum zaten elimle kapatıyom kendimi beğenmiyorum yani neyse, ya o zaman ben bu kadar çirkinsem neden bana bakıyonuz arkadaş, yakışıklı da, çirkin de, sempatiği de ya da tatlısı da geliyor beni buluyor, ne olduklarını tam olarak bilemem de, bana göre öyle olanları kastettim neyse ya biri eve giderken okuldan çıkarken yolda geri geri yürür bana bakar, biri ben baktığımda gözünü kaçırır, biri beni görünce yüzünü eli ile kapatır utanır falan, biri sert bir şekilde omzuma çarpar, biride yavaşça çarpar sonra biri beni eli ile arkadaşlarına gösterir o gösterdiği kişilerden biride beni gösteren kişiye gösterir, whatttt aga siz kafayı mı yediniz bak hiçbiri beni tanımıyor, bir bakışımla hepsini gönderirim ama sebebini bilmiyorum öyle, biri de bana bakarken gözlerini alamaz arkadaş bu neeeeeee, vallahi billahi beni tanısalar varya hiçbiri bir tık bakamaz söyleyeyim ben çok edepli bir insan olduğum için ayrı bide eli ağır ve sinirli bir insan olduğum için yapmaya cesaret edemezlerdi ama bunu dışarıya göstermiyorum sadece beni tanıyanlar bilir yani öyle, anlamıyom niye böylesiniz, kafayı ben mi yedim, rüyadamıyım yoksa onlar mı yedi, yemin ederim artık şu bakma işlerini bir açıklarsanız sevinirim, evlerini başlarına yıkmaya gıdecem yoksa aaaa rica ediyorum, bide evet süzenler de var, onlar zaten sapıkta, vücuduma değilde genelde yüzüme dalıp gidenlerinde yakalıyom benim sınıftaki erkeklerden bana uzunca bakan ve bana bakarken yakaladığım oluyor çoğunlukla yüzüme bakıyorlar ve bazen küçük çocuklarda erkek yüzüme bakıyorlar uzunca, lütfen dürüst olun TEŞEKKÜRLER..

BU ERKEKLER NEDEN BANA DALIP BAKIYOR? NEDEN HEPSİ BANA BAKIYOR? ÇÇOK ÇİRKİNİM ULANNNN NEYİ ANLAMIYONUZZZ?