AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ben dışarıda bile göstermiyorum burada abazalara mi göstericem fiziğimi
Bana at sadece o zaman istersen
Benim bedenim yoruma açılmamayacak kadar değerli. Sen kimsin ki sana bedenimi göstericem ben?
Gösterme o zaman sen kimsin ki benim kim olduğumu sorguluyorsun? Soruma görüş yazmazsın olur biter. Hiçbir şeyin zorunda değilsin. Haddini aşmazsan sevinirim.
Sen de gelip burada abazalık yapma o zaman.
Bıktık sizden
Kimin ne yaptığına karışamazsın sen. Zaten kural dışı bir durum olsa yöneticiler gerekli müdahaleyi yaparlar. Sen bana cinsellikle alakalı soru sorma dersen ben de sana modayla ilgili sorma bıktık derim. Öteki siyaset sormayın bıktım der. Diğeri nasılım sormayın bıktım der. Kusura bakma sana bir gerçeği söylemem gerek: Dünya senin etrafında dönmüyor.
Amacım kimin ne yaptığına karışmak değil. Bu sitenin amacı soru sorup yardım almak. Abazalık yapınca sitenin kalitesini düşürüyorsunuz. Bu soruyu sormandaki amacın bişey öğrenmek olmadığını ikimiz de çok iyi biliyoruz. Uzatma istersen
Kuralları sen koymuyorsun. Senin çok değerli dediğin vücudun benim için 5 para etmez. Senin beğendiğin bir konu veya o konuda sorduğun soru benim ilgimi çekmiyorsa beni alakadar etmez ama sana karışamam sor veya sorma diye. Aynı medeniliği sizden de bekleriz. Eğer medeni olamıyorsanız daha uygun yaşam alanları bulmaya davet edebilirim sizi naçizane tavsiyemdir.
Milletin vücudunu görüp abazalık yapmak için soru sormak çok medenice zaten aynen bravoooo böyle devam
Siz var ya bu milletin yüz karasısınız
Yine sana göre kalitesini düşürüyoruz. Sen de moda sorusu sorsrak düşürüyorsun o zaman bana göre ama maalesef sana ve bana göre değil herkesin hitap ettiği kesim farklıdır. İlginizi çekmiyorsa saygı duyar oturursunuz. Ben de aynı şekilde. Dediğim gibi siz karar vermiyorsunuz, dünya sizin etrafınızda dönmüyor. Hep şahsi fikirlerinizi öne atıp onu yapma kalite düşüyor, bunu deme canım sıkılıyor diyemezsiniz ki deseniz de beni bağlamaz. :D
Ha tamam biz karasıyız sen akısın :D Nasıl yargılıyorsunuz ama, nasıl da karar veriyorsunuz hemen herkes hakkında :D
Bunun kalitesiz bir soru olduğu bana göre değil evrensel diyebilirim. Hepiniz çok iyi biliyorsunuz bunu :)
İnsan yaptıklarıyla, söyledikleriyle kendi kalitesini ele verir. Kafamızdan sallamıyoruz sonuçta
Bakın bu tartışmaya son noktayı şöyle koyayım. Sizin söylediğinizi, rahatsız olduğunuz durumları anlıyorum ama yapabileceğiniz hiçbir şey yok bu konuda. Biz bir hukuk devletinde yaşıyoruz. Benim sorduğum soru bir suç teşkil etmiyor. Sizin de herhangi bir özgürlük alanınıza tecavüz etmiyor. Dolayısıyla bu durumda beni bu soruyu sormaktan hukuken alıkoyamazsınız. Sizin hoşunuza gitmiyor diye herkesin davranışının sizin hoşunuza gidecek şekilde olmasını isteyemezsiniz. Ben de sizden rahatsız oldum, sorums cevap yazmanızdan rahatsız oldum fskat ne yapabilirim ki hukuken? Yazmayın ya bıktık desem ne olur ki? Hiçbir fayda sağlamaz. Bakın bu sitede cinsellik konu etiketi var. Herkes istediği gibi cinsel soru sorabiliyor. Abartılı olanlarına zaten yöneticiler müdahale ediyor dediğim gibi. Eğer siz bu sitede cinsellik sorularının sorulmasındsn rahatsız olursanız o soruları sormayın diyemezsiniz kuralı bu mevzuatı bu şekilde sitenin. Bu durumdan rahatsız olan ya görmezden gelmeli ya da siteyi kullanmamalı daha fazla.
O zaman fazla uzatmadan son cümlemi kurayım. Evet hukuktan geçtiniz ama ahlaktan kaldınız sayın soru sahibi. İyi geceler.
Keza ülkemizde zina suç değil. Zina yapmayın bıktık sizden deseniz ne olur ki? Suç olsa haklısınız ihbar edin düzeltilsin durum. Ama maalesef kuralları siz veya ben koymuyoruz bir düzen var buna ayak uydurmalıyız. Hoşumuza gitmeyen şeyleri görmezden geleceğiz yolumuza devam edeceğiz. Aksi takdirde İran'a gidebilirsiniz orada zina suç mesela. Aynı şekilde kars peçe takın kardeşim ben senin yüzünü görmek istemiyorum kadınsın bıktık sizden diyebilir miyim diyemem. Ya görmeyeceğim ya da baktım olmuyor ben İran'a gideceğim ne yapalım, ne yapabiliriz yani. O yüzden bir hukuk devletinde, hukuka aykırı olmayan bir eylem için sadece sizi rahatsız ediyor diye müdshalede bulunamazsınız bu karşınızdakinin özgürlüğünü kısıtlamak olur. Ya görmezden gelin ya da bu diyardan gidin başka çare yok. Selametle...
Ahlaktan kalmak suç değil suç teşkil ederse müdahale edin. Asıl hakaret ve başkalarının özgürlük alanına müdahale suçtur hukuka aykırıdır. Burada ağır şekilde eleştirilmesi gereken bir durum varsa odur. Benim her şeyim kuralına uygun. Siz evrensel gibi sanki falan diyebilirsiniz ama öyle değil işte :)
Gereksiz uzun cümlelerle çok boş yaptın be abi. Bu şekilde kıvırarak sorduğun sorunun kalitesizliğini örtemezsin. Uzatmaya gerek yok
Neyse ben yazmıyorum daha bir şey anlaşılmışımdır umarım. Anlaşılmadıysam da tekrar düşünüp araştırın derim bu sorunun sıkıntısını çekecek olan sizsiniz çünkü benlik sorun yok :)
Ahlak toplumu etkiler. E toplum da beni etkiler. O yüzden toplumu ilgilendiren her şey beni de ilgilendirir. Uzatmayalım
Kalite kontrolü yapmanı isteyen olmadı. Kaliteli soru sorduğumu iddia eden de olmadı saçmasapan yeni yeni tsrtışma konuları yaratma aldın ağzının payını otur. Vücuduna bak ne kadar değerli olduğuna falan :D
Benim sıkıntı çekeceğim bir durum yok :) Ahlakın ne olduğunu bilmeyen, abazalık peşinde boş çabalarla vakit öldüren insanlar için sadece üzülürüm o kadar... Selametle.
Bizde diyorduk ki fiziğimizi biri keske yorumlasa
Öyle diyorsan yorumlarız, demiyorsan boş yapmamak lazım :D
zaten tapacaksın cevap belli
yok😂😂😂
Kızların iç sesi bi bitmediniz a. mmk 😂
emin misin knk uçuk çıkarsa karışmam
ne sacma is