Yan veya yüzüstü uyumak cildinizin erken kırışmasına ve sarkmasına sebep olabilir. Sırtüstü uyuma alışkanlığı edinerek cildinizi bu ekstra friksiyondan kurtarın ve yerçekiminin gücünden yararlanarak cildinizin elastikiyetini koruyun.
Yok yani ne bileyim öyle konuşunca dedim herhalde doktor falan... kriterim yok yani illa doktorlar cevap verecek diye bir şey yok sadece bu gözenekler rahatsız ediyor sivilce de çıkıyor ama sivilcelerim beni bu kadar rahatsız etmiyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Aynı durumdan bende muzdarip olmaya başladım yavaş yavaş... 🤔
Yüz üstü yatma
Ne alaka
Yan veya yüzüstü uyumak cildinizin erken kırışmasına ve sarkmasına sebep olabilir. Sırtüstü uyuma alışkanlığı edinerek cildinizi bu ekstra friksiyondan kurtarın ve yerçekiminin gücünden yararlanarak cildinizin elastikiyetini koruyun.
Doktor musunuz
Bir de önerebileceğiniz bir maske krem VS tarifi var mı
Ben kendim senin le aynı sorunu yaşıyorum ve bunu 1 senedir yapıyorum yüzüme simetri geldi aynaya bakınca güvensizlik yok oldu yine sen bilirsin
Keşke yazsaydın doktor lar cevap versin diye ne biliyim
Ben sadece nemlendirici kullanıyorum vampir gibi tenim oldu kumralım bu arada
Yok yani ne bileyim öyle konuşunca dedim herhalde doktor falan... kriterim yok yani illa doktorlar cevap verecek diye bir şey yok sadece bu gözenekler rahatsız ediyor sivilce de çıkıyor ama sivilcelerim beni bu kadar rahatsız etmiyor
Bilgiyi paylaşmak lazım umarım tavsiyem işine yarar
Nemlendirici olarak ne kullanıyorsun peki
İsmi erzberimde değil geçen sene almıştım 650 tlydi kahveregi bir baskısı vardi
Tamam sağol