Kadınların genelde en çok erkekte beğendigi şeyler kas falan oluyor. Ben genelde erkekte çekik göz seviyorum. Birde bebek yüzlü olacak yüzünde sakalı falan olmayacak. Bebek yüzlü erkek ve fit erkek tercihim.
Göz ve saç rengine takıntım var... Renkli gözlü, sarışın karşı cinsten kaçarak uzaklaşıyorum... Tırnaklar , saçlar, dişler önemli. Yani temiz olmalı...
Bana göre değilmiş. Reelde denedik, başkasıyla yattı. Sanaldan denedik, ilgi bağımlısı yapıp boğdu, terk etti. O yüzden ömür boyu yalnızlık üzerime yakışan en güzel elbise olmuş.
Zor süreçler olmali, kim olsa umudunu kaybederdi sanirim. Umarim bir gün birinde üzerinize yalnizlik elbisesinden daha fazla yakisan bir elbise bulursunuz.
Oo top sakal da bırakıldı, flaş flaş profil resmini sonunda yeniledin. 😛 Bakımlı olması bir yana, kadında damarlı eller göze pek hoş gelmiyor sence?
0
11 Yorumla
Soran
+1 yıl
Benim karşı cinste takıntılı olduğum tuhaf bir yerde, o yüzden yorum yapamam bea. Eller ilgimi çekmiyeah.🙄
Cevap sahibi
+1 yıl
Alt tarafı ellere değindik, ayaklar deseydik yüzünü de ekşitip geçersin. 😆 Yanlış anlama, ne eller ne de ayaklar ilgimi çekmiyor. Hijyen konusunda benim takıntım var, eller de hâliyle temiz mümkünse bakımlı olmalı.
Soran
+1 yıl
Ellerim güzeldir, beğeniyorlar. Damarlı, evet.😃
Cevap sahibi
+1 yıl
Gördüm, çiftçi elleri gibi çalışmaktan yorulmuş sanki. Bunun dışında en garibime giden saç uzunluğuna gerçekten takan var mıymış? 🤭
Soran
+1 yıl
Takılacak olduktan sonra her şeye var yani. 🙄
Cevap sahibi
+1 yıl
Benim o kadar takıntım yok. 🤣 Yani karşı cinste.
Soran
+1 yıl
Ne güzel, en güzeli. Benim var bir tanecik maalesef.😏
Cevap sahibi
+1 yıl
Boy muydu?
Soran
+1 yıl
boş ver onu, söylenmez öyle😏
Cevap sahibi
+1 yıl
Peki.