Güncellemeler
+1 yıl
Yok bir taraftan çok şiddet vardı dayak vesayre şey gibi düşün aşırı iyi bir aşırı kötü normal hali yok korkumdan panik ataklarım başladı evin hanımı olamadım çocuklarıma anne olamadım kendide bunun farkına varamıyor el kaldırdığında titrerdim bide uyuxxx bağımlısı yani iki katını yaşatırdı fazla buda eski yaşantısından kaynaklı olduğunu düşünüyorum güzel ayrılmaya kalkışam asla boşanmak istemezdi benden ama evden kötü attırdım kendisini o yüzden ikimiz de kararlıyız
Güncellemeler
+1 yıl
Sana açık olayımmı benim tek istediğim gerçekten beni seven bana değer veren gönülden bu dünyada öbür dünyada beni isteyen ve benimle bu hayatı savaşarak yani iyi günde kötü günde benimle güzel atlatabilen ve öbür dünyada onunla olmayı çok istediğim şey yani bu dünyada kıymetli biri öbür dünyada da isterim en büyük istediğim bu ve boşanmış olmam beni üzer tek hele ki yalnız hissetmem kahreder tek isteidğim beni ben olduğum için sevmesinin birinin ve hiç elimi bırakmayacak hep iyi ki diyecek biri
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bu şekilde boşanabilmek büyük bir şans misal ben hala boşanmaya çalışıyorum 1 sene oldu insanlar boşanabilirler herşeyden önce sizin kızlarınız var ortak ömür boyu bir bağlantınız olacak ama zaman insanları birbirinden koparır beklentiler değişmezse bu boyle devam eder
Yani ben ona söyledim kendiside aynı düşüncede olduğunu söyledi kendi maaşı olduğunda mesela kızlarıyla çok gezmek ister annesini de mutlu görsünler babasınıda diye beraber bile biryerlere gideriz yaparız hele okul ana okul vesayre
Ne kadar siz güzel de ayrılsanız çocuklara etkisi olacak bunu en aza indirmek lazım tabi ki ama hayat böyle gitmez illaki birileri hayatlarınıza girecek ben çok düşüşüm bunları hepsini göze aldım mükemmel olmayacak ama daha iyi olacağı kesin
Tek aklımı karıştıran şey ben çok tutumsuzum maddiyat açıdan değil hayat açıdan öğrenmem lazım çabalıyorum şimdi kendide dediği şu … ‘eğer türkiyeye dönmediysem sebebi çocuklardan başta olmak üzeri senden dolayı tutunmakta güç çekerim ‘ diye yani birbirimizi seviyoruz aslında ama evliliğimizde kıymet bitiyor ve barışırsak çocuklara iyi bakamadığımıxı da anlayınca biraktik ama ömür boyu kıymetli olduğumuzu ve bizim perişan olmamamızı izin vermeyeveğini….. tamam bana artık bakmıyor artık sadece çocuklarına bakıyo sadece sıkıştığımda bana yardım edeceğini söylüyor
Evet etkiler bizde bunu düşünerek mutlu olmayı bakıp çocuklarımızı her imkanı sunacağız kendiside aynı kasabaya taşınmanın sebebi çocukları hep istediğinde görebilmesi için
Ole olaca zaten çocuklar için zor bir durum ama deneyipte olmadıysa çocuklar için daha zor bir durum oluyor boşanmak en son çözüm ama mecbur kalıyor bazen insan
Aynen maalesef değişmiyor kötüye gidiyor yoksa her şey
O zaman sana tek bir sorum
Hani bir gün elbette bende düşünsem inanırım evlenmek ister şu an yok desede ama evlenirse bende kıymeti biter mi onda geçmişten ötürü sadece gönlünde kıymetli sevdiğini bilmek istiyorum çünkü kötü de ayrılmıyoruz benim için çok önemli çünkü gelecekte ilk kocamla yaşadığım özel anları bir başkasıyla yaşamayacağımı bildiğim için en azından arkamda önemli biri olduğunu hep bilmek istiyorum isterse evlensin sonra 1-2 sene sonra ama lütfen 😂😂😂
Ne zaman evlenir bilemem onu ama hayatına biri girdiğinde şu an ki olan adamdan farkı olacak o kesin bazı insanlar da o durumu hep koruyor yani bilemiyorum tamamen bosandigin adamla alakali
Çok merhametli biri kendisi özellikle çocuklara karşı çok iyi bir baba biz birlikteyken evde olmuyor uzaktan çok iyi olacağı kesin evlatlarına da inancım tam yoksa bana nasıl davrandığını bilmese kötü yaklaşsada aşırı merhametliydi hep bende
Uzaktanda olsa hep sizinleyim der evliykende boşanır kende öğle aslında inancım da çok ama boşansakta yaşayıp görmeden büyük konuşamam maalesef
Yanlış anlama da madem bu adam bu kadar iyi durumda sen neden boşandın benden senden biraz pişmanlık hissi alıyorum acele verilmiş bir karar mi onu merak ettim
Ya yok pişman değilim sadece üzülüyordum konuşmayı başladık iyiyim güzel placağı için bizde evlilikte şöyle söyleyim kendisi bir taraftan aşırı iyi iyiliğin sevgiliğin fazlasını yapar ama bir tarafı aşırı kötü dayak şiddet uyusxxx bağımlısı kendisi eli ayağı titrer bulamayınca çok tartışıyoruz artık evin hanımı olamıyorum çocuklarıma istediğim gibi annelik yapamıyorum kendide bunun farkında değil panik ataklarıma sebeb oldu bunun yani sira kendisi istediği zaman evlatlarını çok sever her şey yapar sorumlu sadeve bende kaldığında kızdığında sesten mesela çocuklarıma çok kızar oldum çok susturmaya çalışırdım hani böğle hep gitse büyüdüklerinde babalarını melek annelerini şeytan bellerlerdi istediğimi hiç yapamazdım evde hani bu huylarınıda piskolojik dravma geçmişine veriyorum çünkü geçmişi çok karanlık zamanlarıydı onun o huyuda birakamadı hele ki 33 yaşında sonra bırakacağını hiç zannetmiyorum
Ama sen bunları bile bile evlenmişsin baştan bir hata olmuş bence uyuşturucu bağımlısı olan biriyle tedavi olmadığı sürece evlilik çocuk yapmak felan çok büyük cesaret boşanabilmek de büyük sans bence sen çok bir şey bekleme karşı taraftan çocuklarına bakıyorsa ilgileniyorsa gayet iyi
Yani evlilikte kıymetimiz koptu hergün anneme gider oldum benim evimde huzur bulamadığımdan evet bide 1-2 sene hemen hemen beraber hiç uyumazdık ilgimiz koptu haftada bir de olsa ailecrk bizle çıkmaz sevgisi azaldı dayaklar desen hafif değil en büyük benim ona karşı rahatsızlığım çok hiperaktif davranır hele sinir tarafı olsa bazen dayaktan beter korkumdan titrerim ondan bende çok sever işte piskolojik problem çocuklarım böğle büyüyüp piskolojilerini etkilemek istemiyorum yoksa bir taraftan değeri karmaşık işte yoksa bizim sevgi bitmesiyle değil sevgi yetmedi evimizde
Başta inanmazdım düşün 16 yaşındaydım tanıştığumda şimdi 21 yaşındayım
Şiddetin olduğu yerde aile olmaz hiç bir şey olmaz sen kızlarına sahip çık böyle bir ortam da çocuk yetiştirmeyi bırak yaşamak bile çok riskli
18 yaşında evlendin sanıyorum çok aceleci evlilik bu daha sen 21 yaşındasın 2 çocuğun var ey güzel Allah 'm bosanmissin sen buna şükret
Tabi elbette bide kendisi çok pişman olup ağladı hayatı piskolojik kendisi bende istemem çocuklar böğle olsun
18 de evlendim 2 sene konuştuk
Çok şükür mü demem lazım 🤣
Uyuşturucu var dayak var psikolojik tramva var ne ararsan var böyle bir adamla sorunsuz boşanmak bence hayatında bütün şansını bile kullanmış olabilirsin 😂😂
Polislerlen evden gönderdim olmaması gerektiği yerde ama işte bende çok kırgındım yaptım dayak atacak korkusundan artık o da sokağa polislerlen attırdığım için kabul yoksa asla kabul etmezdi
Ne varsa var kendisinde evet😂😂😂😄ama her şey her kötü huyu var bir o kadar iyi huyu var düşün bende hasta olacağım sandım ayrılmasaydım gelecekte
Bu sana tecrübe olsun dediğim gibi karşı taraftan kişisel olarak bi beklentiye girme hatta yeni bir hayat kurması için duacı ol kızlarıyla ilgileniyorsa bu seni çok mutlu etsin başka bir beklentin olmasın bence sende kendini hazır hissettiğin de kendine düzgün bir adam bul o zaman farkı farkedeceksin şu an bilmiyorsun ki 18 yaşında evlen ne yaşadım hiç bir şey bu dünya da çok düzgün insanlar var tamamen kendini siyir bu evlilikten ne kadar çabuk o kadar iyi senin için
Sana açık olayımmı benim tek istediğim gerçekten beni seven bana değer veren gönülden bu dünyada öbür dünyada beni isteyen ve benimle bu hayatı savaşarak yani iyi günde kötü günde benimle güzel atlatabilen ve öbür dünyada onunla olmayı çok istediğim şey yani bu dünyada kıymetli biri öbür dünyada da isterim en büyük istediğim bu ve boşanmış olmam beni üzer tek hele ki yalnız hissetmem kahreder tek isteidğim beni ben olduğum için sevmesinin birinin ve hiç elimi bırakmayacak hep iyi ki diyecek biri
Bende galiba kendimi bozdum hep kıymeti olaun istedim onun yerinde çünkü evlendim evleneli en büyük hayalım onunla bu dünyayı atlatıp onunla cennette hayal ettim bunu da kafamda kazıdım ondan çok bozuldum boşanmadan dolayı
Olur olur daha çok gençsin yanlız şöle bir sorun var herkes bunu arıyor zaten 😂😂😂 boşanmış olmak evet bir sorun ama sen kalbini temiz tut karşına istediğin gibi birisi çıkar
Vallaha insanların hayatına bakınca herkesin istediğini bilemedim🤣
Islam dinine inanıyorsan öbur dünya da felan işler değişik olabilir bir bilgim yok tamamen tahmin kârı kocalar cennette her ikisi de gitse orada da evli mi oluyorlar veya huri nuri durumları nasıl bilmiyorum yanlış yonlendirmkyim sen bu dünya da bi bul istediğini bakalım 😉😉
Tmm😂😂
Yanı bu site ben bakıyorum kızlar hep aynu adamı arıyor erkekler hep aynı kızı arıyor ama bir türlü birbirlerini bulamıyorlar sorun o galiba 😂😂😂
Normal kizlarin istedigi erkek yok erkeklerinde istedigi kizlardan yok😂
Vardır vardır denk gelmiyor heralde onu bende anlamadım aman neyse nasip kısmet Allah herkesin gönlüne gord versin mutlu huzurlu bir evlilik veya birtelik
Yooo erkek nasil olursa kadinda ögle olur ne ladar güzel olursan daah güzel olurlar ne kadar kötü daha kötü olurlar sonucta kadinlar duygusal ilgi bekleyenler erkekler nasilsa kadinlar bir o kadar fazladir
Amin
Erkekler biraz manüel varlıklardır o yüzden olgun kadınlar senin gibi aşırı sıkıntılı olmayan evlilikler için söylüyorum idare eder evlilikleri erkekler de evlilik için en olmazsa olması karısını çok sevecek bu da kadının elinde tabi ki normal bir erkek kendisini çok seven bir kadını asla terketmez üzmez bence böyle tabi ki farklilikalr gösterebilir
Ya doguru diyorsun ya ben onu polislerlen evden gönderdim o da disarda kaldi ya o kendini savunma sekli beterinden beteri var olmasi bide bir yandan cok ilgili oldugu icin hatalarini hafif sayiyor o yüzden beni görme sekli almanyaya getirdim sokaga attim gibi hic onun verdigi degeri vermedigimi düsünüyor ki cok verdim cok katlandim ama kendisi hafif de saymasa bögle olmayabilirdi onun düsündügü yasadigi sekli yalnis görüyoe ondan gözüyle ne kadar ugrastigimi görmüyor ama bundan ötürü kendide ayrilmaya kararli görmedi cünkü degeri
Kendide cok derdi herkese karim kahrimida cok cekti cekiyor diye ama polislerlen gönderdigim gün bitti onun icin