Güzel boşanmış kişilere sorum?

Merhaba arkadaşlar size sorum olacaktı?
Ben eşimle boşanıyoruz 1 ay zor geçti ayrı kaldık yeni konuşmayı başladık iki kızımız var küçük…
Çok iyi anlaşıyoruz arkadaş gibi hafta sonu ilk kez kızını kendi yeni evine aldı mutlu resimler gönderdi falan filan iyiyiz ve boşanmayı mutlu şekilde kararlıyız bunun da sebebi iyi anlaşabilmemiz… biz aşık olup evlendik ben ona kaçtım almanyadan bizim birbirimize çok büyük kıymetli zamanlarımız vardı ve o benim için kenarda hep önemli kalacak kendisi de aynısını söyledi ve birdaha konuyu açmamak üzeri kapattık bana sahipsiz değilsiniz dedi bende mutluyum hani bunca emeğin karşılığında bir değerim onda kalacağı için…. Evlenme niyeti olmadığınıda söyledi yani çocuk başka istemediğini dile getirdi.. boşananlara sorum siz eski karınızda kıymet taşıyormusunuz yanınızda ona bir şey olsa üzülürmüydünüz açıkçası değer verirmiydiniz ben çünkü hiç evlenmek istemiyorum ve arkamda bana değer veren biri olduğunu bilmek istiyorum ömür boyu?
Güncellemeler
+1 yıl
Yok bir taraftan çok şiddet vardı dayak vesayre şey gibi düşün aşırı iyi bir aşırı kötü normal hali yok korkumdan panik ataklarım başladı evin hanımı olamadım çocuklarıma anne olamadım kendide bunun farkına varamıyor el kaldırdığında titrerdim bide uyuxxx bağımlısı yani iki katını yaşatırdı fazla buda eski yaşantısından kaynaklı olduğunu düşünüyorum güzel ayrılmaya kalkışam asla boşanmak istemezdi benden ama evden kötü attırdım kendisini o yüzden ikimiz de kararlıyız
Güncellemeler
+1 yıl
Sana açık olayımmı benim tek istediğim gerçekten beni seven bana değer veren gönülden bu dünyada öbür dünyada beni isteyen ve benimle bu hayatı savaşarak yani iyi günde kötü günde benimle güzel atlatabilen ve öbür dünyada onunla olmayı çok istediğim şey yani bu dünyada kıymetli biri öbür dünyada da isterim en büyük istediğim bu ve boşanmış olmam beni üzer tek hele ki yalnız hissetmem kahreder tek isteidğim beni ben olduğum için sevmesinin birinin ve hiç elimi bırakmayacak hep iyi ki diyecek biri
Güzel boşanmış kişilere sorum?