+1 yılBen kendim kisa boylu bi kadinim boyum 1.53 falan yüzüm çok ṣükür güzel, fiziğimde yerinde yani benim boyuma göre biri için proporsiyonda sorunum yok. Yanımdaki uzun veya kısa fark etmez sadece benden güzelse dikkat çekiyor doğal olarak ama eğer baṣıma birṣey gelmeyecekse realist yaklaṣmak gerekirse uzun kızlar elbette daha çekici yani yüzü çokta iyi olmasa bile boyu yüzünden fiziği güzel duruyor haliyle daha çok dikkat çekiyor. Hem yüzü hemde fiziği iyi olan nadir kızlardansa kısa kız getir götürünü yapar çünkü bu tarz kızlar daha kadınsı- ṣimdi yiğidi öldür hakkını yeme. Kısa kızların çoğu hayal dünyasında yaṣıyor bence çünkü çoğunun fiziği güzel değil maalesef ve yüzleride kadınsı değil bu yüzdende çekici değiller sadece daha soft ve tatlı durdukları için erkeklerde "koruma içgüdüsünü" aktif hale getiriyorlar o kadar. Istisnalar elbette vardır. Erkeklere görede değer biçilmez zaten. Ayrıca TC erkekleride Henry Cavill, David Beckham, Michele Morrone vs. değiller yani Kenan Imirzalıoğluna bile benzeyen yok sokakta gezsen 10 kiṣiden sadece 2 si yakıṣıklı oluyor ama bizim TC kızları öyle mi? 10 kızdan 8i güzel.
05 Yorumla- +1 yıl
@Yagrop la okuma seviyesiz
- +1 yıl
@Yagrop napim bana mı tutuyon sanki
- +1 yıl
Okudum şimdi. Amma fikir sahibi imişsin bu konuda. Ben kadini boy-karakter olarak hiç değerlendirmedim. İlk eşim 1.62 idi ben 173 ideal idik. Ondan ayıldim, 2. Eşim 176 idi birçok konuda sorun oluyordu boy. Farklı mevzulardan onunla da ayrıldım sonra bir sevgilim oldu 152 boyundaydı yüzü güzel fiziği az kiloydu ama iyiydi onunla da epey devam ettik. Ben yüze aşık olan bir adamım boy ne çıkarsa şansıma.
Bu arada orucu kendim için tutuyorum niye atarlisin. - +1 yıl
@Yagrop Boyun kadar yaz demiṣsin niye aṣağılama gereği duyuyorsun ki? sende 1.73müṣsün sonucta yani
En İyi Cevaplar
- Güzellik & Bakım konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılHer boy çekici ama uzunlar daha avantajlı daha fazla çekici ama tabiki her insanın özelliklerine göre değişir şu yüzden hem boyu boyuna durumu hem topukluyla yürüyorsun? ya boyun kısa diye o yüzden sorun yani kısa ama uzun gösteriyor kendini mesela uzun daha uzun oluyor ama topukluyu da abartmamak lazım bence az topuklu yeter uzun kızlara zaten bunun taktikleri var kısalar da kendini uzun gösteriyor artık kimin uzun kimin kısa olduğunu tanımadan kimse bilmiyor
02 Yorumla- +1 yıl
İlke ayaklar boya göre olmalı. Benim ayaklarım boyuma göre çok küçük ben de büyütme derdindeyim. Sürekli bol ayakkabı giyiyorum ki daha da büyüsün. Benden kisalarin bile ayakları benim ayaklardan büyük. Bu sağlıklı değil. 172 boyla 38 giyiyordum. Zorla 39 yaptım. Şimdi 40 yapmak için uğraşıyorum. Çünkü sağlık çok önemli. Çekicilik konusuna gelirsek boy yeterli değil. Konu başlığı dünden beri boydan gidiyor ama yeterli değil. Bir kadının bel ince diğer yerleri de büyük ve dikse üstelik bir de beyaz ise kısa uzun farketmez herkesi sollar geçer. Bu dediğim tip üstüne şiirler bile var. Erkekler kısa ya da uzun farketmez hangi kızı evirip çevirebilirse onu ister. Bu da niye kendisini yeterli hissetmek için. Erkek eğer Hulk gibi güçlü olursa uzun ve kisa boy farkini anlamaz. Tek bakacağı şey vücut orantısı olur. Şahsen ben kısa kadınların sürekli hedefinde olan biri olarak söylüyorum kompleksli olmak çoğu zaman kötüdür. Dikkat ediyorum da kısa kızlar çok ağır konuşuyor. Değer mi bu hakaretlere? Kaç tane yorumda uzun kızlara iğrenç erkek gibi filan demişsin. Bu kompleks işareti.
Gizli Üye(25-29)+1 yıl145 yetişkin vücudu için anormal genetik hastalık bu ya iğrenç gözükür tabii ki de. Eli ayağı kısacık koca kafali yaşı büyük kadın istediği kadar güzel olsun anormal gbi durur max derecede. Bide her zaman çeki imi diyorsun hiç bir zaman cüce çekici olmaz dikkat çeker bu niye böyle anormal derecede kısa diye başka bi şeyden değil
01 Yorumla- +1 yıl
Avut kendini
Allah böyle yaratmış, bu gözle bakarım. Kendisini kültürel, sanatsal, bilgi, ahlak yönüyle geliştirirse sadece uzun olan bir çok kadının önüne geçecektir. He cezbedici yönü uzun kadınların, çok seksi durması ve iyi performans göstereceğine olan bilinç altımız olabilir. Biraz erkeğin tercih meselesi oluyor, her zaman güzel kadın +1 öndedir, parası olan +1 adım, iyi performans gösteren de +1 adım önde oluyor.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
158Cevap
- Güzellik & Bakım konusunda 47,3b cevap paylaştı.
u +1 yılKısa boylu kızların her zaman daha çekici olduğu fikri doğru değildir. Çekicilik, boy gibi fiziksel özelliklerden çok daha fazlasını kapsar. Kişinin yüz güzelliği, karizması, özgüveni, mizah anlayışı ve zekası gibi birçok faktör çekiciliği etkileyebilir. Bazı insanlar kısa boylu kızları daha çekici bulabilirken, bazı insanlar uzun boylu kızları daha çekici bulabilir. Bu tamamen kişisel bir tercihtir. Çekiciliğin öznel olduğunu ve her insanın farklı kriterlere sahip olduğunu unutmamak önemlidir.
60 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 712 cevap paylaştı.
+1 yılUzun kız, fiziği biraz iyiyse ne giyse yakışır, daha gösterişlidir, dikkat çekmesi daha kolaydır. Çoğu genelde yavaş kilo aldığından dolayı vücudu hemen bozulmaz bir yerleri sarkmaz, kısa kızla aynı ortama girdiğinde uzun olan endamıyla, kısa olanı tabiri caizse donunda sallar.
111 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılÇoğu erkekten duyduğum şey uzun kız güzel değildir bence de değil genel olarak baktığımızda uzun kızların yüzü çirkin olur şimdi mankenlerin hepsi uzun diyenler olacak adı üstünde manken herkes manken olamıyor onlar istisna olduğu için yüzleri de fizikleri de güzel olacak tabii ama kısa kızların genelinin yüzü güzel olur fiziğin kötüyse ona doğal yollarla çözüm var ama yüzünü beğenmiyorsan estetik yaptıracaksın o zamanda estetik olduğu belli olacak yani doğal güzel olamayacaksın her neyse işte bende 155 im yanlış anlama ama 145 bence hastalık boyutunda kısa artı olarak yorumlarda max boyu 170 olan erkekler uzun kızlar iyi falan yazmış yalan toparlayacak olursak herkes kendi ile barışık olsun kendinizi sevin arkadaşlar. Kendinizi sevin ki başkası sizi sevsin değil kendinizi sevin ki siz başkasını sevebilin.
41 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,4b cevap paylaştı.
u +1 yılUzun boylular avantajlı oldukları konu kıyafetlerin üstlerine yakışması, eğer fiziklerine bakıyorlarsa. Biz kısalara bazen uygun pantolon bulamıyoruz. Büyük kazaklar içinde kayboluyoruz. Bize hep mini mini şeyler ve dar şeyler daha çok yakışıyor. Bizde oldukça çekici kadınlarız bence. Melissa p.'nin de boyu kısaydı ama ne erkekler döndü peşinde.
222 Yorumla- +1 yıl
Kısa. Yoga yaparsa azıcık boy atabilir ama.
- +1 yıl
Yoga vücudu daha düzgün hâle getiriyor. Bu da boyunu azıcık daha büyütüyor.
Bulursun. - +1 yıl
Öyle uzasam deve olurdum şimdiye.
- +1 yıl
Spor yaparsan boyuna bir şey olmaz.
- +1 yıl
Bilmem.
- +1 yıl
175+ üstü olması lazım.
- +1 yıl
Hayır, her insanın kriteri farklı ama yoga yaparsan dediğim boya ulaşabilirsin.
- +1 yıl
Duruşunu düzeltiyor.
- +1 yıl
Seven kızlar var gayette. Bulursun. Merak etme.
- +1 yıl
Doğru.
+1 yıl1.65 - 1.75 arası kızlar daha zarif ve çekicidir. Göze hitap eder. Ama kısa boylu kızların çocuk gibi görünmesinden kaynaklı bazen kafa karıştırıcı olabiliyor. 1.75 yukarısı da erkeksi bir görünüm verdiği için fazla cazip gelmeyebilir. 1.78 boyunda bir kız arkadaşım vardı, çocuk gibi şımardığı zaman komik duruyordu mesela. Ama kısa boyun çok fazla albenisi de yok. Sadece tatlı denilebilir.
17 Yorumla- +1 yıl
Sen erkek değilsin böyle düşünmen normal amsvo iş öyle değil 😄
- +1 yıl
Anlamadım?
- +1 yıl
Kisa boylu kiz iyidir diyorum :))
- +1 yıl
Elbette iyi yönleri de olabilir. Geçen AVM'ye gittim tam çıkıyordum AVM'den bir baktım, çocuk sırık gibi, kız çocuğun neredeyse bacağı kadar bir şey. Ama ilginç olanı ise çocuk durmadan kıza bakıyor ve sinir etmeye çalışıyor yolda yürürken. Kız ise sinirlendikçe ona tekme ve yumruk atmaya çalışıyor ama çocuk gülüyor buna. Bu tarz durumları da görüyorum. İlk başta görünce itici bir görüntü gibi geliyordu ama aralarında ki sinerjiyi görünce gözüme tatlı geldiler 😅
- +1 yıl
Öyle zaten işi çözmüşşün o çekim sinerji için yapılan bir şey 😄
- +1 yıl
Ben sadece toplum gözünde yorum yaptım. Diğer etkenleri bilemem.
- +1 yıl
Bırak toplumu ya amannn😄
+1 yılBen uzun boylu seviyorum. Hatta gökdelen gibi olsa yeridir. Onu görmek için başımı kaldırıp göğe bulutlara doğru bakacağım tarzda. O kadar heybetli ve büyük severim :D Kadın dediğin ayağı yere sağlam basar bence.. :D Çekici dediğin endamlı uzun, boylu poslu kadındır :D Kısa boylular apartman penceresinden aşağıya da bakabilir. Kadını çekici yapan yerde değil gökte olmasıdır bence :D Gök tanrıcıyım :D İstikbal göklerdedir. :D
13 Yorumla- +1 yıl
@ilke59 Yoo hiçte bile. Her gün sıcak sularda ayrı ayrı onları yıkar masaj yapar kurlarım. Dost başa düşman ayağa bakarmış hem zaten :D
+1 yılTatlılık ya da güzellik göreceli bir kavram. Kimisi, yanına yakışanı seçer; kimisi, kalben istediği birisini seçer. Bazılarına tatlı ve güzel gelen bir şey, diğerine itici gelebilir.
Boyunuza gelecek olursak; sanki biraz kısa kalmış. Kadınlarda boy ortalaması 162cm'dir. Ortalamanın altında kalmışsınız. Ama size de uygun birisi çıkar, muhakkak!00 YorumlaRakam belirtmek yanlış olur ama..
Bazen kısa boylu kızlarda kendine bakan, giyim kuşamına önem verenler aksini yapan uzun boylu kızlardan daha ilgi çekici olabiliyorlar.
"Sorun boyda değil işlevde" yani ☺️
Kişinin kendine güveni ve bunu hayatına adapte edebilmesi çekici olmanın en önemli kriteridir.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKısa boylu bir kız da çekici olabilir, uzun boylu bir kız da. Bunda gariplik yok. Garip olan ne biliyor musun? 1.45 bir kızın uzun boylu erkek seven diye nickiyle gelmesi
80 YorumlaAyy ben de 1.53üm. İlk kez kendim gibi biriyle karşılaştım burada. Her zaman mıdır bilemem ama çekici oldukları bir gerçek. Aynı şekilde uzun boylularda
43 Yorumla- +1 yıl
1.79 iyi mi erkekte boy
- +1 yıl
Sizlerinde boyunuz kısa da olsa iyi çok ilgi çekici dikkat çwkici
+1 yıl160 altının gökdelen gibi sevgili istemesinin tek nedeni kendi boylarına olan özgüvensizlikleridir. Bir kişinin güzelliği ya da albenisi sadece boyla ölçülmez. Senin gibi birinin bunu anladığı zaman ufku açılacaktır.
10 Yorumla160–170 falan çekici gerisi boş ya diğer kızlar ölmeli kardeşim değerinizi bilinnn bu kızlar elektrik direği istiyor hadi hodrimeydan bende zengin kız isterşm güzel bakımlı fiziği iyi
20 Yorumla
+1 yılDeğildir. Şımarıklar sadece cici olduklarını sanıyorlar
54 Yorumla- +1 yıl
Öyleler
- +1 yıl
Evet
- Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılBence uzun boylu kızlar daha çekici oluyorlar
50 Yorumla
+1 yılBoyum 171 ve normal olarak uzun boyu savunacagim ☺️
31 Yorumla- +1 yıl
Başka çaren yok
Kendi boyun kısa olunca tabi ki kendinle batılık olmak zorundasın yoksa psikolojik destek lazım ola bilir bu yüzden yani kendinle barışık olmanı taktır ediyor ve satgı duyorum
10 Yorumla
+1 yılSempatigiz ve cekiciyiz evet.
Ama uzun kizlar manken gibi ya 😅
Onlarin yaninda cocuk gibi duruyoruz 🥲22 Yorumla- +1 yıl
Fizige bakan erkekler onemsemiyor 😅 bilemiyorum tabi
Kısa kızlar sadece inceyse tatlı duruyor o kadar. Ancak uzun kız her türlü fizikte güzel duruyor, uzun kız çirkin bile olsa boyu sayesinde çok dikkat çekici oluyor. Kısa kızlar tatlı, uzun kızlar seksi ve çekici oluyor.
50 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılUzun boylularin çoğu at suratlı oluyor bence erkeksi duruyor. Kisalarin da hepsi güzel değil tabi ama daha fazla
50 YorumlaHayır kendinizi avutmayın ben 162 olduğum halde keşke daha uzun olsaydım diyorum
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet yer cücesi olduğumuz için çok dikkat çekiyoruz aa cüceye bak diyip kahkaha atıyolar bize. (hayatım boyunca yaşadığım sıradan bir şey bu artık)
30 Yorumla1.45 kısa değil sanki bir hastalık gibi. Kisa boy dediğiniz şey 1.64 falandır.
30 Yorumla
+1 yılay benden kisalari da varmis mutlu oldum dnsjdhsbsjdb
32 Yorumla- +1 yıl
Uzun diye gezen 150 dkksks
- +1 yıl
1.55💅🏻😎
+1 yılYorumlarda neden kısa kızları yermişler ki her iki boyun da kendine göre bir çekiciliği var.
30 YorumlaKendini başka kadınlarla kıyaslayan kadın iticiliği diye bişey var, hayırlı olsun:))
30 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılYoo bence itici bir kusur gibi 160 168 arasi ideal siz kendinizi kandirin gerci 160 170 arasi erkekler de sizin icin tabi.180 190 erkek 160 ve uzerinin hakki
30 YorumlaAllahın yarattığı hepsi güzeldir zaten tüm kızlarımız çekicidir
30 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 559 cevap paylaştı.
+1 yılBence tam tersi kısa boylu kızlar daha çok çekici olacağına itici oluyor hepsi zehir gibi yani çok fena oluyolar içinden her şey çıkabilir
10 Yorumla
+1 yılİyi ki boyum kadınlar Türkiye boy ortalamasına yakın da uzun kısa tartışmaları beni etkilemiyor djdjd
11 Yorumla- +1 yıl
Ama tabi bana göre iki tarafın da ayrı ayrı çekiciliği var. Uzun olanlar daha karizmatik , havalı dururken kısa olanlar da sempatik ve tatlı görünüyor.
Gizli Üye(25-29)+1 yıl1.49 aşırı kısa ya çocuk gibi duruyor ama bazıları çok sevimli oluyır. Çekici olamıyor maalesef çocuk seviyesinde kaldığı için. Kısa boyluları kısknmak dünyanın en trol olayıdır bu arada 😄
21 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAy 149 yazmışım 1.45 olacaktı pardon
+1 yılBazılarına yakışıyor da 145 boyla da çekici olunmaz be abla. Kusura bakma 😃
20 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 337 cevap paylaştı. Cekiciligin boyla alakasi yok bence boyum 160 uzun olanlarda cekici olur fizige bakar kisacasi
20 Yorumla
+1 yılHayir cekici degiller cocuk gini felan görünüyorlar benim icin
23 Yorumla- +1 yıl
Evet öyle fazla uzun olmayacak nede fazla kısa
kısa boylu kızlar çekici değil tatlı gözüküyor. bunu kısa boylu biri olarak söylüyorum. uzun boylu kızlar her zaman daha çekicidir.
04 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTers psikoloji yapıyorsun kendini ikna etmek için sormuşsun soruyu. :D
51 Yorumla
+1 yılKısa boylu olmasan katılmazdın karşim kısa kızlar ya keko oluyor ya da geneli itici oluyor
10 YorumlaZevkler kişiden kişiye değişir genellemek bana sacma geliyor
10 Yorumlayazılanları okurken iq seviyem düştü saygılar ıafszckxl
20 Yorumla
+1 yılBenden üç santimden fazla kısa olan kızlardan hoşlanmıyorum
10 YorumlaHiç bir konuda her zaman diyemeyiz bu görüş herkes içinde değişir bence kötü de diyemeyiz
10 Yorumla
+1 yıl1.45 kısa değil çok kısa. Bana 170 civarı kızlar çekici geliyor.
13 Yorumla- +1 yıl
5cm in lafını yapmam tabii
+1 yılFakir tesellisi gibi olmuş bu biraz ama yine de sen bilirsin 😂
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılÇekici değilde tatlı bence. Uzun boylular çekici olur
41 Yorumla145(Linç etmiyorum)
Sanki 145 boy kemiklerinde bir sorun var gibi doktora gidebilirsin bilmiyorum
Minyon kızlar en az 153-155-160 oluyor
Aj Lee diye bir kız vardı wwe şirketinde güreşçiydi oldukça tatlı gözüküyor boyu 158’ti20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılUzun boy daha çekici ve estetik. Ne giyinsen cuk diye oturur ama boyun kısa olunca seçenek daralıyor
28 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@ilke59 Ayak derken?
Cevap sahibi+1 yıl@ilke59 uzun boylu kızların mı?
Cevap sahibi+1 yıl@ilke59 Valla benim boyum 176, ayaklarım 39 numara yani orantılı pek büyük sayılmaz :))
Cevap sahibi+1 yıl@ilke59 boyu müsade ettiği sürece yine sırıtmaz bence
+1 yıl1.50 ben 🤣 ama beni seven böyle sever kafasındayım rahat ol
00 Yorumla1.45 mi sadece minyon kiz tamam da 1.45 cocuk gibi kalır ya😋😋😁🥰🥰
00 Yorumla
+1 yılYüzüne bağlı bir şey bu sırf boyu kısa diye tatlı olmuyor
00 Yorumla
+1 yılÇokta kısa olmayacak.
1.60 iyi mesela tatlı oluyır00 Yorumla
+1 yılBoyun fazla önemi yok ben 1.92 yim uzunda olur kısada
00 Yorumla
+1 yıl190 biri olarak kesinlikle evet ne kadar kısa o kadar çekici
00 YorumlaDin ahlak ve zeka yoksa boyunun ölçüsü beni bağlamıyor.
00 Yorumla
+1 yıl148 cm boyumla, 145'lik kıza talip olduğum başlık. Uyumlu görünüyoruz: d
04 Yorumla- +1 yıl
Ne var boyumu beğenemedin mi, hayret bişii
- +1 yıl
küçük minnak cok tatlı bişeysindir sen kesin
- +1 yıl
Şöyle ki, yüzeysel bilgilerle benden kaçanlar ne büyük şeyler kaybediyor: d neyse ki sen öngörülü bir kız olarak şimdiden kazandın, öhm
- +1 yıl
öhm.
+1 yılbenim için çok fark etmez ama ideali ne dersen benim için 155 ile 165 dir
00 YorumlaUfak olduğu için evet
Ufak demek
Büyük zor alır gibi🤣00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 2,6b cevap paylaştı. Sizler uzun erkek istiyorsanız biz erkekler de minimum 1.70 boyunda kız istiyoruz 😂
03 Yorumla
+1 yıl160 civarı kızlar her zaman daha çekici geliyor bana
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKısa boylular da o yerden bitme boyları ile kendisini çekici sanıyor işte jdmsnwmwmwmw
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen 150yim nişanlım 181 ama boyumun bir tık daha uzun olmasını isterdim her istediğimi giyemiyorum mesela
10 Yorumla
+1 yılben uzunum bana uzun kızlar daha çekici geliyor uzun olduğum için söylemiyorum bacakları uzun olan kızlar aşırı güzel oluyor
43 Yorumla- +1 yıl
1.70
- Devamını Gör (223)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler