Benim boyum 150 ama hoş bir insanım
Böyle olsaydım hiçbir erkek bana hayır diyemez miydi?
Ya da istediğim erkeklerin dibi mi düşerdi bana

Benim boyum 150 ama hoş bir insanım
Böyle olsaydım hiçbir erkek bana hayır diyemez miydi?
Ya da istediğim erkeklerin dibi mi düşerdi bana

Benim bacak boyum da uzun. Gerçi biz kızlar erkekler gibi gövdeden uzayan varlıklar değiliz. Bacaktan uzuyoruz. Yani fotoğraftaki gibi değil bacaklarım. Tek farkı diz kapaklarımın kalın olması. Çocukken çok yoğurt, balık yemişim. Kemiklerim gelişmiş.
Gel gelelim açıklama kısmına. Evet, bir ortama girince direkt fiziğim ilgi çekiyor. Millet direkt boyuma odaklanma durumu yaşıyor. Geçende hastaneye gittim. Erkeklerden de uzundum. Sadece bir erkek benden uzundu. Bunu abartmıyorum. Cidden Acil sırasında sıramı beklerken milletin boyuna odaklandım. Sadece önümdeki erkek benden biraz uzundu. Hepsi, kısa demiyorum ama benden çoğu kısaydı. 😅Bunların beli gibi belim de ama sandığın gibi olmuyor o işler. Her şey fizik değil. Boyun uzun olunca sen karşı tarafla birlikte güzel zaman geçirmeye baksan da çoğu erkekte bir aşağılık kompleksi oluyor. Başlarda olmasa bile zamanla kadından kısa olmayı kaldıramıyorlar.
Kusursuz bir fizik tam olarak da böyle olmalıdır diyebilirim ama bu kısa boylu kadınları kusurlu yapmaz. Atıyorum gövdesine göre bacakları uzun olan bir kadın da fotoğraflarda kusursuz görünebilir. Bu tamamen kilo ve oran orantıyla alakalıdır. Lütfen kendinizi kusurlu olarak görmeyiniz.
Cevap
16Cevap
Böyle kızlara erkekler bakıyor ama seks yapmak için bakıyor ciddi ilişkilerde fizikten fazlası gerekir.
O halledilir daha fazlası dediklerin yani
Kısa olunca amaçları direkt evlilik mi oluyor?
Şimdi daha doğru bir ifade oldu. Yani bir an alındım. 😊
Orası kesin
Bu güzellik demek değil ki kızlara yakışmıyor o kadar uzun
Hiç deeee
Gen önemli tabi o yüzden yabancılar ile evlenip genleri almak gerek
☹️
Üzülme canım ne demişler bitli baklanın bile kör alıcısı olur diye 😊 sende kendi özelliklerin ile birine hoş gelirsin illa ki
Şöyle düşün. Hergün Kıvanç Tatlıduğu yemek ister miydin ya da belli zaman sonra sıkılır mıydın?
muazzam bişey
Bence öyle düşünme 1.50 de olsan sana da dibi düşecek erkekler vardır ve emin ol sayısı hiçte az değildir. :)
Güzellik algisi kisiden kisiye degisir kimisi kisa seviyor
evet dediğin gibi olurdu
Düşerdik dibine gene düşeriz lazımsak
Yokya ne alakası var bence minyon kızlae daha güzel
senınde ıydırı fiziik
Minyon sevende var neden taktın bu kadar?
Bunlar bana da çıktı evet gerçek Rusyada çok var
Rabbim verdimi veriyor
Kesinlikle
Neden ki
Teşekkürler 💖
Harbi asoymus sjsj
Nasıl yani
Güzelmiş en sevdiğim sjsj
genlerde var :d
Bizim türklet kısa bacaklımı
Minyon tercihim
Sevmem böyle uzun