Güzellik & Bakım Dişleri daha beyaz gösteren ruj rengi hangisi? hepmeraktanyha Takip Et Bilge Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 23 Yapay Zekaya Sor Sence? Pembe tonları Kahve tonları Şeftali tonları Mavi alt tonlu kırmızı Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl Çok süper soru, @Canerozkum teşekkürler 🥳 Dişleri daha beyaz gösteren ruj rengi hangisi? Cevapla Ruj Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,3b cevap paylaştı. Bence siyah renk 1 0 Yorumla
-Felaketce- Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Tabiki beyaz olan diş hepsinde beyaz görünür 2 0 Yorumla
Yamaal Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 968 cevap paylaştı. Bana çok az ruj yakışır ve yakışanda kendi karışımım oluyor 😉😉 1 0 Yorumla
Saddov Takip Et Master Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı. Dişlerim zirkonyum kaplama, ruja gerek yok zaten inci gibi mübarek 😂 1 0 Yorumla
ÖylesineBirMikki Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 87% +1 yıl Mavi alt tonlu kırmızı olan onun maviyle ne alakası varsa artık 😃 1 0 Yorumla
Concorrdia Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 439 cevap paylaştı. Kahve, kırmızı tonları dişleri beyaz gösteriyorr 💄 1 0 Yorumla
r_engarenkyollar Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,7b cevap paylaştı. Kırmızı ve bordo tonları 1 0 Yorumla
bsrtpl Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1b cevap paylaştı. disle rujun mantığını çözmeye çalışıyorum 1 0 Yorumla
isabella181919 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,7b cevap paylaştı. Siyah kırmızı 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bence siyah renk
Tabiki beyaz olan diş hepsinde beyaz görünür
Bana çok az ruj yakışır ve yakışanda kendi karışımım oluyor 😉😉
Dişlerim zirkonyum kaplama, ruja gerek yok zaten inci gibi mübarek 😂
Mavi alt tonlu kırmızı olan onun maviyle ne alakası varsa artık 😃
Kahve, kırmızı tonları dişleri beyaz gösteriyorr 💄
Kesinlikle bordo ya da kırmızı.
Kırmızı ve bordo tonları
disle rujun mantığını çözmeye çalışıyorum