O ben değilim ya. Benim fiziğim bu fotodakinin biraz zayıf hali ama balık etli değilim, balık etliden biraz daha kiloluyum bu fotodakinden biraz daha az zayıfım. Günde sadece bir öğün tüketiyorum, kendimi kusturuyorum, her gün 1 saat spor yaptığım halde zayıflayamıyorum :(;
Kanka bol bol ye sağlıksız beslenme ama kalorisi düşük şeyler ye. Mesela günde 2 haşlanmış yumurta ye protein açısından. Bol bol meyve ye hem aç hissetmezsin hem de meyve kilo aldırmaz. Bol bol su iç ödem atmak için. Sporu da aksatma.
Teşekkür ederim tavsiyen için :) Ben günde sadece 1 adet salatalık ve çırpılmış yumurta yiyorum. Sağlıklı besleniyorum aslında, ekmek tüketmiyorum, aburcubur yok. Ama söylediklerini dikkate alacağım. Günlük 1 saat sporu bırakmam zaten :D artık hırs yaptım, 40 kilo olana kadar durmak yok
Biraz güzel ama tercihim değil bacakları cok kalin
0
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
Kendime benzettiğim için koydum, benim bacaklarım bu fotodakinden ince, karın bölgesi de ince ama yine de kiloluyum. Bu kızın biraz zayıf haliyim ama balık etliden daha fazlayım :( Günde bir öğün yiyorum, ekmeği kestim yine de böyleyim :(
Yapma böyle üzme kendini ya benimde diyete başladım biraz dikkat edersen fiziginde güzel olur keske hepimiz sağlıklı olsak üzülme yaa sana kıyamam 🤲🤲🩷🩷
Ama işte insan ince bacaklı, göbeksiz olmak istiyor. İnce, zayıf, 40 kilo kızlara her şey yakışıyor. Her gün 1 saat spor yapıp günde 1 öğün yememe rağmen istediğim fiziğe ulaşamadım :(
Tavsiyeniz için teşekkür ederim, evde ipim vardı onu da günlük aktivitelerime dahil edeceğim. Bu şekilde özgüvenimi arttıracağıma inanmıyorum ki, cidden zayıflık çok yakışan bir şey. Düz vücuttan bahsetmiyorum. 40 kilo ama göğsü olan bir kadın şimdi çirkin midir? Hayır değildir. 40 kilo denince sizin aklınıza düz bir vücut geliyor olmalı :D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
38Cevap
Yok be o kadar kötü değil hatta iyi sadece karın calışması lazım da fizik önemli eyw ama kişilik karakter uyumuda önemli
Şıklara pozitif bir şey koymamışsın. Bu bir hata. Taraflı bakıyorsun.
İğrenç değil ama kötü spor ile halledersen iyi bir görünüme kavuşursun bence
Hoş görünüyorsun ama kilolu olduğunu düşünüyorsan egzersize başlayabilirsin.
Off harika gorunuyorsun. Nesi cirkin ya kiskirticisin
Kilo vermelisin biraz
O ben değilim ya. Benim fiziğim bu fotodakinin biraz zayıf hali ama balık etli değilim, balık etliden biraz daha kiloluyum bu fotodakinden biraz daha az zayıfım. Günde sadece bir öğün tüketiyorum, kendimi kusturuyorum, her gün 1 saat spor yaptığım halde zayıflayamıyorum :(;
Kanka bol bol ye sağlıksız beslenme ama kalorisi düşük şeyler ye. Mesela günde 2 haşlanmış yumurta ye protein açısından. Bol bol meyve ye hem aç hissetmezsin hem de meyve kilo aldırmaz. Bol bol su iç ödem atmak için. Sporu da aksatma.
Teşekkür ederim tavsiyen için :) Ben günde sadece 1 adet salatalık ve çırpılmış yumurta yiyorum. Sağlıklı besleniyorum aslında, ekmek tüketmiyorum, aburcubur yok. Ama söylediklerini dikkate alacağım. Günlük 1 saat sporu bırakmam zaten :D artık hırs yaptım, 40 kilo olana kadar durmak yok
Protein ihtiyacını mutlaka al ve kalça bölgesini çalıştır spor yaparken.
Biraz güzel ama tercihim değil bacakları cok kalin
Kendime benzettiğim için koydum, benim bacaklarım bu fotodakinden ince, karın bölgesi de ince ama yine de kiloluyum. Bu kızın biraz zayıf haliyim ama balık etliden daha fazlayım :( Günde bir öğün yiyorum, ekmeği kestim yine de böyleyim :(
Bacakları inceyse bence gerisi güzel. Bende balik etli severim ama biraz dengeli olsa daha seksi duruyor kadinda
Bacaklarım ince değil ki, bu kızın bacaklarından biraz daha ince... :( Keşke model gibi fiziğim olsaydı, elbise bile giymiyorum bu yüzden
Yapma böyle üzme kendini ya benimde diyete başladım biraz dikkat edersen fiziginde güzel olur keske hepimiz sağlıklı olsak üzülme yaa sana kıyamam 🤲🤲🩷🩷
Teşekkür ederim ama hırs yaptım, mutlaka o kiloları vereceğim💪 40 kilo olana kadar durmak yok
Güzel ama 40 kilo için boyun ne kadar ki🤲🤲😉😉
10 üzerinden 9.5 çirkin
Benim hoşuma gider harukulade
Sevmeyi bilene çirkin değil
Üstü saray altı fırıncı ali usta
bence bacak egzersizi iyi olur
Çirkin değil ama biraz daha toplu olabilirdi
Iyi ama önemli olan akıl mantık
Bence muhteşem hem baskın olur
1-2 kilo zayıf iyi olur
Aslında çok iyi ama karın kısmı giderse
Yoo seksi bir kız
Bacaklar ve kalçları zayıflatsa iyi olur
her yeriyle muhteşem hayal gibi bir şey
senmisin bu yani?
İdeal
Kral bu fizik mi sap. sup ses gelir kfjsj
Bana göre kötü
Kilo çok
normal bence
Biraz kilo vermeli
Kotu evet
biraz hantal geldi
İğrenç.
Güzel ve normal bence
Gayet güzel cekici
Bence iyi
Her erkeğin hayali bence
Normal
yoo normal
Baya güzel
Ayy bu benim bayılıyorum kendime
Evett
Sevmiyorum Bu fiziği
Benimki buna yakın, bu fiziğin biraz zayıf haliyim. Özgüvenim çok düştü bu yüzden
Bu çok abartı bunun birkaç tık altiysan iyidir takma bence
Ama işte insan ince bacaklı, göbeksiz olmak istiyor. İnce, zayıf, 40 kilo kızlara her şey yakışıyor. Her gün 1 saat spor yapıp günde 1 öğün yememe rağmen istediğim fiziğe ulaşamadım :(
Bu nasıl itici geliyorsa 40 kiloda aynı şekilde itici gelir bence ortasını bul kalın bacak abartı olmadığı sürece güzel emin ol kilon kaç bu arada
163 boyundayım, 58 kiloyum. 40 kilo olmak için 18 kilo vermem gerekiyor daha
40 kilo itici değil bu arada. Asyalı kadınların fiziğine bak hep güzeller
Peki sen bu şekilde ozguvenini artıracağını inanıyorsan devam et ama kilo vermen için ip atlamani öneriyorum çok ciddi kilo vermiştim ben
Tavsiyeniz için teşekkür ederim, evde ipim vardı onu da günlük aktivitelerime dahil edeceğim. Bu şekilde özgüvenimi arttıracağıma inanmıyorum ki, cidden zayıflık çok yakışan bir şey. Düz vücuttan bahsetmiyorum. 40 kilo ama göğsü olan bir kadın şimdi çirkin midir? Hayır değildir. 40 kilo denince sizin aklınıza düz bir vücut geliyor olmalı :D
ne düşündüğümü anlamışsın belkide yaniliyorumdur umarım başarılı olursun 🙃
Güzel la
Çok iyi
Azdık ya
Değil