"Bir kadın koku sürünerek dışarı çıkar ve koku ulaşsın diye bir topluluğun yanına giderse, zinâya bir adım atmış olur." (Tirmizî, Edeb, 35) böyle bir hadis varmış ben ilk defa duydum sizce parfüm kullanmak günah mı?
Yani günah diyorlar genelde ama niye erkekler sıkınca günah olmuyorda kadınlar sıkınca günah oluyor. Ben anlamıyorum tek merak ettiğim konu şu. Dinde neden erkeğe her şey serbest veya sevap tam tersi kadına günah. Ona bakarsak her şey günah ya nefes almamız bile.
Günah olduğunu düşünmüyorum hatta güzel koku sürünmen tam tersi sünnet diye biliyorum. ama burada amacında önemli erkekler benden hoşlansın haz alsın amacıyla kullanırsan o günah işte çünkü sen tahrik etme amaçlı kullanırsın bence güzel araştırmalısın.
Dinde kadına her şey yasak ve günah ablacım Çünkü kadın zaten başlı başına bir çekicilik abidesi erkekler ise abaza yaratıldıkları için iflah da olmadıklarından mecbur kadına yüklenmiş din. Demiş benim bu davarlar kendine hakim olamaz ben seni akıl ve sabır olarak onlardan üstün yarattım sen idare ediver demiş