2020 de sivilce tedavisi gördüm ve böyle izler bıraktı dört yıldır çok kötü hissediyorum bir seans dermapen yaptım kadın çukurlar hariç yüzümün her yerinden geçti soğudum açıkçası plazma pen mi yapmalıyım sizce
Yüzdeki çukurlar için dermapen mi yoksa plazma pen mi yapmalıyım?
Dermapen öneriyorum plazmapen daha çok göz altı için kullanılıyor. Fakat Dermapen ile de yüzde yüz sonuç bekleme büyük ölçüde azalacaktır ama komple kaybolmaz muhtemelen kısa bir süre sonra eğer sivilce çıkması devam ediyorsa tekrar belirleyecektir. önce sivilce sorununu çözmeni öneriyorum bir dermatologa gidip içten tedavi olmalısın. Daha sonra leke tedavisi de sonuç vermezse dermapen deneyebilirsin. Önceliğin sivilcelerden kurtulmak olmalı.
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Sivilcem yok sadece 19 yaşında ilaç kullandığım için çıktı ve cildime yanlış işlemler yaptığım için yayıldı 20 yaşında sivilce tedavisi oldum zaten şu an 23 yaşındayım cildimin böyle kalma sebebi 2020 yılında bunu yaşamam, korona yüzünden hastaneye gidemeyip evde internetten bulduğum her şeyi yaptığım için böyle oldu
Şimdi sadece çukur sorunu yok gördüğüm kadarıyla leke sorunu var aynı zamanda hassas bir cilde sahipsin ve Mini noktalarda görüyorum Bu nedenle orası teferruatlı Sadece bu işlemlerin yeterli olmama ihtimali bile var diye düşünüyorum
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yüzümde hiç leke yok ama çilli biriyim ben çok kötü bi açı yakalayıp çukurlarımı ekstra nasıl gösterebilirim çabasına girdim ki doğru yol önerilsin yüzüm ters ışıkta görünen çukurlar dışında tertemiz bu arada 3 seans dermapen yaptım çukurlar yüzde 70 azaldı 🥲
Lazer, ciltte meydana gelen delik ve çukurları tedavi etmek için kullanılan en etkili yöntemdir. Kişiye özel olarak uygulanan lazer tedavisi ile önce cilt analizi yapılır. Ardından uzman cildi soyan ya da cildi soymadan yenileyebilen lazer tedavisini uygular.
Yapıyorsun işe yaramıyor demek ki bir b. ka yaramıyor hâlâ ne diye alternatiflere yoneliyorsun
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yüzümün sadece o kısmında çukur var ve sadece ters ışıkta belli oluyor kadının dümdüz önüne yattığım için mi bilmiyorum ama orası hariç her yerin üstünden kırk kez geçti orayı bıraktı ben hep uyardım işlem öncesi, işlem sırasında ve sonrasında ama kadın burnumun kenarındaki lekeye odaklanmış
Senin yuz mayin tarlasina donusmus iyi bir cildiyeye git
0
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yüzüme bakan hiç kimse bunu ben söylemeden fark etmiyor sadece ters ışıkta belli oluyor ben belli olsun diye fotoğrafı çekerken baya efor sarf ettim ve eminim ki senden çok daha güzel bi kadınımdır bu yorumu yaparken utanmayan biri için de fazla uzun bi açıklama yaptım
Ben şikayet etmedim kaba yorum olduğu için benim yorumumu da kaldırdılar bi şey yazamıyorum bunu da kaldırırlar bak işine belli ki kimse yüzüne bakmıyor gördüğün herkese çamur atıyorsun en azından ben iki seans dermapenle 2000 liraya eski cildime sahip olucam ama sen belli ki o surata milyarlar döksen toparlayamazsın ondan bu özgüvensizlik😂
Karşıdan baksan görmezsin ters ışıkla belli oluyo sadece ben fotoğrafı çekerken çok uğraştım yani çok dikkat çekmiyor ama beni etkiliyor çilli olduğum için yüzümde ekstra olan her şey kirli ve kusurlu gösteriyor
Hahahahah 23 yaşındayım küçükken yüzüne bakıp acıyordum kadına ve yemin ederim az önce bile onu düşünüyordum acaba hangi tedaviyle düzeltti diye çok şaşırdım bunu yazmana 😂bu arada benim hayatta ennnn korktuğum şeylerden biriydi başıma gelmesi
benim de mesela sırtım böyle hep böyleydi neden bilmiyorum o kadını söyleme sebebim şey yani internetten araştır belki faydası olabilecek bir şey bulabilirsin bir de çok makyaj yapıyor musun
Başka bi yorumda da yazmıştım benim yüzüm tertemiz siyah nokta bile yok çok temiz bakıyorum çok hassasım bu konuda ama ergenliğimde bile çıkmayan sivilce 19 yaşımda aşırı ve yanlış cilt bakımı bir de ilaç kullandığım için çıktı o dönem korona vardı hastaneler de kapalıydı evde kalıp saçma sapan şeyler yaptım diye böyle oldu makyajı haftada bir falan yapıyorum eve girip iki aşamalı temizliyorum serum tonik nemlendirici her şeyi yapıyorum ve bunların hiç biri çukurları geçirmez işlem gerekiyor ya dermapenle cilde mikro delikler açıp hücrelerin çakışmasını sağlayarak yani cilde yara açıp tekrar yarayı iyileştirerek ya da plazma penle cildi yine mikro yanıklarla yakıp sıkıştırarak
Bu cilt bakımıyla vs geçecek bir şey değil yüzümde siyah nokta bile yok tertemiz bi cildim var ve güzel bakıyorum sivilcelerim de cildimin üstüne çok düştüğüm ve ilaç kullandığım için çıkmıştı çukurlar cilt bakımıyla geçmez