Doğrusu gayet iyi duruyor ve keskin sıkı duruyor gayet güzel ama sanırım dudak biraz daha dolgun olabilir onun dışında iyi bir cilde sahipsin ve ona iyi bakıyor olmalısın saçları hakkında bu pozda yorum yapamam pek ama onlar da iyi olmalı Kendine iyi bakıyor olmalısın sanırım
Hayır hiç gerek yok çünkü zaten fazlasıyla güzelsin gözlerinin kenarlarında ki o hafif gerginlik ve kaşlarının o harika şekli birbirine o kadar uymuş ki.. Burnun zaten aşırı tatlı bunu söylememe gerek olduğunu sanmıyorum zaten biliyorsundur. Ayrıca o benin olan yerdeki çenenin arkaya doğru olan gerginliğine aşık oldum. Sen benim sevgilim olsaydın sürekli öperdim. Ağrı kesici gibisin hak edene sakla ve lütfen bu güzelliğini bozma aşık oldum resmen
Bence özgün çizgi karakterlere benziyorsun corolinedaki anneye benzettim kendi tercihin nasıl daha iyi hissedeceksen geleceğini de göze alarak kendin karar vermelisin
Çenen sanki biraz geride gibi ama göze batan bir durum yok açıkcası bnce fiziksel olarak olgunsun ve yuz hattın gayet yeterli düzeyde sırf bir kişi moralini bozdu diye böyle düşuncelere girme
yüz hatlarından ziyade burun biraz ince uzun gibi , onun dışında fotografı yanlış açıdan çekmişsin kolların kalın duruyor ve göğüslerin olduğundan daha büyük görünüyor
Ya genel olarak zaten bu tarz seylere karsiyim guzel bulmuyorum bide guzel olan seyi de bozmaya calismaniz temelli bitiriyor beni, ne guzel kizsin iste neyin yamuk kotu acaba..
Soran
+1 yıl
Sadece dudak ve çene dolgusu istiyorum hafif, dudağım normal durunca asik gibi duruyo aşağı doğru bebek dudağı gibi o yüzden...
Cevap sahibi
+1 yıl
Yok bence her sey gayet guzel ve normal duruyor. Siz bir seyi degistirmek icin sorun hata ariyorsunuz halbuki hic bir sey yok cok guzel her sey..