Şimdi yaptım. Kurumasını bekliyorum. Günde bin beş yüz defa elimi yıkadığımdan çabuk geçiyor 😄 çok hoşuma gidiyor, sizce de hoş değil mi? Hadi kalkın Dubai'ye gidelim Sahra çölüne gidelim, elim böyleyken gitmemiz şart 😄🙂

Şimdi yaptım. Kurumasını bekliyorum. Günde bin beş yüz defa elimi yıkadığımdan çabuk geçiyor 😄 çok hoşuma gidiyor, sizce de hoş değil mi? Hadi kalkın Dubai'ye gidelim Sahra çölüne gidelim, elim böyleyken gitmemiz şart 😄🙂

Kınalı olan her şeye bitiriyoruum. 😃 Senin el fotoğrafların da çok hoşuma gidiyordu bu yüzden. Hint kınası ayrı güzel. 😍 Şimdilik normal kınayla idare edeceğim, parmacıklarıma oje süsü versin 😂🌈
https://www.youtube.com/embed/9_BUZaTcozsAy kuzum ben bu Hint şarkısını biliyorum. Bayılıyorum böyle şarkılara. 🙂💕😍
Cevap
10Cevap
Eline ayağına saçına normal kına yak gadası özellikle ellerine çok iyi gelir
Bu aralar yine başladı hafiften uyuşmalar. Bunu yaptım sonra normal kına da yakcam
Ara ara ellerini güçlendircek hareketler yap
Hayır kınaları sevmem. Büyücü eli gibi olmuş be ahah
😂😄sağol ya
Güzel olmuş güzel 😃
Sağol 🙂🙏
Pek sevmem, çocukken heves edip yapmışlığım var ama.
Kınanın hiç türünü sevmiyorum alerjim var zaten kokusu da bana kötü geliyor.
Bende kullanırım, deriyi biraz olsun kalınlaştırması için , ellerim su topluyor buna iyi geliyor.
Ellerini yikama sakın atımı hazirlatiyorum. Banada biseyler yapalim. Surme falan
evet çıkabilir olması artı
seksi görüntü istediğimiz de işe yarıyor
Kadınlara yakışır tabi
Yok ya kına sevmem
Bence çok hoş duruyor 🦋
Çok, hoşuma gidiyor.
kına sevmiyorum
Dövme gibi olmuş
Asla ya
Hayirr
Benlik değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?