Güzellik & Bakım Güzelliği ne gölgeler? u SilverBlooming Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 33 Yapay Zekaya Sor Kilo Sivilce Sarı dişler Bakımsız tırnaklar Çiller Benler Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güzelliği ne gölgeler? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,3b cevap paylaştı. Bence bakımsızlık 1 0 Yorumla
IsseyMiyake Takip Et Bilge Yaş: 37 , eic 96% +1 yıl O saydiklarinizin hic biri gölgelemez, bakimsizlik gölgeler sadece. 2 1 Yorumla u SilverBlooming +1 yıl Evet katılıyorum Yorumla
MekanınSahibiHande Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Çillerim var ama güzelliği gölgelemez bence ya ☹️ 4 0 Yorumla
onnumara_ Takip Et Yoda Yaş: 19 , eic 100% +1 yıl Bakımsız tırnakSarı dişKilo (aşırı)Onun dışında diğer 3u çok önemli değil 1 1 Yorumla u SilverBlooming +1 yıl Evet katılıyorum bunlar olabilir Yorumla
Biscolatagirl Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Çiller ve benler harici kalanlar. Ama kim kendini nasıl görmek istiyorsa kendisinin en güzeli o şekildedir🌸 1 0 Yorumla
TheSaintBalloon Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Ağaç 1 1 Yorumla sozsuZzaman +1 yıl Delisin 😂 Yorumla
NeDedinSen_Çaaat Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Güzelliği gölgeleyen şeylerin sadece fiziksel olduğunu sanmak. 2 0 Yorumla
Hakan5581 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 97% +1 yıl Foto gayet güzel artık insan lar yapay çil yapıyorlarmış bu gunhaberlerde gördüm. 1 0 Yorumla
sozsuZzaman Takip Et Master Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Ahlaksızlık terbiyesizlik bozarDiğer her şey geçer gider 1 0 Yorumla
u tenedos Takip Et Master Yaş: 37 , eic 93% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,6b cevap paylaştı. çiller niye gögelesin bence güzellik katıyor 1 0 Yorumla
Gzz00 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Diş ya beyazlık ayrı bir çekicilik katıyor O yüzden mümkünse sigara içmeyen biri 🤦🏻♀️🤦🏻♀️ 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Sarı dişler, bakımsız tırnaklar, kilo, sivilce. Geri kalanlar pek etki etmez gölgelemee. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Konuşması, geçen iki kız gördüm afeti devranlar, konuşmaya bir başladılar gız, gayzzz. 1 0 Yorumla
KuşĶonmazHayrįýe888 Takip Et Xper 6 Yaş: 41 , eic 96% +1 yıl kilo, kötü huy, bakimsızlik.. 1 1 Yorumla u SilverBlooming +1 yıl Kesinlikle katılıyorum Yorumla
Esrihbaenl Takip Et Master Yaş: 38 , eic 98% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 732 cevap paylaştı. Sarı dişler ve bakımsız bir görünüş 1 1 Yorumla u SilverBlooming +1 yıl Aynen öyle
Illecebrous Takip Et Master Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl bozuk bir ağız edep ve karakter zaafiyeti 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 7,3b cevap paylaştı. bakımsız tırnaklar bence.. 1 0 Yorumla
AegonTarrgaryenn Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Kilo ve sarı dişler ve sivilce 1 0 Yorumla
Necro12345 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1b cevap paylaştı. Kilo tabiki 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Karaktersizlik 1 1 Yorumla Kafkas76 +1 yıl Ben de diyorum neden böyleyim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Bence bakımsızlık
O saydiklarinizin hic biri gölgelemez, bakimsizlik gölgeler sadece.
Evet katılıyorum
Çillerim var ama güzelliği gölgelemez bence ya ☹️
Bakımsız tırnak
Sarı diş
Kilo (aşırı)
Onun dışında diğer 3u çok önemli değil
Evet katılıyorum bunlar olabilir
Çiller ve benler harici kalanlar. Ama kim kendini nasıl görmek istiyorsa kendisinin en güzeli o şekildedir🌸
Ağaç
Delisin 😂
Güzelliği gölgeleyen şeylerin sadece fiziksel olduğunu sanmak.
Foto gayet güzel artık insan lar yapay çil yapıyorlarmış bu gunhaberlerde gördüm.
Ahlaksızlık terbiyesizlik bozar
Diğer her şey geçer gider
çiller niye gögelesin bence güzellik katıyor
Diş ya beyazlık ayrı bir çekicilik katıyor O yüzden mümkünse sigara içmeyen biri 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Sarı dişler, bakımsız tırnaklar, kilo, sivilce. Geri kalanlar pek etki etmez gölgelemee.
Konuşması, geçen iki kız gördüm afeti devranlar, konuşmaya bir başladılar gız, gayzzz.
kilo, kötü huy, bakimsızlik..
Kesinlikle katılıyorum
Sarı dişler ve bakımsız bir görünüş
Aynen öyle
Kesinlikle kilo ve kötü bir cilt
Sarı dişler 🥴
bozuk bir ağız
edep ve karakter zaafiyeti
Öyle bir şey yok
bakımsız tırnaklar bence..
Genel anlamda bakımsızlık.
Kilo ve sarı dişler ve sivilce