Güzellik & Bakım Günde birden fazla makyaj yaptığınız oldu mu? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 41 Yapay Zekaya Sor Günde birden fazla makyaj yaptığınız oldu mu? Gündüz makyajı sil, akşam tekrar yap falan. (makyaj yapan kadın sevmiyorum diyen erkolar gelmesin)#EdamedaBeauty 💄🤎 Güncellemeler+1 yıl Güncel Günde birden fazla makyaj yaptığınız oldu mu? Cevapla Fal Soruları Makyaj Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
bsrtpl Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1b cevap paylaştı. bazen yapmıyorum, üşeniyorum.zaten öyle çok fazla makyaj yapan insan değilimmaskara, ruj, allık, eyeliner, vs (Allah'tan yapmiyormuşum Kashsxhsoalsoskoşğ) 1 0 Yorumla
Bidolutatlılık Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Çok makyaj yapan bir insan değilim ama yaptığım zamanlarda makyajımı tazeleme ihtiyacı hissediyorum 1 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,7b cevap paylaştı. Bir tanesini zor yapıyorum ikinciye sıra gelmedi henüz. Hayatı o kadar hızlı yaşamıyorum 1 0 Yorumla
Tartini Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 98% +1 yıl Benim makyajla çok aram yok anca özel bir yere gidersem yapıyorum. 1 0 Yorumla
Blossom01 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 470 cevap paylaştı. Çantamda oluyor tazalemeye gerek olursa tazelerim bazen. 1 0 Yorumla
Alfia Takip Et Master Yaş: 106 , eic 100% +1 yıl Olmuştu, sonrasında cildim tahriş oldu. Kimseye tavsiye etmem. 😅 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 29 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 7,2b cevap paylaştı. Bazen evet 1 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı. Hayır hiç olmadı 😂 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 7,3b cevap paylaştı. olmadi 1 0 Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 829 cevap paylaştı. bazen 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 4,1b cevap paylaştı. Hayir 1 0 Yorumla
Sweetdreams1950 Takip Et Master Yaş: 103 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 957 cevap paylaştı. Oldu. 1 0 Yorumla
uusluu Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 818 cevap paylaştı. Makyaj yapmıyorum 🤣 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
bazen yapmıyorum, üşeniyorum.
zaten öyle çok fazla makyaj yapan insan değilim
maskara, ruj, allık, eyeliner, vs
(Allah'tan yapmiyormuşum Kashsxhsoalsoskoşğ)
Çok makyaj yapan bir insan değilim ama yaptığım zamanlarda makyajımı tazeleme ihtiyacı hissediyorum
Bir tanesini zor yapıyorum ikinciye sıra gelmedi henüz. Hayatı o kadar hızlı yaşamıyorum
Benim makyajla çok aram yok anca özel bir yere gidersem yapıyorum.
Çantamda oluyor tazalemeye gerek olursa tazelerim bazen.
Olmuştu, sonrasında cildim tahriş oldu. Kimseye tavsiye etmem. 😅
Bazen evet
Evet bazen oluyor minnoş
Hayır hiç olmadı 😂
Hayır en fazla tazeliyorum
Bence çok vardır
olmadi
Makyaj yapmıyorum.
bazen
Hayir
Oldu.
İnsan üşenir 😅