Sizce kadın? Hangisi güzel
Sarı saçlı mavi gözlü beyaz tenli
Siyah saçlı kahverengi gözlü esmer tenli
Açık tenli/sarıbeyaz.. kahverengi gözlü kumral saçlı
Kızıl saçlı kahverengi gözlü buğday tenli
Bronz tenli sarı saçlı renkli gözlü
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Beyaz ten sarı saç bir sıfır önce başlatır karakter varsa tadından yenmez
Saçmalama sarı saç beyaz ten en pasif seksapalite vermeyen sıradan kadınlardır canım yan
Ulan siz neden hiç karıdan anlamıyonuz amip kafalı beyinsizler tek bi yere odaklanıp ya siz vallahi malsınız ya yazma benim şeyime defol ya zevksiz
Sanane kızım görüşümden ben öyle seviyorum
Görüşün öyle değil canım senin bunu tercih etmenin sebepleri var saçma boş sebepler defol şimdi yolsa hiçbir erkek bunu sevmez iğrenç pasif ezik kadınlar olur senin seçtiğin
Bırak bu işleri herkesin zevki işte rus kızlarını sevmeme nedeninizde bu kıskanıyosunuz bitik kezbanlar sizi
Kanka Rusları biz neden kıskanalım donuk bir surat keskin yüz hattı yok bembeyaaaz bi ten Dkkdld (anneanne teni) bu arada yurt dışındaki erkekler bile Türkleri seksi bulmuş kanka bi ara cahilliğini bir kenara bırakıp araştırırsın dünyanın en donuk en pasif tipi seksi olmayan tatlı olan kadınlar rus kadınları bi ara araştır ha bide ben sana fotomu atmadım dua et Kezban mıyım gerçek bi kadın mıyım görüp sarışınlardan edebilen soğurdun kanka dua et resim atılmıyor burada ahahhahahaha dünyanın en seksi kızına Kezban dedin ya sağol iyi güldürdün beni şimdi git götğme benzeyen sıfır seksapalite Ruslarla konuş kanka (iğrenç ) onlar bizi kıskanıyorlar bu aradaaaa
Ayrıca zevk meselesi değil bu gerçek kadın belirlidir nasıl olduğu bellidir kutsal bir şey bu nesnel bir şey sarışınlar kadın değil en pasif en iğrenç kadınlar.. bunu sende biliyorsun senim sarışınları tercih etmenın başka sebepleri var öyle beğendiğin için değil yoksa hadi naş
Kardeş ben maykopta çalıştım neyin ne olduğunu biliyorum bu kadar kudurma öyle olamıcaksın kendini sev bırak bu işleri sen hayatında bi yabancı tanıdınmı hiç sanmıyorum herkesin seçimi kendine kimi kızıl kimi sarı kimi zenci kimi beyaz sever sanane bundan sen istersen obez sev banane senden
İstediğin cevabı benden alamazsın
Ya aşk çiçeğim kocacım yavrum bitanem ben neden kudurayım cirkin olan Ruslar cirkin olan sarışınlar ben kumralım mesela çok güzelim çok seksiyim yavrum ben kıskanılıyorum. PASİF kardeşim BENZEYEN sarışınlar değil heksks çalıştığın yerde de amlamıssındır sarışınların ne kadar bokuma benzediğini güzel.. bu zevk meselesi değil tekrar söylüyorum canım BİR KADININ NASIL OLMASI GEREKTİĞİ YAZILMIŞTIR KUTSALDIR gerçek bir kadın sarışın kızıl vs olmaz kadın kavramını bilmiyorsun bu zevkle renkle alakalı değil okey?
Sen de biliyorsun neyin ne olduğunu burada dikkat çekmek için yok sarışınlar bilmem ne ayağı yapma dünyadaki en bok kadınlar sarısınlardır en pasif en seksi olmayan bunu bilmeyen varsa sikini kestirsin kankam hadi öptüm
Senin gibi kumralları çok harcadım ben kardeş sen kendini çok yükseltmişsin biraz in bırak bu işleri canınmı sıkılıyo senin
Dikkat çekmek istesem bacaklarımı sergilerdim kardeşş
Benim gibi kumralları harcayamazısn bebeğim sen o çirkin olan kardeşim benzeyen sıfır seksapalitesi olan sarışınları harcarsın bok gibi oldukları için onlar sana verir mesela doslld AYIRCA SENİN GİBİ DEME BEN EVRENDE TEKİM KİMSEYE BENZEMEM BİR BAKIŞIMLA AŞIK EDERİM şimdi kardeşim benzeyen sarışınlarla konuşmaya devam et hadi bebek
Yok kanka sen böyle dikkat çekmeyi seviyorsun demek ki hadi
Senim bi bakışta aşık ettiklerin hayatında karı görmemiş kızım sen nesin mercedesmi
Hadi kardeşim benzeyen sarı saçlı beyaz tenli renkli gözlü uzaylılarla (sıfır çekiciliği olan) konuşmaya devam et kanka
Seni çok üzmüş bu sarılar senin beğendiğin çocuk sarıları seviyodu heralde dimi hahahh
Mercedes değilim ben masseratiyim ayrıca HERKES BU HAYATTA KARI GÖRMÜŞ BEBEĞİM GÖRMEYEN KALDI MI SENCE? ayrıca onlar karı mı ya? Asıl karı benim onları karı mı sanıyorsun sen bebeğim bak işine hadi ya
Sen başka bi çitadasın bu kadar yükselmenin sebebi bi cacığa benzemiyo olma ihtimalin olabilirmi
Benzemiyor olsaydım bu kadar özgüvenli olmazdım kanka ayrıca BEN SANA BEN BU DÜNYADAKİ TEK MÜKEMMEL KADINIM DİYORUM sen. Hala ne diyorsun ah ah hadi kaçtım ben knk
Ooo resmi de değişmiş hemen beyazları beğenmiyosun sende beyazsın nası olacak kendini sevmiyomuydun sen
Ben beyaz değilim ama esmer değilim açık tenliyim kumralım yani sarıbeyazım beyaz tenin soluk haliyim sarımtırak hali baktığında beyazlık beyazımsı bi görüntü görüyorsun açık buğday gibi düşün
Evet biraz gerçek bir kadın nasıl olur görsünler istedim
Bak egoyu severim ama altını dolduracaksın sarıbeyaz falan bırak düpedüz beyazsın kızım sen, senin canın sıkılıyo
Düpedüz beyaz değilim olmak da istemem İĞRENÇ ben sarıbeyazım ayrıca gerçek bi kadınım ben tabiki tam beyaz tenli olamam neyse
Gerçek bi kadın nası oluyomuş anlatsana biraz tam beyaz tenlisin demiyorum sana beyazsın
Benim aşık oldugum kimse yok bu yüzden bu söylediğin gibi bir şeyde yok erkekler sarışın kadınları belirli sebepler var onlardan dolayı severler bunu unutma yolsa gerçek anlamda ne isterler ne beğenirler ne de güzel ve seksi bulurlar erkek dediğin kumral dan ilerler sarışın kızıl bunlar değil bunlar sıradan kadınlardır.
Zaten esmer değilsen bütün tenler olarak beyaz sayılıyorsun yani açık/beyaz işte gibi
Benden sonra sarışın sevse bile o gerçek sevme değildir farklı sebepleri vardır benim dışımda tutarak bunu yapıyordur :);)
Beyaz değilim beyazımsı sarımtırağım
Esmer olmadıktan sonra hepsi dediğim gibi aynı sayılır işte
Seni çok bitirmişler geçmişte iki laf iki kıvırtmayla herkesi tavlıcağını sanıyosun ama yok be kızım o kadar değilsin hadi sarılar seni bu kadar üzmüş kızıl ya da zenci sevenlere lafın var mı
Anlatamam yaşaman lazım onu
Renklere takılma sebebin ne senin
Her türlüsünü tattım merak etme
Senin gibi cazgırlarda sever beni bazı zamanlarda güzel gidiyosunuz
Sarılar beni üzebilir mi sence bi baksana profile djskskdldl daha görmedin galiba O KADAR DEĞİLSİN Mİ? Ben? Ben o mi o kadar değilim lan bunun bi tık üstümü var aq sarışınlardan hayat boyu hep laf yedim kıskanıldım delirdiker benim için kıskançlıktan sikildiker hepsinin anasını hadi ordan kıskanıp durdular beni senciymiş kızılmış hepsi sıradan diyorum kafan basmıyor mu senin ya yazma bana daha artık spastiksin sen hadi ordan git sıradan kadınlarla devam et sal beni hadi
Hahahha sen sıradan kadınsın işte o yüzden senle oynuyorum bu kadar yükseltme kendini üzerler çizerler
Her türlüsünü tatmadım işte kanka kadınların HEPSİ aynı sadece 1 tane kadın farklı yani senin tatıkların hep aynıydı kankam BASTI Mİ? Bidaha anlatayımmı? He?
Senin neyin farklı altındanmı malzemen
Tamam kanka sen öyle bil şimdi sal beni sıradan kadınalrla devam et hadi sen ters yaparak beni elde edebileceğini sanıyorsun ama ben çok fantezik cok ateşli ilişkilerin peşindeyim çok tutkulu bi adam arıyorum ve inan o sen değilsin kskdkd hadi kaçtım ben
Yok elmastan AMA SEN ANLAMAZSIN sıradan kadınlara alıştığın için yazma banaaa
İşte oturup düşünmüyorsun ya aq bu kadın neden ben farklıyım diyor ancak 50 yaşında dayılar gibi altından mı yok elmastan mı dersin çünkü SEN SIRADAN bi adamsın yazık.. hadi bye
Senin neyini elde edeyim ben muhabbetin sardı sadece bişeyler anlatıyosun ama altını dolduramıyosun canın sıkılıyo senin
Ben sana kendimi tanıtayım deri ceket giyerim mercedese binerim taşaklarım çeliktendir önce bil masserati olur mu
Aynen sen dolduramıyorsun bence benim profil resmimde orada ruhumda burada karakterim de burada nasıl muhteşem bi kadın olduğumda ortada skskdk ama sen nakout kanka
Ne kadar ateşli tutkulu olduğumda ortada ama sen sadece renk açık renk diye sarı diye dikkat çeken skdkdkdkd pasif kadınlarla devam et
Sen profile takmışsın belki liseli ergen çirkin bi kızsın ne biliyim senin ne olduğunu
Konu profil ya da senin güzelliğin değil farkındasın dimi kızım
Sen bi * değilsin ne olursan ol sıradansın ben senin konuşmaların ve düşünce yapından anladım şimdi bana nunuleyssno şu instagram hesabından yaz
Hakarete dönüştürme yakışıyomu senin gibi kahinaaat evren kraliçesine
Güzellik değil olay FARKLI OLAMK FARKLI VE GERÇEK OLAN GÜZELLİĞE SAHİP OLMAK
Parmak kadar sarma saran kadın
Hepsi güzel
Sarı hariç aynen