Güzellik & Bakım Yüzünüze dolgu yaptırmayı düşündünüz mü? hepmeraktanyha Takip Et Bilge Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 27 Yapay Zekaya Sor Ne düşünüyorsunuz? Güncellemeler+1 yıl @canerozkum ÇSS çok tenks🥳 Yüzünüze dolgu yaptırmayı düşündünüz mü? Cevapla Dolgu Soruları Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,3b cevap paylaştı. Hayır hiç düşünmedim. 1 0 Yorumla
06zehra06 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Hiç düşünmedim ama sonradan sıkıntı yaşatmayacaksa güzelliğe güzellik katabiliyor işi yapan işini bilen kişiyse. 3 0 Yorumla
Linalizzz Takip Et Xper 7 Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl Hayır herşeyimden memnunum.. neyi düğü belli olmayan şeyleri yaptırmsm 1 0 Yorumla
koklerdevrim Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Mimikleri ve duyguları yok etmeden, abartılı olmadan yapılabilir bence. 1 0 Yorumla
NeDedinSen_Çaaat Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Ohoooo değişime bak, biz nasıl bulacağız bize hitap eden gerçek DNA'yı?:(( 1 0 Yorumla
emre00488 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Yapandan soğuyorum. ben dhsj özellikle seveceğim insan yaparsa vs. yapay geliyor. 1 0 Yorumla
by_x- Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Ya ne gerek var böyle şeylere ya insan doğallığı ile güzel boşversene ya ☺️ 1 0 Yorumla
Jørgen Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Bunun gülümseye ihtiyacı varmış, dolgu neresinde ki :) 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Dolgusuz daha iyi diğer kadın, koca bulmak için bunları yapmayın. 1 0 Yorumla
MrConfused Takip Et Master Yaş: 38 , eic 42% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 924 cevap paylaştı. Bence güzel durmuyor ya ben doğallıktan yanayım 2 0 Yorumla
İlkkemal Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Hayır yüzüm çok güzel şükürler olsun ☺️😐 1 0 Yorumla
Kehribark Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Kendi yüzümü seviyorum. Yaptırmam o yüzden 1 0 Yorumla
Suvenir Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 966 cevap paylaştı. Düşünmedim. Umarım da hiç düşünmem. 1 0 Yorumla
1İnciTanesi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 504 cevap paylaştı. Hayır, memnunum yüz hatlarımdan 1 0 Yorumla
İndifference321 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Bazılarına yakışıyor yaptırabilirsin 1 0 Yorumla
güneyjdm Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 656 cevap paylaştı. Gerek duymuyorum 1 0 Yorumla
Ksproff Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,9b cevap paylaştı. 1 tek dışimde dolgu var 1 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 7,6b cevap paylaştı. Baya baya güzel olmuş :D 1 0 Yorumla
meinschicksal Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı. o işin içindeyim ama düşünmüyorum :D 1 0 Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 4,4b cevap paylaştı. Off karıya bak be. 3 0 Yorumla
Ceyhunn26 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 95% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 390 cevap paylaştı. Hayır düşünmedim 1 0 Yorumla
Eziremsem Takip Et Master Yaş: 57 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 4,1b cevap paylaştı. Düşünmem 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
Hayır hiç düşünmedim.
Hiç düşünmedim ama sonradan sıkıntı yaşatmayacaksa güzelliğe güzellik katabiliyor işi yapan işini bilen kişiyse.
Hayır herşeyimden memnunum.. neyi düğü belli olmayan şeyleri yaptırmsm
Mimikleri ve duyguları yok etmeden, abartılı olmadan yapılabilir bence.
Ohoooo değişime bak, biz nasıl bulacağız bize hitap eden gerçek DNA'yı?:((
Yapandan soğuyorum. ben dhsj özellikle seveceğim insan yaparsa vs. yapay geliyor.
Ya ne gerek var böyle şeylere ya insan doğallığı ile güzel boşversene ya ☺️
Bunun gülümseye ihtiyacı varmış, dolgu neresinde ki :)
Dolgusuz daha iyi diğer kadın, koca bulmak için bunları yapmayın.
Göz altı ışık dolgusu baya iyi ya en az 5 yaş gençleştiriyor
Bence güzel durmuyor ya ben doğallıktan yanayım
Hayır yüzüm çok güzel şükürler olsun ☺️😐
Kendi yüzümü seviyorum. Yaptırmam o yüzden
Düşünmedim. Umarım da hiç düşünmem.
Hayır, memnunum yüz hatlarımdan
Hayır. Böyle şeylere merakım yok.
Bazılarına yakışıyor yaptırabilirsin
sahtekarlık değilmi bu şimdi?
Gerek duymuyorum
1 tek dışimde dolgu var
Bu resmen dolandırıcılık ya