Güncellemeler
+1 yıl
bu arada beyaz tenliyim ama renginden memnun değilim
Güncellemeler
+1 yıl
kirece yatır yoksa fırçala ya da vurdur vs diyenlerin yaşı muhtemelen 17 o yüzden size cevap vermeyeceğim, aynı zeka seviyesine sahip değiliz çünkü sizlerle iyi günler.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Bence önemli değil sağlıklı olsun temiz olsun yeter bence
Kadınları, kukusının içine bakıp rengini sorgulatacak kadar özgüvenini zedeleyen dğzene lanet olsun.
hayatım ben ozguvensiz değilim kendim beğenmiyorum diye soruyorum
Yolda yürğrken sen kukuna mı bakıyolar awk?
Hullanza iyi güldüm ha 😂😂😂
Çok oörmo izlemekten bunlar. Sadece erkeklerin sorunu değilmiş kfkffk
dayı babam yaşındasın soruyu da anlamamışsın izninle seni hadi ordan ediyorum
Sorma sorma ben bu kadar düşünmüş değilim 😂😂
s*ktir ordan demek istedim çevirmiş
Yavrucum, kendinde illa bi kusur bulmak için bu kadar uğraşma. Yok kuku rengi bilmemneymiş. Erkekleri tanıdıkça anlayacaksın
babacım ben bir erkeğe beğendirmeye çalışmıyorum kendimi BEN SEVMİYORUM BEN yoksa siz erkeklerin boşluk bulduğunuz her deliğe sokabileceğinizi ben de biliyorum bu kadar canım olmayın herkesi kendiniz gibi ozguvensiz sanmayın
Lacan "insan ötekinin arzusunun nesnesi olmak şster" der. Aslında, günlüklerimizi bile yazarken "başkası okusa da beni anlasa" diye yazarız.
Sen dert etme rengini falan kısacası. Genç, sağlıklı gizel bi kadın olduğunu unutma asla
Konuya girmeyeyim girmeyeyim diyorum da özgüvenli bir karakter olsan saygın olurdu suni atık
kimseye saygı duymak zorunda değilim sen kimsin Muhammet öaşxöqöxia
Muhammets,
Sen her şeyşnden emin misin? Senin özgüvenin tam mı? Kendiyle ilgili tek şüpheye düşen insan soruyu soran hanım değil.
Tamam tamam sizsiniz 😂
İçine gererek açabilirim. İşleyen demir pas tutmaz.
annenin @mı ışıl ışıl bi demirdir o zaman
O senin ve annen gibi or*sbuluk yapmıyor ki
Doğal kalsın bedeninle barış
Dalga geçenlerin yorumlarini dikkate alma cevap vermen bile hata olmuş dikkate alma. Vajina iç rengi beyazlatma için bir doktorla görüş istersen varsa estetik ile lazerle beyazlatma mümkündür başka bir çözüm yolu olduğunu sanmam. Bana kalırsa yaptırma bedeninle barış.
çok teşekkürler iyi akşamlar
Rica ederim iyi akşamlar
Neden sahip oldukllarinizla mutlu olmak yerine böyle şeyler peşinde kosuyorsunuz.
sen sor diye dayı rahatsız olduysan bu soruya yanıt vermeyebilirdin
Birincisi hitabin çok çirkin 2. si ben rahatsız olmadım sadece sen kendinle barışık ol dedim birilerine begenilmeye calisma seni beğenen olduğun gibi beğensin ama o kadar ergensin ki senin iyiligin için söylenen birşeyi bile kötü algilayabiliyorsun.
ilk olarak yazdığın şey olumlu algılanmıyor ikinci olarak da ben biri benim a*ımı sevsin diye sormadım ben kendimde beğenmediğim için sordum, tüm iltifatların için teşekkürler.
Sahip. olduklarinla mutlu ol demenin nesi olumsuz algılanabilir anlamak istediğin gibi anlamışsın ergen kelimesini de hakaret olarak algilaman neyse ne denir ki bu düşünceye tekrar diyorum kendinle barışık. ol sev değer ver ki başkaları da değer versin.
canım kardeşim son kez söylüyorum ben kendimi birine beğendirmeye çalışmıyorum vajina benim vajinam başkasının değil bir erkek beni istesin ya da sevsin diye sormadım ben bu soruyu kendi açımdan gözüme estetik gelmediği için sordum "niye böyle şeylerin peşinden koşuyorsunuz" cümlen beni irrite etti anlatabiliyor muyum çünkü burada sorulabilecek belki de en mantıklı sorulardan birini sordum "cinsel yaşam" konu başlığının altında.
bu arada ergen demene hiç takılmadım çünkü öyle değilim 25 yaşındayım, mühendisim mizacım gereği biraz aksiyim senin gözünde öyle görünmem bana çok koymaz
Tamam kardeşim sen nasıl diyorsan irite etmek için yazmadım öyle anlaşıldım ise sende kusura bakma sadece kendinle barışık olman önemli söylemek istediklerini özeti bu inşallah sorununa çözüm bulursun iyi akşamlar.
*Istediklerimin
Olgunluğun yaşla ya da meslekle alakası yok saha cok yasanmisliklarla alakasi var. Madem mizacim diyorsun umarım bu konuda daha ılımlı olmayı denersin. Çünkü kalp kırmak kolay tamir etmek ise zordur.
tanımadığın bir insanla geçen şöyle bir diyalogtan sonra kalbin kırılıyorsa ya çok duygusalsındır ya da sen yeterince olgulanlaşamamışsındır yine de üslubumdan ötürü özür dilerim yanlış anlaşılma oldu herhalde iyi akşamlar. (kimseyi kırmaya çalışmadım)
Yok ben kirilmadim zaten yani bu üslup kalp kirabilecek bir üslup onu belirtmek istedim sadece olur bazan yanlış anlaşılmalar sana da tekrar iyi akşamlar
Çok büyük Bi dert gerçekten.
öyle
Ağlamaya devam edebilirsin o zaman
.
Patates suyu cilt rengini açar
sonunda adam gibi bir cevap. çok teşekkürler.
Rica ederim
Bu arada çok sık uygulama aşırı derece de suyunu sıkmana gerek duşta falan yap farkı göreceksin
İç rengi ilk defa duydum koyu olmaz ki
oluyor maalesef
Anladım, hiç görmedim çünkü
Diş macunu sürerek. Haftada bir fırçala
İçinden ne istiyon orası da öyle olsun
Genelde içi pembe oluyor seninki ne?
içi zaten pembe değil mi? nasıl ki
koyu pembe gibi ben açık olsun istiyorum
o zaten etin rengi canım değişmesinin imkanı yok ama vajinanın üstünderi deri o değişebilir
bu bir tık üzdü Şu an
bir resim var sana atmak istediğim ama nasıl yapsak
ya s. ktir git abaza @mcık
sen s. ik.. ir gt ooroousbu
Islanirsa
Çokmu önemli
çok önemli proof striker ösqpdlqçdçiwödçalfiadlwö
Neden seven öyle sevsin @Giz li üye
Siyah mı 😂
fosforlu mavi
Hahahah
Nasıl ki
koyu pembe gibi ben açık olsun istiyorum
Güzelmiş aslında
Kireçe yatır
İçi pembe olur zaten
Çamaşır suyu ile
Ne renk ki
Açma öyle kalsın
La içinden sanane
a* benim a*ım o yüzden kanka sana ne @mk zaten sadece beni ilgilendiriyor
Icini nasi gorcen amminin
sen kesin erkeksin bu arada bunu sorduğuna göre
Ne alaka ya insan icini nasi gorebilir
Aşkım rahminden bahsetmiyorum vajinanın görünen kismandan bahsediyorum vulvanın içinden
İçi niye koyu ki? 🤨
Çamaşır suyu sık
Vurdurarak
Bi bakayım
bakma.
Ylayıp ısırmam merak etme😋😋
bütün abaza @mcıklar da beni buluyo
Of warya isterdim saatlerce ıslak ıslak 😛😛 yapmayı