Yüzümün sol tarafında hic sivilce yokken sağ tarafta bu şekilde ağrılı sivilce çıkıyor çene ve boyun arasında özellikle yaşayan var mı nasıl geçer bi önerisi olan

Yüzümün sol tarafında hic sivilce yokken sağ tarafta bu şekilde ağrılı sivilce çıkıyor çene ve boyun arasında özellikle yaşayan var mı nasıl geçer bi önerisi olan

Sivilce için istersen çay ağacı yağını kullanabilirsin. Bu yağ sivilceleri hızlı bir şekilde geçirir ve kurutur. Diğer önerim ise acnelyse krem oda sivilceler ve lekeler için oldukça etkili kremler tavsiye ederim. Diğer önerim ise medacassol krem oda oldukça etkili bir krem.
Cevap
4Cevap
Bak bişey dicem ne alaka deme bendede çok vardı eskiden hepsi masttan oluyordu benim bırakınca tertemiz oldu
Abi ben ders çalışmaktan kafamı kaldıramıyorum ki onlar aklıma gelsin djdjjfjfjf o da değil yani
Acaba yastık vb kılıfları değiştirmediğinden olabilir mi
2 gün önce değiştim desem yeridir sıklıkla değiştirim zaten
Uzun süreli ve dediğin gibi ağrılı ve acılı süreç ise cildiye görün.
Öyle bir yerde yaşıyorum ki doktor kıtlığı var cildiye yok
İlla ki bir şekilde ulaşabilirsin. Sonuçta sağlık bu.
Kullandığın saç ürünleri ordan aktığı için sivilce yapmış olabilir. Bide ablam faullerini ağdayla aldığında sivilcesi çıktığını söylemişti
Ya aslında olabilir yüzümü almaya da korkuyorum aldığım anda sivilceler çıkıyor
Baktım da fiyatları ne kadar fazla kendime kpss icin zor kitap alıyorum bunu hic alamam dhsjdj
Geçmiş olsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?