AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
bu parfümün kalıcılığına göre değişen bir şey, ben her gün parfüm sıkmıyorum çünkü 2 gün üstümde kalıyor ve buda yarı yarıya kar etmemi sağlıyor. 30ml parfüm en az 6 ay gitmesi lazım ben teonanın by rk parfümü kullanıyorum.
300 euro ise bir yıl gider
300 tl ise bir ay gider
Kalıcı bir parfüm. 3-4 fıs günlük yetiyor. Bütün gün kalıyor.
üç dört fıs günlük kullanılıyorsa çabuk biter diye düşünüyorum.
ben üç günde bir fıs yapıyorum.
mümkün olduğu kadar özel gün değilse birden fazla fıs yapmıyorum
Ama kokusu çok güzel 😂😂 napiyim 😂
🤫
nefsine yenilmeee 😂
madem güzel, o güzelliği bir anda tüketme 😉
O da doğru 😂😅
ben güzel olan hiç bişeyi kullanmaya kıyamam 😅
güzel sevgililerimide kullanmaya kıyamadığım için terkedildim 😁
😅😅😅
gülme ciddiyim 🥴
😅😅
tamam konuşturma beni
iki fıs bi pıs yap işte ihtiyaç dyfukça 😂😂
Aman ya ben de terk edildim, terk ettim. Nedir yani. boş ver. Şimdi ilişki falan yapmıyorum. Kafam rahat.
yok ya bende aştım artık ergenus zamanlarımdan bahsediyorum.
duygusal düşünüyordum.
şimdi kadını sadece cinsel obje olarak görüyorum.
istedikleri şeyi çok geç anlamışım 😊
Ben de aynı şeyi erkekler için düşünmeye başladım. 30uma 2 kala 😅
Halbuki o kadar duygusalim ki, bağ kurmamak için kendimi zorluyorum :/ ama bir ilişki yaşayıp aynı şeyleri deneyimlemektense böylesi daha iyi :)
kesinlikle katılıyorum. 😌
olması gerekeni geç anlamışız.
bedenimizi ruhumuzu doyurmaya ayırmalıyız artık zamanımızı
yaşını duymak hoşuma gitti
genelde çoluk çocuk burası 😊
Maalesef bunu anlamak bir yandan iyi, beklentiye girmemi engelliyor ve ilişkilerde o yorulan, cirpinan taraf olmaktan beri alıyor. Ama bir yandan da keşke böyle olmasaydi'ya da getiriyor beni.
ama işte hep tek taraflı olunca mecbur kalıyorsun değişmeye.
bem dünyanın birçok yerini gezdim, çok kadınla tanıştım. hep konu bi şekilde yatağa gitti.
senden benden başka duygusal düşünen yok.
sağlıklı tutkulu fedakar bşr aşkı yaşamayı kim istemez yoksa
Benim Türkiye'de de ilişkilerim oldu. Yurt dışına çıktım. Orada da oldu. Ama iliskiler hep aynı. Erkekler cinsel ilişki yaşayana kadar melek gibi davranıp ilişkiden sonra tamamen değişiyorlar. Ben de artık ilişki yapmamaya karar verdim. Eğer istedikleri sadece cinsellikte ben de sadece o şekilde bir ilişki yapıp beklentiye girmem dedim. Şimdi de öyle bir ilişkim var. Ama yine de ne bileyim, işte insan duygusal ihtiyaclari da karsilansin istiyor...
elbette duygusal intiyaçlar bu dünyadaki en güzel duygularımızdı, ama zamanın ruhu bu güzel duyguları yaşamamıza izin vermiyor.
birisine duygusal olarak çok bağlandım, o cinsel birliktelik istedi, kıyamadım aşlesini vs düşündüm duygusal yaptım. sonra bunden soğdu..
bende sadece cinsel şhtiyacımı karşılamak için samimiyi oluyorum kadınlarla, ama hiçbir zaman farklı ümit vermiyorum. zaten genelde gecelik yaşayıp sonraki gün engelliyorum.
Gecelik yaşadığınız ilişkilerde birlikte kalıyor musunuz? Yoksa ilişki yaşayıp direkt çıkıyor musunuz oldugunuz mekandan? Bu bence karşıdaki insana kötü hissettirir :/
yok ya, genelde sabahlıyorum. bi kahvaltı yapıp her şey için teşekkür edip öyle ayrılıyorum.
o kadarda sadist değilim 😊
ama türkiyede hiç gecelik, bir iki defa başıma geldi ondada gündüz yapıp yine güzel ayrıldık
Ben sadece bir kere öyle bir şey yaşadım. Onun dışında sadece cinsellik amaçlı olarak şu an konuştuğum kişi var. Düzenli olarak devam ettiği için tek gecelik diyemiyorum. Ama o tek gecelik olan bana kendimi pek iyi hissettirmemisti :/ bir daha da öyle bişey yapmadım o yüzden :/
ya f*ck gibi düzenli ilişkide süper olur. bende libidomuz tenimiz uyumlu ileriye yönelik hayalleri olmayan birisini bulsam kimseyle görüşmem, ihtiyaçlarımı karşılayan birisini bulsam zaten. başka kadınlar namahrem gelir 😅
yurtdışında zaten sürekli görüşme şansım olmuyor. türkiyedekilerde ya duygusal olarak bağlanıyor ya da beni sarmıyor.
konu nerden nereye geldi, ben istem dışı yükseldim.
kusura bakma belkide biraz fazla sert girdim konulara, gecenin azizliğine ver. fena oldum 🥵
😅😅
Benim hayatımdaki kişi de tam öyle. İleriye dönük planlarimiz yok, ten uyumumuz gerçekten iyi. Hatta maalesef hiçbir iliskimde böyle bir ten uyumum olmamıştı. Keşke düzenli bir ilişkide böyle bir arzu ve ten uyumu bulabildiğim biri olsaydı hayatımda diye de çok düşündüm 😅 neyse kısmet bakalım 🥲
vay canına, o uyumu yakaladığın içşn şanslısınmı diyeyim yoksa duygusal olarak aynı uyumu bulamadığın için mi üzüleyim bilemedim 😊
öylebi anlattın ki, kıskandım o şanslı kişiyi
Aslında biraz kötü bir durum. Çünkü başlarda bu uyum sebepli duygularım oluşmuştu. Bunu açıkça söyledim. O da duygularını islemesinin zaman aldığını söyledi. Ben de daha fazla bağlanmak istemiyorum diyip ayrıldım 🥲 Ama sonra onunla olduğu gibi kimseyle o uyumu, arzuyu bulamadım. Cidden inanılmaz bir şey. Ten uyumunun gerçek olduğunu düşünmezdim ama gerçekmiş.
öyle kesinlikle.
ten uyumu bambaşka bişey..
her defasında bir umut deniyorum tanıştıklarımla ama inan çoğu zaman mastürbasyonun verdiği keyfi vermiyor...
sanaldan yapılan ilişki bile uyumsuz tenden daha çok haz veriyor
Aynı düşünüyoruz
negüzel seninle aynı fikirde olmak 😊
nereye kayboldun neyle meşgulsun.
Mesajlarına bak
Kalıcı mı değil mi kaç kere sıkıyon günde hepsi öenmli
Kalıcı, o yüzden bir kere 3-4 fıs yetiyor.
2 ay gider
2 ay az değil mi ya :( bu bilgi üzdü :(
Kaç ₺ veriyon
50 € 🙈
Yurtdışında mı yaşıyorsunuz
Evet
Heee sana komaz o zaman 😀
Öğrenciyim ama ben 🥲
Ailen şeytmiyor mu
Yok kendim çalışıyorum ama öğrenci olduğum için belli saate kadar çalışma iznim var
O yüzden o zengin gurbetcilerden değilim 😅😅
Anladımmm
Bana 1 ay gider çok sıkarım çünkü ama tek fısla yetinen biriysen 2.5/3 ay gider bence
Ne kadar kullandığına bağlı
Normal şartlarda 20 - 30 gün falan
Bende 10 sene durur o
Nasıl kullandığına bağlı