Kime göre neye göre güzel yani? Jüri mi belirliyor yani, güzeli onun görecesi mi? 😄
Kafamda deli sorular..

Kime göre neye göre güzel yani? Jüri mi belirliyor yani, güzeli onun görecesi mi? 😄
Kafamda deli sorular..

Güzellik göreceli evet. yani bir kişiye güzel gelen insan belki de başkasına o kadar güzel gelmez.. ya da çirkin gelen bir insan başkası için güzeldir.. burada duygular da önemli.. yarışma ise belirli kuralları vardır işte. şu boy da olacak gibi.. ve daha çok oylama ile yapılıyor zaten
Güzellik yarışmaları, geleneksel olarak kadınların fiziksel özelliklerinin ön planda tutularak değerlendirildiği yarışmalardır. Ancak zaman içinde bu yarışmaların çoğu; yarışmacıların kişilik özelliklerini, zekâları, yeteneklerini ve jüri sorularına verdikleri yanıtlar da değerlendirme kriterleri arasına almıştır.
Oradakilerin hiçbiri güzel değil bu bir 😇 ikincisi bende güzellik algısı şöyle orta güzel olsun ama iç güzelliği çok güzel olsun 😇
Ay klişe adam 😄
Ben klişeysem vay siz kızların haline 😂
Sen ne dersen o diyeceksin 😂
Senin sözünün üstüne ne zaman söz ettim ben 😇😂
😎
güzelini görmedim ben daha bu güzeller arasında kime göreyse bana göre değilmiş asdfa
Cevap
17Cevap
Çok saçma bir yarışma zaten bunlar.
İnsanlara yıllarca ideal vücut ve güzellik bu diye dayattilar zayıf kızlar çok güzel kilolur çirkin durumu yarattılar bu senede kilolu bı kadın birinci olmuştu smdide zayflar kötü kilolu kadnlar çok güzel dayatması yapilio asilanio
Vallahi biz yarışmaya katılmadığımız için kazanıyorlar işte, dua etsinler boyum uzun değil😀
Fesat düşünmeyeceğim fesat düşünmeyeceğim 😏 .. ne yani şimdi birinci olan jüri üyeleri ile fanfiri fanfiri 🤯 neyse ya yarışmacılara başarılar
Jcmsndkgm
boy, kilo, yüz güzelliği, bel çevresi , ayak numarası gibi bir çok faktör var ama esasen vücudun bütünlüğü itibariyle kim boy ve kilo olarak diğer yüzü güzel kadınların arasından sıyrılıyorsa onu seçiyorlar.
Sayende artık hepimizin kafasında deli sorular var 😅😅
Ahaha sorma sabah sabah içime dert oldu😄
😅😅🙈
KızlarSoruyor’da gördüğüm en zor soru bu olmalı, vallahi bilemiyorum.
🫤
Tabi ki de yüz ve vücut estetiğine göre belirleniyor. Güzel kadın, yatağından kalktığı gibi de güzel oluyor ki güzellik yarışmasına girebilmiş.
Doğal güzelliğe bakıyorlar sanırım. Jürinin sectiğini bizde beğeniyoruz zaten çirkin birini seçtiklerini pek görmedim. Altin orana göre seçiyorlar galiba:)
Yani genelde güzel seçilenler o kadarda güzel olmuyor 1 ton makyaj falan bence güzellik yarışmasında 0 makyaj olmalı ki aa evet ne kadar doğal ve güzelmiş diyelim
Kime göre neye göre göreceli bir kavram. Benim için Yüz güzelliği
Juriler mâl kafasına göre seçiyor
Yapın bir anket
Aynen bende çok şaşırıyorum ve kafam çok karışıyor 🤯🤯🤯
Hangisi daha iyi makyaj yapıyor ona bakılarak seçiliyor galiba
Güzellik sıfır hepsinde))
O değil makyajı da kendileri yapmıyor😂
Tamam işte makyajı kendileri yapmış olsalardı o zaman seçmekte zorlanırlardı zaten 😂
Hayır o insanların kendi arasındaki karakter beğenmesi olabilir uyum meselesi olabilir hani güzellik görecesi öyle bir şey
Çok daha güzellerini gördüm ama demek ki bizim bilmediğimiz birşeyler var, puanlamalar ona göre yapılıyor
Altın oran önemli. Çoğu güzellik yarışmalarında eğitim, statü de ön planda oluyor.
güzellik bi yere kadar göreceli bir yerde çoğu kişi güzel konusunda birleşir çoğunluğun beğendiği hale gelir.
hint oyuncu var drasthi dhami ondan daha güzel tanımam
Bence yüzden ziyade fiziğe bakılıyor.
Göreceli diyenlerin çoğu çirkin oluyor zaten.
Belli kurallara bakarlar
Jürilerin güzellik görecelerine 🤓
Torpile göre olabilir
Belirli kriterler vardir.
hangi ülkenin siyasi çıkarı varsa ona göre
kim kimi beğenirse galiba
Yüzlerinin oralarına göre
Güzellik o kadarda göreceli bir kavram değildir..
Göbüşlüleri seçmiyorlar 🙄
Jüri secyo ve onların dediği oluyo
Ben ikinci olanın psikolojisini düşünüyorum.
En güzeli sizsiniz siz karar verin bence
Torpile gôre
çoğunluğa göre
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?