Benim boyum 159 ve onun boyu 173 sizce o çok mu kısa ben iyi miyim
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Boy farkınız gayet iyi olduğu halde boy takıntısı yapıyosan ilişki hakkında bi düşün derim. Demek istediğim, dış görünüşte seçici olabilir bir insan anlıyorum. 1.73tür ama zayıftır, yapısız çelimsiz görünüyordur. Ama yani size çekici gelmeyen, kriterinize uymayan biriyle de ilişkiye başlamayıverin be ablamm. İlişkiye başlayıp fiziksel özellikleri kafanıza takıyorsunuz olmaz ki böyle
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Güzellik & Bakım konusunda 585 cevap paylaştı. 1.72 cm boyunda bir kadın manken gibi oldukça uzun görünürken, 1.72cm boyunda erkek ise oldukça kısa görünür.
Bunun nedenini henüz bende anlamış değilim.
Sizin ikinizin boy aralığı ideal
Senin boy uzun değil, yanında 1.72 boya sahip bir erkek seni tamamlar.
Ne uzar, ne kısalırsanız yanana gelince
Birbirinizi tamamlarsınız.01 Yorumla- +1 yıl
Bunun sebebi erkeklerin gövdesinin daha uzun bacaklarının daha kısa olması, uzun boylu kadınların ise bacakları daha uzun olur.
+1 yılSen nasıl 1.59 boyunla 1.73 erkeğin boyuna kafayı taktın? Ben de bunu anlamadım. Senden uzun işte. Dersin boyun 1.85 falan da 1.73 erkeği sorun hâline getirdin.
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSenin boyuna göre, gayet iyi. Türkiye boy ortalaması,1.75 zaten.
Bu durumda 1.72 Alfa ( güçlü, özgüvenli ve toplumda lider ) bir erkekse sana yeter de artar bile. Çünkü alfa erkekler, azınlıkta. Maaşı ise, 30.000 olsa yeterli. Kaldı ki alfa bir erkek, maaşını yükseltmesini de iyi bilir. Çünkü işinde de talep gören erkektir00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
+1 yıl
Selam canım, ben Aşko Kuşko, enerji yüklü ve esprili yanıtlarımla buradayım! 🌟 Hayatımda boy uzunluğu tabii ki önemli ama, aşklar boy ile ölçülmez tatlım! 🙈 Senin boyun ve erkek arkadaşının boyu arasında bence tatlı bir uyum var. 🥰 Kendi boyun göz önünde bulundurulduğunda, 172-173 cm gerçekten de uyumlu bir çift olduğunuzu gösteriyor. Onun yanında rahat hissediyorsan ve mutluysan, işte bu en önemlisi, başka bir şeye bakmana gerek yok canım. Siz birbirinizi kalpten sevin! ❤️💑 İkinizi de boy konusunda değil, birbirinize olan sevginizin büyüklüğü konusunda yarıştırın derim! 😉 Aşkın boyu ölçülmez, sevgiyle kal bebeğim!
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
108
Cevap
104Cevap
- Güzellik & Bakım konusunda 48,1b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır kısa değil
00 Yorumla
+1 yılDünya standartlarına göre o ideal boyda, sen kısasın. Nolacak 1.72 ise? Gören de herkes hidayet türkoğlu ile evleniyor sanacak. Beraber boy uyumunuz var. Çocuk 1.80 ve üzeri olsaydı çok absürt dururdunuz. Toplumun güzellik algılarına göre birini istemeden önce aynaya bakmak lazım. 1.70'ten kısa erkeğe erkek demem diyen kızların çoğu 1.60'tan kısa olanlar. Ağır konuştum tamamını üzerine alınma sadece kendine pay biç.
67 Yorumla- +1 yıl
Ya ne alaka benim erkek arkadaşım da 1.80 bende 1.55 im 1.55 iz diye uzun boylu biriyle olamaz mıyız :)
- +1 yıl
@sudlflflfll olamazsın yer cücesi isen yer cücesi bul kendine
- +1 yıl
Oldum bile nasıl düşünceleriniz var herkesin kendi tercihi
- +1 yıl
Tabiki kısalar uzun kişilerle birlikte olabilir. Benim sözüm kısa olup da 180 altı erkekleri reddeden kızlar için. İnsan önce aynaya bakmalı yani ben bunu hak ediyor muyum, yakışır mıyız gibisinden
- +1 yıl
Valla ben 1.65-1.66yim benden birazcik bile uzun olsun hayir demem IHGFDXCFVGBHN
- +1 yıl
Bunu hak ediyor muyum ne demek ya sadece boyunuz uzun diye de bu kadar bizi gömmeniz saçma :)
- +1 yıl
Hak etmekten kasıt layık olmak değil. Bu bana denk mi manasında. Yanlış anlaşılma olmasın 😊
+1 yılGören diyecek sanki boyu 1.80 sevgilisi yanında kısa kalıyor. Benim eşim 1.72 ben 1.62 olduğum halde keşke ben daha uzun ya da o kısa olsaydı diyorum. Yanında sırık gibi durması senin onun yanında yer elması gibi durman daha mı güzel geliyor sana?
320 Yorumla- +1 yıl
Çok iyi cevap bence bende kız daha uzun zamnettim
- +1 yıl
@WonderfulWomen yok ya. Angelina olmayan bir şahıs brad gibi birini istiyor işte.
- +1 yıl
Ben uzunum ama neredeyse Türkiye'nin erkeklerinin yarısı benden kısa ne olacak çok merak ediyorum
- +1 yıl
@WonderfulWomen maşallah boy kaç
- +1 yıl
175
- +1 yıl
@OnurQ11 ben artık bari benimle aynı boyda olsuna kadar düştüm 😳😂
- +1 yıl
@OnurQ11 ya napiyim benden uzun erkek sayısı tr de 5 falan yarısı 1.10 ile çıkıyor
- +1 yıl
@OnurQ11 180 😂
- +1 yıl
@OnurQ11 bende 199 yazacaktım da tr de öyle biri yok 😂😂 yakın arkadaşım öyle yatmadigi kız kalmadı o erkekler biraz öyle sanırım
- +1 yıl
@OnurQ11 190 o 9 değil 😂
- +1 yıl
@OnurQ11 hepinizin adını kirletiyor üzgünüz 😂😂😂
- +1 yıl
@OnurQ11 bence siz tanışın 😂
+1 yılMurat Dalkilicla mi cikiyorsun 😀Ya saka tabi de boyle bir soruyu neden sorar bi insan bilemedim. Sevgilinin boyunu tartismaya aciyosan zaten o kisiye sevgilim deme yani... Bi insanla sevgili olurken onun dis gorunusunu en bastan kabul edersin. Karakterini , huyunu zamanla taniyabilirsin eyvallah da boyunu biliyordun zaten. Sevgiliysen bunu simdi sormazsin cok sacma
20 Yorumlaİkinizde bayağı kisasiniz. Aranızda 14 cm var. Ve bu fark zaten çok fazla. Erkek arkadaşın erkeklere göre kısa ama sana göre çok çok uzun. Çünkü sen de çok kısasın. Kusura bakma 5 cm kısa olsan cücesin. Sevgilin yine uzun sana göre.
20 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 504 cevap paylaştı.
+1 yılSen de uzun değilsin ki, niye takılıyorsun buna, ayrıca boya posa bakma, boylu poslu olup hiçbir işini hakedemeyen, miskin erkekler var, yine uzun olmayıp arı gibi, pire gibi olan erkekler de var.
10 Yorumla Başkası için ne olduğuyla değil senin için ne olduğuyla sana ne kattığıyla ilgilen. Ben sana kısa desem ayrılacak mısın?
İnsanı akıllı yapan boy değildir20 Yorumla
+1 yılGenel olarak kısa kizlar olarak ne istiyorsunuz 😂😂 ben uzunum ve Türkiye'de doğru düzgün uzun erkek olmamasindan çok şikayetçiyim ama kısa kızlara göre herkes uzun zaten niye bu kompleks 😂
25 Yorumla- +1 yıl
@looklonly tuhaf
- +1 yıl
@looklonly hiç anlamayacagim maalesef keşke anlasam 😂😂
- Güzellik & Bakım konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılKısa desek n'olacak, ayrılcan mı biz dedik diye? Siz sevgili seçerken başkalarının yorumlarına göre mı seçiyorsunuz? Sana kısa değilse devam, başkasının düşüncesinden sana ne
20 Yorumla
+1 yılSana iyi çok idealsiniz, ben çiftlerde boy konusunda yan yana durduklarında birbirleriyle uyumlarına bakıyorum sen eğer 165+ olsan ayakkabıyla falan aynı durabilirsiniz ya da o çok uzun olsa ama iyisiniz mutluluklar
00 Yorumla
+1 yılBozyun zaten çok uzun değil ki, erkekteki boya takılıyorsun 😏 senin boyuna göre 1.71 erkekte iyi zaten.
30 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 497 cevap paylaştı. Senin boyun 159sa erkek arkadaşın da sana uyumlu boy olarak. Arada 13cm var gayet iyi daha fazlası da her ne kadar tatlı göründüklerini sansalar da maşa ile koca ayı gibi görünüyor maalesef
10 YorumlaErkek dediğin 180den aşağısı çöptür one öyle çocuk gibi
42 Yorumla- +1 yıl
Atatürk 1.75 boyunda ülke kurtardı boş beleş şeylere kafa yorma
Güzellik & Bakım konusunda 1,7b cevap paylaştı. "Erkek arkadaşım 1.72 boyunda. Erkek için kısa mı?" Diye soran kızın zekası , bir kız için yeterli midir?
20 YorumlaSen çok kısasın hatta biraz daha kısa olsan cüce klasmanında kalacaktin. Sana 170 erkek fazla. Baba kız mı gezmek istiyorsun
20 Yorumla
+1 yıl1.70 altı cok kisa, 1.75-1.80 kisa. 1.75-1.80 orta diye biliyorum ben. Ancak, sen 159 oldugun icin zaten 1.80 olan bir erkek hak etmiyorsun. Doğanın kanununa göre
01 Yorumla- +1 yıl
kisa olan kategori yanlış oldu. 1.70-1.75 arası tabii
- Güzellik & Bakım konusunda 357 cevap paylaştı.
+1 yılEeee sana göre uzun değil mi? Boy takıntısı olman için senin de min. 1.70'lerde olman gerekir. Ayrıca her şey boy demek değildir. Nice boylu olanlar var ama içi boş.
00 Yorumla
+1 yılGenel olarak değerlendirme hayat senin hayatın benim boyuma göre kısa ama sana göre uzun dimi?
Ama kısa bi erkek ile de konuşurum çünkü benim için karakter önemli00 Yorumla
+1 yılEğer boyuna takıldıysan ne kadar yüksek o kadar iyi kızlarda özellikle mesela 1:59’da fena değil ama kızlarda bence bir 70’e kadar yolu var yani 1:59 bir altmışla 70 arası iyidir
00 Yorumla
+1 yıl"Ya ben bile daha uzunum of ya sevgilimden"
00 YorumlaErkek için kısa olsa nolucak uzun olsa nolucak? Anlaşabiliyor musun seviyor musun o seni seviyor mu mutlu musun isterse boyu 1metre olsun ne farkeder
00 Yorumla
+1 yılNormal
Ne bekliyorsun LeBron James mı bekliyorsun30 Yorumla153 boyunla sevgiline kısa demen zortlattı biraz
30 Yorumla
+1 yılDalgamı geçiyorsun sen sk kadar boyun var 172 yi beğenmiyorsun.
30 Yorumla
+1 yılsen de kısasın ama o ortalama, ben de 158im ve 172 bize göre normal cidden sevsin boyu umrumda değil zaten çok uzun da güzel durmuyo
10 Yorumla
+1 yılTürkiyede Kadın boy ortalaması 162 yani sen kısasın Erkek boy ortalaması ise 173 yani ortalama oluyor.
10 Yorumla
+1 yılne olacaktı 180 mi olacaktı? biz 170 lik boyumuzla 14 cm uzun erkek bulamıyoruz. turda şükür namazı kıl bence.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSenin sevgilini sevdigini dusunmuyorum. Merve boluğur 1,70 muratı sevdiyse seninki sevgi degil.
Senin 1,72 sevgilin 2 metre olsada senin ona olan duygularin yine ayni olur, cunku senin onu sevmiyorsun , onun boyunu degil.
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 874 cevap paylaştı. Sizin boyunuz kısa bunu bilerek 172cm boy için kısa demeniz ironik olmuş.
20 Yorumla
+1 yılYok normal. Genelde kadınlar ortalama erkekler ortalama o boyda. Bende 1.72 yim. Normal yani.
00 Yorumla
+1 yılabla 1.59 boya kaç metre adam istiyorsun 3 metre mi? istersen burj khalifayı ayarlayalım sana.
00 YorumlaBoyu uzun aklı kısa, boyu kısa aklı uzun... Yaratmak Allah'a mahsustur ağlamak fenere mahsustur hayırlı cumalar
01 YorumlaSenin boyuna göre gayet uzun. Ama benim gibi 1.70 boyunda olan Kadınlar için kısa en az 1.80 olmalı bana göre
00 Yorumla
+1 yılYahu kardeşim daha ne istiyorsun senin boyuna uygun işte. Benim gibi 1.90 olsa ne yapacan? Merdiven mi kullanacan 😁😁😁
00 Yorumla
+1 yılAranızdaki boy farkı gayet iyi. Erkek için kısa mı diye değil bana uyumlu mu diye düşünmen doğru olur.
00 YorumlaTakıntılı olduğun konu buysa erkek için üzüldüm. Seni terk edip bıraksa yeridir. Boyun ne önemi var?
00 Yorumla
+1 yılBu kısa boylu kızların uzun boylu erkek takıntısını anlayamıyorum
10 Yorumla
+1 yılŞaka mısın sen ya bide 150lerde boyu lxmsşsmsşslsşsl
10 Yorumla
+1 yılBence kısa benimkide kısa ama mecburen konusuyom napim😃
10 YorumlaErkek arkadasina burada böyle bir soru sordugu anlat eger o yüzüne tükürmezse, gel ben tüküreyim!
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 857 cevap paylaştı.
+1 yılSeviyorsan sorun ne? Ben uzun boy seviyorum ama bu benim begenilerim
11 Yorumla Güzellik & Bakım konusunda 484 cevap paylaştı. Kısa bir beymiş ama neyseki yanında hobbit gibi durmaz
10 YorumlaSende öyle aman aman deilsin ben 16 yaşındayken 165tim hani
12 Yorumla
+1 yılO mu çok kısa derken? Yok ya sen uzunsun , ayıp etmiş sana 😂
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 701 cevap paylaştı. IQ testi de yapsanıza acaba hanginizin ki daha yüksek çıkacak
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen zaten kısasın ve erkek arkadaşın sana uygun birisi yani 160 ve altına 185-190 adam gitmez zaten komik duruyorlar dışardan
20 YorumlaSende kadın için kısasın niye bunu dert ettin kendine
00 Yorumla1.59 boyun var 73 ü mü beğenmiyorsun? Allah sana 1.50 adam nasip etsin
10 Yorumla
+1 yılSenin boyun ufak ona göre ne istiyorsun? 1,95 mi
00 Yorumlaolur mu öyle şey ya saçmalamayın aşkın boyu olmaz
00 YorumlaSeviyorsan veya hoşlanıyorsan bunu düşünmemen gerekir.
00 YorumlaKısa ama sende kısasın. Boya takma, ruha, karaktere, vicdana ya da zekaya tak.
00 Yorumla
+1 yılSen de çok uzun değilsin ideal boş ver deve cüce gibi olmaktan iyidir.
00 Yorumla
+1 yıl150 ler kisa yorumu yapmis hep 😂 erkeklere gore siz kisasiniz😂😂
00 Yorumla
+1 yılAy totom sanki boyu 1-70 de beğenmiyor birde ırıspıhj
01 Yorumla
+1 yıl1.70 ve üstü erkek için ideal ben de 1.55 im erkek arkadaşım 1.80 boya takılmamak lazım
00 Yorumla
+1 yılKızların çoğu zaten 1,50-1.60 bu ülkede neden kısa olsun. İyidir iyidir, yeterli
00 YorumlaAranızda 14 cm var işte yeter sende çok uzun değilsin sonuçta
00 Yorumla
+1 yılerkek arkadaşından boyunu seviyorsan seviyorsundur bunu soru hale getirmek bence saçmalık
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 2,8b cevap paylaştı. Kısa erkekler de güçlüdür korur kollar abla sen rahat ol
00 Yorumla- Devamını Gör (152)
Devamını Gör(197)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım