Ailem "burnunu yaptırma çok güzel" diyor, ben çok beğenmiyorum. Sizce yaptırayım mı?

Fotoğraf çekilmeyi bilmiyor olabilirim soru bu değil ben güzel mi değilim tartışması da değil. Sadece burnumu yaptırayım mı yaptırmayayım burnum kemerli değil ama yüzüme göre çok büyük birde kemik çıkıntısı var doktor da fark etti düzeltiriz dedi Ailem çok karşı birisi bana dedi ki zayıfladın ama burnun küçülmemiş dedi 🤦🏻‍♀️ çok konuşacak şey var da söylemek istemiyorum susuyorum. Burnumu estetik yaptırayım mı? Amaliyat olacağım zaten burun eriliği için botoks , dolgu molgu istemiyorum. Mutlu olmak için her şeyi yapacağım artık yavaş yavaş başladım kimsenin ne dediği de bu hayatta önemli değil önemli olan kendi mutluluğum
Ailem burnunu yaptırma çok güzel diyor, ben çok beğenmiyorum. Sizce yaptırayım mı?
Ailem burnunu yaptırma çok güzel diyor, ben çok beğenmiyorum. Sizce yaptırayım mı?
Güncellemeler
+1 yıl
Burundan alakasız tüm görüşler geliyor yalnız ben A diyorsam siz D diyorsunuz konu A ise Adan ilerleyelim herkes biliyor neyin ne olduğunu lütfen 🙏🏻
Ailem "burnunu yaptırma çok güzel" diyor, ben çok beğenmiyorum. Sizce yaptırayım mı?