Güzellik & Bakım Dudak üstünde ben güzel mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor sizce artı mı eksi mi bir kadında yani itici mi çekici mi Dudak üstünde ben güzel mi? Cevapla Kadın Soruları Güzellik Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
sebepsizea Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 96% 1 yıl Aynı yerde sol tarafta var bende. Ben kendime yakıştırıyorum. 1 0 Yorumla
Wantutriforooo Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 97% 1 yıl Bazen ufak oluyor onlar gene kiminde hoş duruyor boyutuna göre yakışıyor bana göre 1 0 Yorumla
theastro Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Bana hoş gelmiyor ama öyleyse yapacak bir şey yok Allah öyle yaratmış ne denir ki 0 0 Yorumla
ruhu_münzevi Takip Et Xper 7 Yaş: 109 , eic 100% 1 yıl Tam dudagimin ustunde var bazen begeniyorum, bazen begenmiyorum. 0 0 Yorumla
ft06yl Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 466 cevap paylaştı. Çok görmedim ama güzel 1 0 Yorumla
Kumsal3467 Takip Et Xper 4 Yaş: 31 1 yıl Sencede güzel durmuyor mu ayrı bi güzellik katıyor 1 10 Yorumla Soran 1 yıl evet Yorumla Kumsal3467 1 yıl 😉😉 sende de var galiba Yorumla Soran 1 yıl var o yüzden sordum Yorumla Kumsal3467 1 yıl Görsem olur mu 😉 Yorumla Soran 1 yıl yok kb Yorumla Kumsal3467 1 yıl Önemli değil canım sağolsun ne diyimm ama eminim ki çok güzel yakışmıştır 😉 Yorumla Soran 1 yıl teşekkür ederimm Yorumla Kumsal3467 1 yıl Rica ediyorum en azndan tk etseydin😉 Yorumla Soran 1 yıl yok gerçekten kb Yorumla Kumsal3467 1 yıl Canım sağolsun Yorumla
RedViper01 Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 94% 1 yıl Başkasına bir şey diyemem bende olsun istemezdim 0 4 Yorumla Soran 1 yıl neden Yorumla RedViper01 1 yıl Ne biliyim kötü dururdu her halde Yorumla RedViper01 1 yıl Eskiden krallar beni yoksa boya ile dudağın oraya ben yaparlarmış ismi de güzellik noktası Yorumla Soran 1 yıl aslında seviyorum benlerimi de bazı insanlar cilt dediğin kaymak gibi olmalı pürüzsüz olmalı diyince çıkarmak istiyorum hem çillerim var hem benlerim.. Yorumla
KahveMavim Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 99% 1 yıl Benim de benim var oyuntu olan yerde 1 1 Yorumla KahveMavim 1 yıl Küçük yakından fark edilir ancak Yorumla
YorgunBirCicek Takip Et Master Yaş: 23 , eic 97% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 689 cevap paylaştı. Bazılarına yakışıyor sadece 0 0 Yorumla
pirpirella000 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 93% 1 yıl benim var dogustan begeniolar hosss 0 0 Yorumla
fesfs Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 848 cevap paylaştı. Güzel, bazılarına yakışıyor 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Aynı yerde sol tarafta var bende. Ben kendime yakıştırıyorum.
Bazen ufak oluyor onlar gene kiminde hoş duruyor boyutuna göre yakışıyor bana göre
Bana hoş gelmiyor ama öyleyse yapacak bir şey yok Allah öyle yaratmış ne denir ki
Tam dudagimin ustunde var bazen begeniyorum, bazen begenmiyorum.
Çok güzel ve çekici annemdede var hep öperim seviyorum
Benimde var beğeniyorum.
Çok görmedim ama güzel
Aşırı seksi gelir bana
Sencede güzel durmuyor mu ayrı bi güzellik katıyor
evet
😉😉 sende de var galiba
var o yüzden sordum
Görsem olur mu 😉
yok kb
Önemli değil canım sağolsun ne diyimm ama eminim ki çok güzel yakışmıştır 😉
teşekkür ederimm
Rica ediyorum en azndan tk etseydin😉
yok gerçekten kb
Canım sağolsun
Başkasına bir şey diyemem bende olsun istemezdim
neden
Ne biliyim kötü dururdu her halde
Eskiden krallar beni yoksa boya ile dudağın oraya ben yaparlarmış ismi de güzellik noktası
aslında seviyorum benlerimi de bazı insanlar cilt dediğin kaymak gibi olmalı pürüzsüz olmalı diyince çıkarmak istiyorum
hem çillerim var hem benlerim..
Benim de benim var oyuntu olan yerde
Küçük yakından fark edilir ancak
Bazılarına yakışıyor sadece
Bazılarına yakışıyor
Bazılarına yakışıyor.
benim var dogustan begeniolar hosss
Güzel, bazılarına yakışıyor
Güzeldir
Çok seksi oluyor
Öpüşürken sorun çıkarıyor mu size?
bazılarında artı gerçekten