Güzellik & Bakım Sizce bel gamzesine piercing olur mu? seyda028 Takip Et Master Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 Yapay Zekaya Sor Olursa nasıl olur Güncellemeler+1 yıl Süper soru 🫶🏻 Sizce bel gamzesine piercing olur mu? Cevapla Piercing Soruları Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,2b cevap paylaştı. Ben piercing vücudun hiç bir yerine yakıştırmam ve sevmem.. ama dövmeler çok güzel görünür vücutta. o olabilir 0 0 Yorumla
sky7777 Takip Et Xper 6 Yaş: 40 , eic 96% +1 yıl Bel gamzesi diye bir şey mi varmış yaaahhhVe buraya piercing...Bizim üniversite de bir kız var, dudağında iki piercing konuşurken yüzüne rahat bakamıyorum. 100 defa düşün öyle karar ver 0 1 Yorumla seyda028 +1 yıl Yaptrma gbi bı düşüncem yk Yorumla
m ByBrawo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 79% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 533 cevap paylaştı. Böyle gözüküyor maalesef 2 9 Yorumla psoslsksksk +1 yıl PATLADIM KDKDLSLDLS Yorumla m ByBrawo +1 yıl @psoslsksksk haksız mıyım 😁 Yorumla psoslsksksk +1 yıl sonuna kadar haklısın :D Yorumla m ByBrawo +1 yıl @psoslsksksk eyvallah 😂 Yorumla judebellingham +1 yıl 😂😂😂😂 Yorumla MadamBovarry +1 yıl Bu çok iyi Eig seçilmeli 😂😂😂 Yorumla m ByBrawo +1 yıl @MadamBovarry Tabi ben yorum yapıyorum 😎 😂 Yorumla MadamBovarry +1 yıl Pekte mütevazi bir bey 😃 Yorumla m ByBrawo +1 yıl @MadamBovarry Sağ ol. Madam 😂😂 Yorumla
Devoxer Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Karnına yaptırsan göbek deliğine çekici olur fakat sırt ne bileyim bana ilgi verin ilgiye ihtiyacım var gibi duruyor. 0 0 Yorumla
r_engarenkyollar Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,7b cevap paylaştı. Yaa ilk defa görüyorum bel gamzesine piercing takıldığını ama çok hoş durmuş beğendim 👍 0 0 Yorumla
infiniterelationship Takip Et Master Yaş: 43 , eic 69% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 351 cevap paylaştı. Çok hoşuma giden bölgelerden bir tanesidir, çok güzel olabilir bence. 0 0 Yorumla
pirpirella000 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Bendede var gamzemi oluyomus o ilk kez bilgim oldu hahaaa😊 0 0 Yorumla
16gökhan16 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 31% +1 yıl Bence bu gamzeleri dövmeyle piercingle güzelliğini engellemeyin 0 0 Yorumla
Eliff61 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Piercing sevmiyorum eskiden burnumda hızma vardı çıkardım 0 0 Yorumla
Blossom01 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 470 cevap paylaştı. Sevmiyorum bu tarz , yani orayı kimse görmüyor zaten ne gerek var😅 0 0 Yorumla
marjane10 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Guzel duracagini sanmiyorum ama bence pişmanlık 0 0 Yorumla
SülfürükAsit Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Olursa abartı olur. O yüzden olmaması en iyisi bence 0 0 Yorumla
Olgunateş Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 542 cevap paylaştı. Bana itici geldi. Doğal ve harika görünen yeri bozmuş. Koruma altında olan bir yeri talan etmek gibi 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Abi bıktım kadınların kıçını başını görmektrn, az normal giyinin. 1 1 Yorumla seyda028 +1 yıl Yazın bizde erkeklerin sadece gtunu kapatan şort giyip üstsüz bir şekilde gezmesnde da biktk ama kimse bsi yapmioda demioda Yorumla
_ΛqresiF_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 4b cevap paylaştı. Gamzelere yazık asla yapmam. 0 0 Yorumla
Girif Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Doğal güzellik varken bel gamzesi saçma bana göre olmaması daha iyi 0 4 Yorumla seyda028 +1 yıl Bel gamzesi herkeste olan doğal bişey özellikle ameliyatla falan yapilmio Yorumla Girif +1 yıl Doğal bir şey amaliyatla olan bir şey değildir doğal denil dimi vuçudunda hiç bir şey oynanılmamış anlamına gelir Yorumla seyda028 +1 yıl Biliyorum da sn benim yazdgmi anladn mı Yorumla Girif +1 yıl Sanırım anlamamışım şimdi farkettim kusura bakma yorgunluk bitirdi beni de Yorumla
ebruşbal Takip Et Xper 6 Yaş: 20 , eic 95% +1 yıl O ne ya dugmeli kapitone minder gibi 0 5 Yorumla seyda028 +1 yıl 😄😄😄 bu nasıl benzetme ya Yorumla ebruşbal +1 yıl Abla sana da profil foto bulcam nolur yaaa. Kiyafet alayim mi sana hic giysin yok mu senin.. Yorumla seyda028 +1 yıl Trendyol sepetimi okeylersen olacak 😄😉 Yorumla ebruşbal +1 yıl Oo abla sen ne isler karistiriyon burada Yorumla seyda028 +1 yıl Çok bsi yk korkma ya 😄 iki kazak bı pantolon 😄 Yorumla
çoktatlıyıminanki Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Gamze var da piercing takmam canım tatlı 1 0 Yorumla
theastro Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Zaten saçma, böyle olursa daha da saçma olur 0 0 Yorumla
Salihydnxyz Takip Et Master Yaş: 24 , eic 83% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 544 cevap paylaştı. O ne ya jsjsjssn onu da yaptırmayıverin 0 0 Yorumla
s UykuHuzurr0o Takip Et Master Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Ay hayır ya göbek piercingi en güzeli. 0 0 Yorumla
Zorunne388 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 947 cevap paylaştı. Olur arkadaşım da vardı. 0 0 Yorumla
anonim808ka Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 40% +1 yıl Guzel duruyor yaptiran var mi rahat mi 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 4,1b cevap paylaştı. Gamzeli sade görüntüyü tercih ederim 0 0 Yorumla
Alemdaralii Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı. bel gamzesinin havasını söndürmüş 0 0 Yorumla
Sadbut_true Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 98% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 449 cevap paylaştı. İğrenç 0 0 Yorumla
Barmecide Takip Et Master Yaş: 52 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,9b cevap paylaştı. Enteresan olur 0 0 Yorumla
kanarya001907 Takip Et Master Yaş: 56 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 810 cevap paylaştı. Çok çirkin ve itici 0 0 Yorumla
44asi44 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,5b cevap paylaştı. Yaparsan olur 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
33Cevap
Ben piercing vücudun hiç bir yerine yakıştırmam ve sevmem.. ama dövmeler çok güzel görünür vücutta. o olabilir
Bel gamzesi diye bir şey mi varmış yaaahhh
Ve buraya piercing...
Bizim üniversite de bir kız var, dudağında iki piercing konuşurken yüzüne rahat bakamıyorum.
100 defa düşün öyle karar ver
Yaptrma gbi bı düşüncem yk
Böyle gözüküyor maalesef
PATLADIM KDKDLSLDLS
@psoslsksksk haksız mıyım 😁
sonuna kadar haklısın :D
@psoslsksksk eyvallah 😂
😂😂😂😂
Bu çok iyi Eig seçilmeli 😂😂😂
@MadamBovarry Tabi ben yorum yapıyorum 😎 😂
Pekte mütevazi bir bey 😃
@MadamBovarry Sağ ol. Madam 😂😂
Karnına yaptırsan göbek deliğine çekici olur fakat sırt ne bileyim bana ilgi verin ilgiye ihtiyacım var gibi duruyor.
Yaa ilk defa görüyorum bel gamzesine piercing takıldığını ama çok hoş durmuş beğendim 👍
Çok hoşuma giden bölgelerden bir tanesidir, çok güzel olabilir bence.
Bendede var gamzemi oluyomus o ilk kez bilgim oldu hahaaa😊
Bence bu gamzeleri dövmeyle piercingle güzelliğini engellemeyin
Piercing sevmiyorum eskiden burnumda hızma vardı çıkardım
Sevmiyorum bu tarz , yani orayı kimse görmüyor zaten ne gerek var😅
Guzel duracagini sanmiyorum ama bence pişmanlık
Olursa abartı olur. O yüzden olmaması en iyisi bence
Bana itici geldi. Doğal ve harika görünen yeri bozmuş. Koruma altında olan bir yeri talan etmek gibi
Abi bıktım kadınların kıçını başını görmektrn, az normal giyinin.
Yazın bizde erkeklerin sadece gtunu kapatan şort giyip üstsüz bir şekilde gezmesnde da biktk ama kimse bsi yapmioda demioda
böyle bir şey ortaya çıkar altsiz olunca
° °
Koltuğa otururken batar, uyurken rahatsız eder olmaz
Bi saçma buldum ben ya
Gamzelere yazık asla yapmam.
Doğal güzellik varken bel gamzesi saçma bana göre olmaması daha iyi
Bel gamzesi herkeste olan doğal bişey özellikle ameliyatla falan yapilmio
Doğal bir şey amaliyatla olan bir şey değildir doğal denil dimi vuçudunda hiç bir şey oynanılmamış anlamına gelir
Biliyorum da sn benim yazdgmi anladn mı
Sanırım anlamamışım şimdi farkettim kusura bakma yorgunluk bitirdi beni de
O ne ya dugmeli kapitone minder gibi
😄😄😄 bu nasıl benzetme ya
Abla sana da profil foto bulcam nolur yaaa. Kiyafet alayim mi sana hic giysin yok mu senin..
Trendyol sepetimi okeylersen olacak 😄😉
Oo abla sen ne isler karistiriyon burada
Çok bsi yk korkma ya 😄 iki kazak bı pantolon 😄
Gamze var da piercing takmam canım tatlı
Zaten saçma, böyle olursa daha da saçma olur
Göz gibi duruyor 😄😄
O ne ya jsjsjssn onu da yaptırmayıverin
Ay hayır ya göbek piercingi en güzeli.
İyice b. ku çıktı bu işin.
Hoş gözüküyor ama gereksizde.
Bu ne be koltuk döşemesi gibi
Olur arkadaşım da vardı.