#doludolu

#doludolu

Kel olan kişinin kafa yapısının düzgün olmasıyla alakalı mesela görseldeki aktör Jason Statham ın kafa yapısı düzgün dolayısıyla saçlarının olmaması onu kötü etkilemiyor ek olarak kızlar bu tarz erkekleri çok linçlemişler gömmüşler şunu diyim kellik bir kusur değildir elinde olmayan sebeplerle kel kalırsın çok yaygın ve doğal bir durumdur dünya da erkeklerin yarısından çoğu kel
Nasıl göründüğünden çok nasıl giyindiğin, nasıl davrandığın, başarıların kısaca kişiliğin, karizmanı gösterir. Bir erkeğinin çekici olması ne kadar karizma durduğu ile doğru orantılıdır.
Bilemedim daha böyle bir sorunum yok 😂 sana sormalı 😂
Kelleri memnun eden soru 😀
😂😂😂
Teşekkür ederim ellerin dert görmesin 🙄
Görmez 😄
Cevap
27Cevap
Ben insanı dış görünüşüne göre itici bulmam
😃 detaya gülümsedim.. resimde ki gibi olursa çekici olabilir tabii.
Saçlarının arasında tarak gibi parmaklarımı gezdiremediğim adamı ne yapayım 😅
Uzun boylu kaslı fit geniş g.. tlüyse çekicidir. Göbekli, kısa boyluysa iticidir.
Yorumları okudum da hiç samimi değil. Bana yeryüzünde hiçbir kadın Johnny Sins'i kel olduğu çekici bulmadığını söylemesin. Bugün Türkiye'ye gelse havaalanına koşup imza almak için çığlık atacağınızdan eminim ama gelmediği için ispatlayamıyorum.
Ben atmam , o bana çığlık atsın😄
Jason hariç kelliğin yakıştığı başka bir erkek yok onu da görsele koymuşsun zaten. Karizma beee tipe bak 😎
Kel erkek de insandır.😄 İtici görünmek iyidir hem. Herkesi değil gönüle değer vereni bulursunuz😊
Jasonu hiç sevmiyorum kel insanlari woow bulmuorum ama öyle bir özelligi olmalı ki beni çok etkilemeli yani daha çok çaba gerektirir
Bir erkeği kellik değil; özgüvensizlik ve korkaklık itici yapar. Kadınlar da bu tür erkekleri, zengin iseler ; tercih etmezler asla..
Zengin değil iseler, tercih etmezler diyecektim
valla benim için korkak olmuş özgüvensiz olmuş farketmez ama adam olsun en önemli şey bu
Bu iş, öyle olmuyor. Şöyle ki erkek gibi adama denk gelirsen, o korkakı terk edeceksin. Çünkü kadının yaratılışında, güçlü erkeğe sahip olmak yatar ki kendisini güvende hissedebilsin
valla ben öyle değilim hiç bir erkeğin korumasına ihtiyacım yok ben kendi kendimi korurum öyle zayıf özgüvensiz kızlardan da sinir olurum
Söylemek istediklerimi, başına gelmeden, anlayamazsın. Bazı şeyler, yaşanınca anlaşılır diyeyim
kes sesini çok bilmiş baskıcı insanlardan sinir olurum ben kendimi en iyi ben bilirim tamam mı
Bana çok çekici geliyor, yakışana gerçekten yakışıyor maşaaallaaah. 😄
Ayrı bir karizma kattığı insanlar olduğu gibi yanından yakınından geçmeyen de var :)
Valla bilmiyorum ama kel kalmak istemem ben 😀
Bana göre itici arkadaşıma sorsam Fav manita adayı, kısaca kişiye göre değişir
Soner Sarıkabadayıysa çekicidir adam karizma laf yok 😀
kafadan 1-0 geride. bana itici geldiği doğru
Sinir hastası olduğum için saçlarım döküldü, tam da olmasa kel gibiyim bana yakışmasa da iri yarı kaslı adamlara yakışıyor, Dwayne Johnson, J. Statham, Bautista Jr. bunlar gibi nice erkek var
Kel demeyi sevmiyorum alay eder gibi ama saçlı erkek tercih ederim olur her daim.
Geneli itici olsa da yakışıklı olan kel de olsa bir aurası olur.
Resimdeki adama vermek için sıraya girersiniz ama adam yürüyen karizma
Benim zevkim değil pek ajajaj benimki saçlı olsun
Saçlı iyi ya saç ektirsin ya da 😅
Zengin keliyse çekicidir
Katılmıyorum 😂
sorun değil bence yani ileride ki eşim kel olursa sorun edeceğimi sanmıyorum
Helal olsun düşünceli olmak başka
Kimine yakışıyor mesela Soner Sarıkabadayı. Saçlı olsa şimdiki kadar çekici görünmez
Bence yüzüne göre değişir bu
Kel erkek yoğurtsuz mantıya benziyor
E bu bildiğin hamur😂
Yes baby 👌😘
insan neden kel sever hiç anlamam
Bazılarına çok yakışıyor
Ne istiyorsun bizim gibi kellerden anlamadık ki :D
İtici değil elbette. Yakışan da var.
Çekici olan tek kel Jason Statham
Parası varsa iyi kizlara göre
Kadınlara sormak lazım
İtici yakışıklı değilse