geçmiş olsun ama dikkat et kortizonlu ilacı çok kullanırsan yapar böyle Gül hastalığı gibi arkadisma da oldu fazla kullanma krem icerigne bak kprtizn varsa en fazla 2 3 gün sonra tehlikeli
Zaten doktorların işi sadece ilaç yazmak ne yazık ki. Ama teşhis önemli, hastalığa bir isim taktı ise ona göre ilaç verilir ondan sordum teşhisi. Egzema tarzı bir şeye benzemiyor ama tabi adını bilmek lazım.
İstanbul'da yaşasaydın Cerrahpaşa'ya git derdim ama çok uzaksın. Bir araştırma hastanesine git, kan değerlerine bakmaları lazım, ona göre tedavi ve ilaç yazması lazım. Öyle bakıp ilaç mı yazılırmış.
Saçma gelecek ama Cimer'den şikayet etmeni öneririm. İnsan nasıl olur da tahlil istemeden ilaç yazar? Bu arada senin için tablet ilaç değil krem lazım. Bölgesel olarak çıkmış. Haplar'ın yan etkileri çok fazla ve deri hastalıkların da mutlaka zihinsel bozukluklar ile tedavi ediyor haplar.
Hiç şikayet etmeyi düşünmedim kan tahlili falan hiç istemedi doktorun odasına girdim oturun dedi oturdum kadın ayakta en fazla 10 saniye baktı dokunmadı bile yüzünü çevir bile demedi hemen dedi ilaç yazıyorum kullanın
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Yazabilirler
geçmiş olsun ama dikkat et kortizonlu ilacı çok kullanırsan yapar böyle Gül hastalığı gibi arkadisma da oldu fazla kullanma krem icerigne bak kprtizn varsa en fazla 2 3 gün sonra tehlikeli
Geçmiş olsun öncelikle, Doktorun teşhisi neydi peki?
Daha önce gittiğimde ilaçlar verdi hiç işe yaramadı izler kaldı hep gözenek oldu
Zaten doktorların işi sadece ilaç yazmak ne yazık ki. Ama teşhis önemli, hastalığa bir isim taktı ise ona göre ilaç verilir ondan sordum teşhisi. Egzema tarzı bir şeye benzemiyor ama tabi adını bilmek lazım.
Söylemedi hiç dokunmadı bile 10 sn baktı yüzüme ilaç yazdı yüzüme dokunmadı fazla yakışmadı bile
İstanbul'da yaşasaydın Cerrahpaşa'ya git derdim ama çok uzaksın. Bir araştırma hastanesine git, kan değerlerine bakmaları lazım, ona göre tedavi ve ilaç yazması lazım. Öyle bakıp ilaç mı yazılırmış.
Araştırma hastanesi ztn gittiğim
Araştırma hastanesine gittin ve sadece uzaktan baktı mı?
Evet
Saçma gelecek ama Cimer'den şikayet etmeni öneririm. İnsan nasıl olur da tahlil istemeden ilaç yazar?
Bu arada senin için tablet ilaç değil krem lazım. Bölgesel olarak çıkmış. Haplar'ın yan etkileri çok fazla ve deri hastalıkların da mutlaka zihinsel bozukluklar ile tedavi ediyor haplar.
Hiç şikayet etmeyi düşünmedim kan tahlili falan hiç istemedi doktorun odasına girdim oturun dedi oturdum kadın ayakta en fazla 10 saniye baktı dokunmadı bile yüzünü çevir bile demedi hemen dedi ilaç yazıyorum kullanın
Başka doktora gidip durumu anlatabilir misin? Yani başka bir hastaneye. Mümkünse operator doktor olmasın.
Öyle düşünüyorum
Sonucu bizimle paylaşırsın, inşallah doğru düzgün bakan bir doktor bulursun.
Uygun randevu bekliyorum mhrs üzerinden
İşte bu çok kötü. Allah yardımcın olsun :(
Amin
Geçmiş olsun eczanelerde bitkisel ilaç yapıyorlar bı danış istersen
Yazılır evet
Büyük ihtimalle yazar
O yazmadıysa ben yazayım
Yarar yaramasına ama yan etkileri çok
Evet yarar.
yok yaramaz
Yazar
İnşallah